Fett med ös, medvetslöööös

Cha chaaa bloggen som är sååååå mycket bättre än superzimon.blogg.se!!!

Vi tänkte bara säga att vi lever, så att ni själva inte dör av orolighet. Vi har det sjukt kul, f1 med chill jobb asså. Sover och leker med våra söta små barn.

Ikväll är det disco, woop woop! Haha vi ledare på gymnastiken ska gå runt och hålla koll på ungarna så att det inte blir några händer under kläderna osv. Vi vill ju inte ha en massa sportscampbäbisar om nio månader som Markus sa haha. 

Fast imorn så kommer våra söta barn att åka hem... Då blir det sadfejs på alla, man har ju blivit lite kär i dom asså :( Men vi är ju här i två veckor så för oss är det här bara början. Fatta va rutti vi kommer va nästa vecka lixom FEST I HELA HUSET!! När vi ändå är inne på det kan vi ju säga att vi två har lärt alla 93 gymnasterna en dans till den låten :D gryyymma eller vad?!? Alla ba älskar oss. Men det var väl ingen nyhet? Vi har filmat den, så ni ska såklart få se den när vi är på hemmaplan igen. Och en maaaassa underbara bilder osv osv osv. Nä men nu ska vi nog på fest hos Mange. = hänga i AT med kidsen. Hare tråkigt där hemma nu och tänk på oss lite då och då! Puss och kram ooooch de e så jävla fett gott.. Med fiskshott ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0