helt ok första skoldag efter lovet

Imorse när jag var en liten bit utanför skolan så kommer en i mattegruppen och säger att vi inte har nån matte idag så vi börjar tio över ett! Faaaatta vad skönt, första skoldagen efter lovet så börjar den med att läraren är borta!! Det gjorde inget att jag hade gått dit alldeles för tidigt i onödan, för jag gick och mötte Sara så åkte vi in till stan istället! Vi åt Subway (vad annars liksom) vid vattnet och sen hängde vi vid slottet! Man kan ha vääldigt kul med sånna där vakter ni vet? Haha asså vi ska nog satsa på att bli sånna när vi blir stora!

Seeen hade vi bara en lektion dårå. Den var rääätt så skön, det jobbigaste vi gjorde var att rita hur vi tror att jorden uppstod!... Vi börjar med ett nytt case nu, och det verkar inte bli så jobbigt och tråkigt som jag trodde! Woho!




Fast så här känner jag inför spanskaprovet imorn... Efter dansen blir det plugga,plugga,pluggaaa! (Ingen mening att börja med det nu innan... hihi)

PUSSPUUUUSS! ♥


Atmosfear

FETT KUUUUL!!

Det har byggts en ny attraktion på liseberg som verkar awesome!! Det är nu Europas högsta frittfall, 146 m hög och när man "faller" kommer den upp i en hastighet på 110 km/h fatta vilken adrenalin kick man måste få! :O

Jag bara måste åka den här i sommar! VEM ÄR PÅ?!? :D

 





iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vill åka nu!!!!

Puss o kram! ♥


Just nu:



Häärligt va?! Jag har spanskaboken brevid mig också, men den behövde iinte va med på bilden.

För ja jag har alltså studiedag idag! OCH imorn! Älskar min skola ibland. Fast iof så kommer vi få sommarlov lite senare än alla andra sen, men det behöver vi inte tänka på nu haha.
Hoppas ni andra har det grymt tråkigt i skolan nu! Oooch imorn. Haaahaa!

Imorn blir det lite roligare att va hemma för då kommer Sara hit! Känns som att vi inte träffats på flera månader även fast det egentligen bara är lite mer än en vecka!

Nä nu ska jag lägga mig ner igen, spanskan kan gärna vänta lite till...
PUSS ♥



sommarlov?



Tjatjaaa här sitter jag i solen och försöker bli brun. Solade hela igår och idag eftersom det typ redan är sommarvärme ute! Känns mer som sommarlov än påsklov ju! Meeen jag har bara blivit vitare utav det känns det som. Kul.

Aja, idag har det alltså inte hänt så mycket... Martin, Marlene, Tessa och Thomas åkte hem :( Sen har jag bara legat i solen och lyssnat på musik. Och juste, jag fick nyss reda på att det tydligen är dans ikväll?! Tur att jag fick veta det då eftersom jag har redan missat två gånger och snaart är det uppvisning! Wohooo!

Nu är det mat!
PUSS ♥



Longboard beställd!

Nu är den äntligen beställd efter många veckors funderande på vilken jag ska ha :P
Blev inte en av dom bästa som jag först hade velat ha, insåg att det var liiiiite mycket pengar på nåt som jag inte är pro på, fast det kommer jag ju såklart bli! får uppgradera mig då i så fall ;D haha

Jag har beställt min från www.top12.se och den kostade totalt med frakt 1559 kr, värsta kapet!!


Den här kommer jag glida runt på om några dagar ^^


hitills har jag snott kusinens longboard för att åka på ;D

PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS! ♥


Ny design som ni ser!

Det var på tiden va?!
Som Terese sa: Fett snygg!! Fast det är klart... Vi är ju på bilderna.

nästan lika bra som rackartygarna...



Snodde Amandas video från idag!
Jag är feeeett stolt över mig själv som fortfarande kan köra flickisar! Jag brukar ju va rätt feg hihi.

Ni måste kolla på den här. Marlene är så söööt (som vanligt) och Amanda... hon failar.
TJATJADÅ!


idag

Jag har inte sagt att vi har besök från Nooorge här! Martin, Marlene, Tessa och Thomas! :D Dom kom igår och åker hem på måndag eller tisdag :(

Meeen iaf, idag så tog vi en promenad i det fina vädret! Grillade korv till lunch! Niiiiiz mään. A orkar inte skriva mer, här är en bild:




Nu ska jag ner och kolla om det finns något roligt på tv... troligen inte
Hörs,
PUUSS ♥


varning för många bilder!





Knas i Kensington Garden







Amanda





Utanför slottet



Tja *upp med hakan*





Prickig korv



Min bil!



Oooomg va söta!



Camden Market



Madame Tussauds,
Avis Sara?! Fast den liknade inte honom så jättemycket faktiskt...





Dom flesta va ju sjukt lika orginalet!





Tja



Avis terese?!?! Hihihi



Den här bilden ser ju feeeeett verklig ut!



Lika?



Asså hur balla systrar har man inte?!



Tja



Chailatte ♥



Primark! Mycket folk, mycket folk. Men billigt!



Närå vi shoppade inte alls mycket, nääää



Hamleys Toy, 7 våningar leksaker!



Piccadilly Circus



Tja



Vid Tower of London, väääärsta läskiga spökslottet! Asså shiiit jag typ dog



Trodde det stog linter...



Maten va inge god hihi



Tower Bridge



London Eye!



Jag har nog aldrig varit så kissnödig som jag va där uppe... Paniiiiik



Big Ben



HAHA duvan bajsade på mamma



I nån China Town



Och så kan vi avsluta med en bild på oss utanför hotellet!


London!

Shooooo määääään! Nu e jag, Linnéa den frena tillbaka här. Vet att ni saknat mig!

Nä men seriöst. I lördags åkte jag med familjen till LONDON! Och vi kom hem inatt. Vi hade det gryymt! Visar maaassa bilder lite senare idag, eller imorn... Men så länge kan jag lägga in en bild på all shopping!:



PUUUUSSS PÅ ER ♥

Påsk på Gotland

Då va man på Gotland nu rå!
Åkte imorse hit till Gotland med Mormor, Morfar och kusinen. Jag kommer stanna här på ön i en vecka nu.. så kommer hem nästa måndag.
Det är helt galet vilka sommarkänslor jag får här. Solen har skinit hela dan, marken är fylld med färger av blommor, vi har åkt longboard typ hela dan, vi åkte till hamnen och kollade på solnedgången, helt underbart!!


bild från vårt tak just nu, fint va?! ^^

Hare bra! Puss Puss ♥


Helgen med bondarna

Cha Chaaaa!!!

 

Hoppas ni alla haft en bra början på lovet, för det har jag!! :D

I fredags kom Max och Polly upp hit till Stockholm hela vägen nere i från Växjö bara för att träffa mig! haha ^^
Vi har shoppat, vart i stan, badat jacuzzy, åkt longboard, myst framför filmer mm.
Det har varit en jätte rolig och mysig helg med alla (max, polly, sara x2 och Lena) TACK FÖR DET!!


Jag har varit sämst på att ta bilder, inga alls faktist... men här är i alla fall Max och Polly ;)

Puss Puss!!!


Sooool! <3

Tjatjaaa just nu är jag i centrum, sitter och väntar på att Amanda och Julia ska komma så att vi kan åka mot stan. Och träffa eeelin också!

Dagen har varit bra, hade matteprov som gick sädäär kan jag ju säga, och sen bara lekte vi på caset. Sköön dag idag med. Åt en gratis glass i solen på väg till tåget också. Det är ju rääättt så fint väder idag visst?! Man blir så glad! Och ååå snart är det lov bara en dag kvar!

Nu kommer dom, såå PUSS PÅ ER


Blää

Cha Chaaaaa!! 

JAG VET att jag suger på att blogga för tillfället... hejdå!




BTW

Om man har tråkigt kan man lätt göra en makeover på någon, fixa smink och hår på porträtt (om man inte förstår sig på photoshop..) DET ÄR KUL!!

-----> klicka här <-----

Puss Puss


så braaaaa!




onsdag

Idag känns det inte som att jag varit i skolan för min hjärna typ sov hela dan... Aaaa så då kanske ni förstår hur det gick för mig på spanska nationella?! Läääsförståelse också! Precis. Inte så bra. På en timme skulle vi läsa ungefär 840506 sidor och sen svara på minst lika många frågor. Huuur hade dom tänkt att man skulle hinna det?! Men aja det gick som det gick.
Det är tur att onsdagar är korta, slutade typ halv två. Haha det var ju lite kul, för jag brukar nästan aldrig se några jag känner när jag åker hem... Men idag så träffade jag både Micke ooch Terese och Simone i centrum! Jag hade precis smsat Micke att jag aldrig mer ville se honom... Men sen så ba såg jag honom :pPPpPPp. Typ. Sen när jag väntade på bussen så kom Terese och skulle skrämma mig, meeen hon va inte så bra på det. Men mmm de va coooooooolt.

Efter att jag kommit hem så har jag bara ätit digestivekex med smör och ost (viktig detalj), pluggat lite, duschat, målat naglarna och fixat nya låtar till mobilen. Snart så ska jag hitta lite kläder att ha på mig imorn när vi ska fota oss! Men jag haaar ju ingenting i garderoben?!

Aja,
PUSSSS ♥


glad

Tjatjaaaa

Imorse så hade vi klädsim på idrotten. Det var lite kul, kläderna ba töjde ut sig! Och så blev det ju mycket jobbigare då, jag blev ganska anfådd där i slutet... Haha vi gjorde stafett där man skulle va i två lag och hålla sig i varandra på något sätt och sen simma två sträckor. Gissa vilka som vann?! Jo vi såklart.
Aja efter att vi hade suttit i bubbelpoolen lite och så, så åkte vi tillbaka till skolan för att äta lunch, ha två små musikprov (gick f1 med bra) och sen matte där vi hade vikarie. Så aaa den här dagen va ganska skön fakstiskt!

Förresten så va jag ovanligt glad idag! Inte så konstigt. Det är ju vår, snart lov ooch juuste sen på torsdag så ska jag, Amanda, Julia och Elin till sån där fotostudio! Har alltid velat göra det, så det kommer bli jättekuul! Visar nog bilderna senare.

Nu blir det lite plugg igen då...




PUSS ♥
Juste...
PS: Sara är bäst!


snaaart lov!

Godmorgon! Idag blir en rolig dag. Roligaste på länge tror jag nog! Faaaast nä. Måste plugga som vanligt... Men sen på kvällen är det iaf dans, tur det. Annars skulle jag typ döött av uttråkning (?).

Igår
så möttes först jag, Sara, Terese och Micke i centrum för att köpa pizzakit. Haha sen åkte vi hiit och gjorde pizza dårå, kollade på "Heartbreak kid" och myyyste som vanligt! Sen kom Martin, Johan och Rydan hit en liten stund. E aa vi satt på golvet i hallen och pratade! Haha ja asså vad gör man inte, alla vill ju liksom va med oss!

Nä, nu måste jag börja plugga... Jippi! Men nu ser jag att det är ju fint väder ute, så jag tror jag ska gå ut göra det istället! Blir liiite roligare då.




PUSS ♥


bara för att den vi gjorde för några veckor sen har över 100 visningar...



... Ja vi är feeeeett stolta över det! Den förra blev ju roligare, meeeeen aja mobba oss helst inte för den här heller!
Hahaha jag vill dårå helst inte lägga in den här, men sara ville sååå aa.

"Hörru ge mig korven nu"
HAHAHA

Man skulle ju kunna tro att vi är så här hela tiden, men så är det inte!.....


fredag!

Godmorgon på er!

Det är redan fredag! Den här veckan gick ju väldigt snabbt faktiskt. Nu är det bara en vecka kvar innan påsklooooov! Tack gode gud.

Idag börjar jag halv elva, så ska gå mot bussen om typ 10 minuter. Sen har jag bara två lektioner fööör... jag slapp göra biologiprovet idag! Tror inte ni fattar hur glad jag blev när läraren sa att jag får göra det nästa vecka istället. Tacktacktack! Iaf, sen direkt efter skolan så tror jag att jag och saariis ska åka och shoppa! Kommer inte köpa så mycket, har typ inga pengar, men ändå. Seen får vi se vad vi hittar på!



PUSS ♥




%&=(&%"#?(&!¤ SL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GÅ OCH TA ER!!!!

DET TOG TRE FUCKING TIMMAR FÖR MIG ATT KOMMA HEM IDAG!!

Först va det strömavbrott så då väntade vi på centralen i 45 min, sen säger dom att tågen börjat gå från södra så då åker vi tuben sen tvärbanan till årstaberg, efter en lång väntan där så kommer tillslut ett tåg. NEE OCH DÅ BLEV DET FULLT!!!!!!!! SÅ JAG OCH SARA FICK INTE KOMMA PÅ DET :O :O vi fick inte ens komma in i kärringen som körde tågets rum där det var jätte mycket plats, fast jag frågade så snällt O:) bara för hon hade stor rumpa!!!

Och jag som hade tänkt att komma hem och ha en lugn dag utan plugg.. in my dreams JA!



SL TA ER I RUMPAN!!!!!!!!! DÖÖÖ


vi måste ändra vår design... typ nu


Den här har vi liksom haft heela tiden. Visst den är ju gullig å så... ehe eller?
Nä, dags att byta, visst?!


Fotoshoot

Hej alla söta!

 

Idag hade Sara med sig systemkamran till skolan, så när dagen var slut gick vi ut för att göra det vi är bäst på, vara galet snygga, coola och allt vad man nu kan va!!!! ;D







You wanna be on top!? nana na nana na

Puss på rumpan!


fu skolan

Heeeejsan just nu sitter jag i skolan igen och tråkar. Alla har lektion utom jag? Aa typ alla då. Meeeen jag har kommit fram till att jag är så %/)=¤%/ trött på skolan! Gaaah ska bli så G4L3T skönt med lov snart! Ge mig nu tack. Men det som är bra är att det är bara den här veckan kvar, sen nästa vecka... Sen påsklov!

En annan sak som är bra är att det börjar bli vår på riktigt nu! Kunde ta skinnjackan imorse. Äääntligen.
Nejmen nu har jag inge mer intressant att skriva (som om det här va det...)



bildbrist som vanligt


PUSSSS ♥


(ändrat av Terese!)

Hej vi överlevde igår! Haha det kanske vi inte hade gjort om det hade blivit något annat än 0-0... För då hade alla blivit lite mer galna och då hade lilla jag och Sara typ blivit mosade.
Meen iaf, det var aaaskul ju! Även fast jag aldrig har varit fotbollsintresserad alls så kändes det som att jag va det! Haha det hade inte varit lika kul om vi inte stog i klacken. Det roliga va ju att stå där och hoppa och skrika och sjunga även fast man inte kunde sångerna!

Fast nu funderar jag faktist på att bli AIKare! den klacken såg såååå mycket bättre ut! :D

Tre bilder därifrån:




bra bild, men ungefär så här mycket såg man när det kom massa bengaler och grejer! Cooooolt asså mmmhm


nämen va söta vi e


Den som inte hoppar han e djugårdsjävel!
(Mörtin!!!)

PUSS OCH GODNATT ♥



Update: HAHAHA terese ditt gnagarsvin du kan ju inte ändra mina inlägg!

@skolan











Jaaaaa vi har kul!


GOD MORGON IDAG KOMMER VI DÖ!
FARVÄL


Seeeeeeeg dag!!

Orkar inte med sånna här dagar! Man sitter hemma och borde plugga men pallar inte, istället pratar man på skype och kollar runt på samma hemsidor om och om igen... så värdelöst! snacka om att slösa bort sitt liv :o

På sånna här dagar är jag verkligen glad att jag har min onepiece att mysa ner mig i ♥

Och det är inte bara jag som gillar det ^^

Såååå SÖT!

Jag hoppas ni har haft en mer värdeful dag än min

Puss o Kram ♥


Biologi i mitt hjärta

Bara för att uppdatera lite så kan jag ju berätta att jag just nu ligger på golvet på min stora lila matta och pluggar biologi. Åååå va kul jag har!... Eeellleeer inte! Eftersom jag började efter jul så är det två case som jag inte gjort och då måste jag göra vissa saker nu istället och blablabla. På fredag ska jag skriva ett prov om det här jag håller på med nu. Handlar om stimuli, polygami och mimikry osv. Ni fattar väl. NEJ DET GÖR MAN INTE!

Aja nu är det mat, sen ska jag fortsätta med de här underbara orden. Ingen dans för mig idag på grund av det! Fast jag är ändå förkyld.
Jaja, PUSS


tjatjaaaa bloggeeen

Gissa vad jag gör? Jaaaa devarätt, jag sitter och pratar i Skype som vanligt! Bara för det är så kuul.

Igår lekte jag, Terese, Sara och Micke tillsammans dårå oooch hahaha asså det var längesen jag skrattade så mycket. Först skulle jag, Terese och Sara typ bryta oss in hos Micke, meeen det gick ju sådär. Sen åt vi ju middag på en thairestaurang och deeeeeet var kul ojojoj vad fel det kan bli. Döööööör. Haha sen va vi ju hemma hos mig. Vi låg i en mysig hög och kollade på Hitta Nemooo! Ja, den är bra. Sen sov Sara och Terese kvar här! Bra kväll? Svar ja!

Och idag har jag typ inte gjort nånting förutom att jag va på dans... Men jag satt mest och kollade på för jag håller på å bli jäääätteförkyld. Mmmhmm.



men tjaaa, typ nyss.


PUSSPÅER ♥


Men Linnéa då!!!!



- Jahaa! Den ska in här!
- *Stööööön*
- Ahhhhhhhj
- Det gör ont!
- Nä nu är vi klara!
- Måste jag betala?!

HAHAHAHAHAHAHAHA DÖÖR!!!
Och allt detta hände idag på thai resturangen!!


Just nu är vi, aaaalltså Linnéa, Terese, Sara och Micke hemma hos Linnéa och ska kolla på film!
PUUUUSSS
(och nej det är inge fel på Linnéa)


RSS 2.0