Shopping från ullared

sorry att de inte kom upp igår som jag lova men jag fick så spontat på att vi skulle på jespers musikal så hann inte då... men nu får ni se!

image description
garnier pure avtive - 62 kr
proffs volym puder - 24 kr
studio line hot curl värmeskydd - 39 kr
L300 ansiktstvätt - 19 kr
L300 ansiktsvatten - 19 kr
ansiktsmask - 8 kr


image description
svart bas linne - 39kr
skorta - 99 kr
grå/svart tröja - 149 kr
mörkblå tröja med knappar på axeln - 99 kr

image description
hörlurar - 99 kr
iphone skal guld - 79 kr
iphone skal henomskinligt - 39 kr
iphone skyddsplast - 24  kr
korthållare - 29 kr
one three hill box (till lena) - 179 kr

image description
solpuder - 24 kr
ögonskugga - 19 x 2 kr
pincett - 9 kr
hårnbålar - 5 kr
örhängen - 19 kr
eyeliner - 19 kr
kajal - 7 x 3 kr


image description
friend ram - 34 kr
pläd - 119 kr


image description
strech jeans - 129 x 2 kr


image description
bikini överdel - 59 kr
bikini underdel - 49 kr
spetstrosor - 19 kr
mjukisstrumpor - 19 kr
strumpor med alla veckodagarna - 19 kr


image description
jeansjacka - 189 kr
vårjacka - 299 kr


image description
älsklings skor!! - 149 kr

jag glömde få med vissa grejer typ en sov tröja, en till bikinidel och lite småsaker men men..

ullared is the shiiiiiit!


Peace bro

Gooodmooorgooon Sverige!!! Är på fett med bra humör, de e fekke i skolan! AAH JUSTE VI ÄR HEMMA FRÅN SPANIEN!!! Bilder kommer snart!

Egentligen tänkte jag bara berätta om igår. Efter skolan träffade jag och sara terese och eric på subway skrapan. (Terese och eric är ju rätt så söta kan jag säga er). När vi fyllt våra magar så drog vi till gallerian och kolla runt lite innan vi försökte hitta till kungsholmens gymnaium. De va så kult för eric visste inte vad vi skulle göra eftersom terese inte ville berätta. Haha sen ba SURPRISE high school musical musikal! Den va faktiskt över förväntningar så att säga. Varför vi hamna där va för att jesper va med, han går musiklinje tror jag.. Skit samma han va iaf gryyymmm!

Här får ni lite charmiga bilder på oss tills vidare. Aaaa bra tjarå vi ses babes


Liten sjukling idag...

Mådde inte på top igår och de är inte bättre idag... Så nu blir de en vilodag idag så jag förhoppningsvis är bättre imorrn. Jag kommer ändå behöva plugga hela dan så ligga och sova framför en film blir de inte i alla fall, Åå de va fräsande kände jag nu, he kanske hamnar där tillslut ändå! Nej Terese.
Men ni får ha de niiiize i skolan tycker jag!

Juste, håll er uppdaterade idag (flyttat till imorrn), för de kommer upp bilder från shoppingen på Ullared senare! Spännande va!

Puss o kram skumbanan


Studiedaaag

Chill dag!! Skulle egentligen in till skolan bara för utvecklingsamtal men nu ska jag ha de på torsdag istället, såå jag har röjt sönder hela dan idag! Tro mig kaos mannen! Hmm nee inte riktigt... Legat i soffan i onepiece och försökt plugga hela dan, men idag har faktiskt lite blivit gjort.
Gjorde en smothie till mig själv också, den va jag lätt värd!

Juste! ikväll kommer Sara och Linnéa hem från sitt koncentrations läger, får väll se om dom fortfarande lever, hört att dom haft de riktigt tufft...

Puss på er alla fans!


Ja vad ska man säga?...

Wazzap?!? Haft en bra helg hoppas jag!
De har jag haft i alla fall trots att de slutade på sjukhus med 3 stygn... Haha asså jag är så klantig. Man brukar säga till små barn att ta de försiktigt med knivar va... He he. Och de där med att kvinnor ska va i köket pfft nu vet vi att de inte funkar heller, ooh snap!

 


Call me maybe!

Heeeej alla Möppar!! livet leker hoppas jag.
Jag är sämst på att blogga och blablablaaa o allt de där.. Jag vet!

Men vet ni?! ......Wait for it....... Jag är iPhone ägare!!! Ingen 4s men jag kan blogga från den, VÅGEN för mig!! Wehåå

Men nu måste jag sova, blev inte mycket sömn inatt he... Pöss o kraam


heido fulingar

AAAAHMAJGAAAAD äntligen slipper man Sverige. Imorn 11.30 lyfter planet!!!! HA DET SÄMST HÄR HEMMA NU SÅ SES VI OM TYP EN VECKA HEERRÅÅÅÅ!


been far away for far too long



Tjoooo dudes guess what.. jag kan inte sova! Ovanligt. Hehe det hjälper faktiskt att blogga då.

Dagen har varit bra, jag och sara är en aning övertaggade inför spanien haha på träningen så fick vi värsta rycket och barnen ba ööööö wtf är det för fel på er egentligen. Ett annat dafuq moment idag va ju när det snöade?!?! Hade det inte nyss blivit vår?! Eh jo men lilla cp landet sverige fick plötsligt för sig att frysa ihjäl alla stackars varelser här. Meeeen tur att man drar härifrån om mindre än 48 timmar då! Aaaah omg fllliiippppp. Sola och bada i pinja colada på sommarn e livet som bääääst. Ja ni får bli lite avis om ni vill. Hihih godnatt dröm sött madafaakkerrrsss

aaaaliaaliaaapaaa

Heeyyy babes läget under kontroll eller?..... Jomen det låter bra, älskar när kommentarsfältet bara svämmar över av kommentarer.

Hursomhelst. Jag försöker sova men det går konstigt nog inte så bra trots att vi bara sov två minuter inatt. Kändes det som iallafall. Jo igårkväll så drog jag och sara till slut till marcus när vi väl fick tillåtelse haha standard att ingen vill leka med oss.. Och där va lite andra gaypeople också, eller aa rydan och jocke (ooorreee) och när jag och sara kom dit så blev det självklart party in da house! Alltid fest kring oss. Nej men vi kollade på film, körde twister haha bästa spelet någonsin, tog en nattpromenad, dansade och ja massa kult. Deras hus är ju skitläskigt, men vi överlevde som tur va natten hehhee. Det blev en myshelg den här veckan också, sånt gillas!


word


ilfksj,dmcv


HAFFHAFFHAFF på dessa heta tjejer, alltså det är bara att liksom fråga om nummer om ni vill babys tihi :* Vi har bakat bullarna på bilden btw. Ingredienser: femton kg socker, tio kg vaniljsocker. Vi kör som vanligt på ät-vad-du-vill-dieten.

Jag och sara ligger just nu i sängen, vi blev nyss dissade av jocke och marcus fuck dom fast marcus kommer typ hit snart! Först dissa terese oss för hon sitter just nu på flyget på väg till göteborg, sen dissa emelie och sen dissa martin. FATTAR INTE, VI SOM ÄR SÅ UNDERBARA????? Menmen sånt är livet. Vi får se lite vad som händer ikväll helt enkelt meeeen hoppas eran kväll blir bra kära vänner och fiender PUSSOCHKRAM

Chilli'n in da school maan!!!


FKB bruschaaaan!!

Dagens sexigaste: http://simsims.blogg.se/ grattis tjejen!


justgirlythings.tumblr.com










heeeeejjj bebisar

 


Jaaag ääär såhääääär tröööööötttttt, har varit det hela dagen. Jag har levt utanför min kropp idag, min hjärna har aldrig riktigt slagits på. Haaahhhhh som om den någonsin gjort det någon gång under hela mitt liv? Men ja ni fattar. Dagens roligaste va helt klart när jasper berättade om när han skulle spy i helgen och han öppnade toalettlocket och sprang med huvet före ner i toan men sen ramla toalocket ner i skallen på honom och då börja han blöda i huvet och fick hjärnskakning och aaaa hahahaha så jävla kul. Garvade ihjäl mig. Men jag lovar jag återuppstod igen. Oroa er inte. Eh aaaaa vad hände mer? Boxning på idrotten. Jag och isabelle ba levererade, dvd bror, sen blev det subway till lunch, case och min favorit - matte. Hehe ja det var min intressanta dag.

Väckarklockan på FEM imorn då!O="#=)!!!!! Love life. Jag börjar bli sjuk också och det får inte bli värre för då avlider jag. Men mina kära vänner, detta var allt för denna gång. xoxoxoxo

 


fuck love? no, fuck the person who made you think like that.

Godkväll i stugan jag vill bara hälsa alla att jag suger på allt i hela jävla vida världen oi3r5242 nej jag vill inte att alla ska tycka synd om mig, känns bara bra att skriva såhär för jag har damp, är arg och har lust att bara sifkjgoerwdflkgjrow329i93402+2 AA PRECIS SÅ.

Okej så nu lugnar vi ner oss. Kan berätta om helgen. Eller mer lördags. Vi blev kanske 15 pers sammanlagt. Först köpte vi godis osv och sushi/pizza (nyttiga huddinge JARRÅ) och sen vandrade vi mot cornelia. Hon har VÄRLDENS sötaste hundar, man ville bara äta upp nuttegullesnuttis valparna. Men det kändes mer frestande att äta upp vår riktiga mat. Sen kollade vi på melodifestivalen riktig klassiker, åt massa gottgottigottgott och bara pratade. Mycket trevligt. Sen tog jag, sara och terese en promenad hem till mig och då blev det hur mycket tjejsnack som helst. Haha jaadu tur att ingen hörde.

Och igår var det ju meningen att man skulle pluggat, men precis som alla andra söndagar så skiter man helt enkelt i det och ba fuck this shit, i'll be a stripper. Men dans blev det på kvällen däremot. Nåja nu ska jag sluta babbla, godnatt fulingar




huddinge gf ♥

Sådääääärja, nu har man tagit en dusch och så vidare så att säga efter dansen (som för övrigt va aaaskul idag, jag är typ hyper). Just nu väntar jag på att sara ska komma hit. Sen ska vi gå till terese och sen vidare mot stuvsta för ikväll ska nästan alla gamla godingar från gymnastiken träffas! Ska bli skitkul att träffa alla, vi suger ju på att ses nu för tiden. Inte ok. Men ikväll ska vi iaf vara hemma hos cornelia. Käka pizza, kolla melodifestivalen såklart haha och ja bara ha det trevlans. Inatt sover sara och terese hos mig också, weehåå i've got a hangover åeååååå! Fast ne t.o.m två, jag är lyckligt lottad alltså. AAAAAA i min hjärna betyder hangover en person som bor hos en för ett tag, passar betydligt bättre.

Men hörni ni får ha en underbar kväll, så hörs vi nog imorgon. PUSS OCH PILL VAR DU VILL ♥


♫ I got big booty bitches big big booty bitches woooh ♫

Untzzzzz nya party låten!!! Aaaw yeeaahh bror hur står det till i era små hjärnor så här en fredagskväll mitt på blanka dagen då? Med andra ord, hoppas allt är bra med er babes jag säger det alldeles för sällan men i fucking love you all.

Okej till dagens händelser: Efter skolan åkte jag och sara in till stan och köpte mörkaste sololjan till spanien (satsigt jag vet, kommer bränna upp hela mig) och sen kollade vi runt i lite affärer också. Sen kom emelie och lite senare blev det bio! Vi skulle träffat terese och bella i stan också men asså min mobil kände att den hade slut på krafter så han lämnade denna grymma värld för ett tag och det blidde ikke av att vi träffade dom. (Ni som inte vet det, terese dumpade sin telebobo på bussen påväg hem från österrike.. Smartass) Meeen till bion då. Vi såg "en gång i phuket". Ja jag har redan sett den, men den va lika kulig den här gången. Det bästa i filmer är ju alla random smågrejer som inga andra garvar åt.. Riktigt finemang.

Efter bion åt jag och sara en sen middag på jensens bøfhus. Emelie dissa oss, så vi två hade en egen romantisk date tillsammans. OOOOOHNOOOO märkte nyss att jag glömde plattången på imorse igen, så höll på att bränna ner hela huset!!! Jag är förjävla bra ibland. Men nu mina älsklingar ska jag ta och sova, det är ju dans imorgon bitti! Peace out dudes


grrrraaaaaatttttiiiiissssss baby!!!!!!



asså WEEEEEEEEHÅÅÅÅÅÅÅ 18 år omg!!!! Stooooor tjeeeeejjjjj PUSS ÄLSKAR DIG RETARD UNGE!!!! ♥

life is like a box of chocolates - you never know what you're gonna get



Älska weheartit.com. Fast nu är det inte riktigt så att jag sitter här och ler, snarare tvärt om. Jag är rätt sorglig, jag vet.. Men jag kollade nyss på "forrest gump" och seriöst, har aldrig gråtit så mycket till en film förut. Så sjukt bra är den. Såg typ inget i slutet för tårarna gjorde allt suddigt men ändå. Och nu.. Nu gråter jag över allt möjligt. Kommer aldrig kunna somna. Jävla pms. Men aja, ska inte ligga här och tycka synd om mig själv. Idag började alltså skolan igen, helt ok dag eftersom man inte ansträngde sig ett dugg. Sen var det småbarnsträning som vanligt. Barnen är ju för söta. Och ja, imorn efter skolan måste jag både plugga och köpa present till bästaste terese som fyller hela 18 bast på onsdag!!! Paartyy! Fatta 18 år?! Asså åh jag vill också bli stor nån gång.

Menmen, kanske ska försöka sova nu.. även fast jag börjar halv tolv imorn hihi. Och jag lovar att försöka förbättra uppdateringen kära läsare. Godnatt, sov sött ♥

RSS 2.0