Stamp on the ground, jump jump jump jump, moving all around dadadadAaAaa



taaggaaaa! nu drar vi till mälarhöjden, kvällen blir nog inte så hemsk som vi trodde.  PUSS BEJBS

real girls aren´t perfect. perfect girls aren´t real.

Hej. Idag har jag inte gjort ett enda dugg. Vafasiken är dugg för ord förresten?! Aja men igår åkte jag och sara iväg och gymmade ett par timmar sisådär. Haha stackars emelie fick vänta på oss i stan i typ fem timmar. Men vill man träffa oss så är det värt väntetiden. JoOooOooOokeees. Men vi träffade henne i stan till slut, gick runt där ett tag, och sen åkte vi hem till mig. Fyllde magarna med föda, sov lite, chillade gaaaaaleeeeet helt enkelt. Sen blev sara tvungen att åka hem och då började jag och emelie kolla på film. Den där "salt". Meeen eftersom engelska inte är mitt starkaste ämne och eftersom emelie somnade efter en kvart så fattade jag inte mycket utav den. Satt där och pratade med mig själv.

Jahapp hörni, imorgon är det sista dagen på 2011. Hur ska man fira det då? Ingen. jävla. aning. Ska iallafall vara med min baby sara. Ingen gillar oss så kvällen kommer antagligen sluta med att vi sitter i min säng med varsin 2 liters cola i knät och kollar gossip girl och klagar på livet. Näääeeej men vi får se vad som händer. Nu ska jag iaf sova, blev ju väckt tidigt imorse genom att få en kudde slängd i ansiktet. Fick hjärtattack!!!


2011

Du har:

Gjort något du aldrig gjort förut -
aaaaa massa
Förändrats - shit ja.. har blivit en helt ny människa jämfört med 2010. åh vad poetisk jag är men de e sant
Någon gång känt dig sviken - mjo..
Känt att ingen har sett dig - ja
Dansat - JA
Ätit en insekt - aa varje dag till frukost, lunch, middag
Bråkat med dina föräldrar - ja gör väl alla
Fått nya kompisar - hihi jaaa ♥
Saknat någon - mm..
Pissat utomhus - mååånga gånger
Bakat - såklart
Sjungit fint - nej har nog aldrig hänt
Spytt - tror inte det, bara varit nära
Badat i havet - faktiskt inte, typ första året jag inte gjort det?! badade i snön däremot fett varmt EDIT: OKEJ GOTLAND ÄR HAV, tack du anonyma smarta människa (terese???) för att du berättar sånt för mig <3333
Varit lycklig - ja
Gråtit - ja
Sovit i motsatta könets säng - ja
Varit kär - antar det..
Hatat någon - ja fuck alla. nej inte hatat men ogillat har man ju
Dygnat - yeeeeesssss
Varit på en fotbollsmatch - ja faktiskt, dif-aik.. va största huliganen jao
Busringt - haha ja
Åkt över 50 mil - aa till london, norge.. är det 50 mil till gotland?
Somnat på buss - nästan
Legat med en politiker - aaabsolut, göran hägglund och jag hade en underbar sommarnatt där i slutet av juli rawr
Druckigt energidricka - aaaa
Blivit kittlad - jaaaa
Blivit jagad - nej
Kört något fordon helt själv - klart, tja kungen på å köra bil här
Fått ett syskon -
Gråtit till en Disney film - jaaa lejonkungen ♥
Känt dig ensam - ja
Tjuvläst andras sms - heh aaa
Brutit något - nääääej
Tappat bort dig i din hemstad - hahah ja att inte veta var jag är har hänt ett antal gånger
Jobbat - sommarjobbade på pappas jobb och sportscamp, åh saknar det, och sen va jag tränare i gymnastik
Träffat någon från internet i det verkliga livet - jaa
Ljugit - ja
Åkt skidor - yeah man
Varit bra på något - tveeek.. jo, skratta haha
Varit dålig på något - rätt mycket men framför allt på att passa tider haha
Suttit på ett tak på natten - aa..
Skämt ut mej rejält - gör jag varje dag? why so serious????
Blivit kallad fjortis - hmmmm.. aa
Blödigt näsblod - haha ja
Lagat mat - händer sällan men ja det har jag
Flyttat - nej
Läst en hel bok - hahaha.. heh.. nej som mest kanske ett kapitel?
Snackat skit - ja vem gör inte
Dött av skratt - är i himlen nu
Ramlat - haha jaaaa
Glömt bort var du bor - men nej så dum är jag inte



Ni har saknat mig va?!!

Heeej alla söta!! ni ba yes! Terese bloggar WOHO!!
Jag är fortfarande kvar i thailand och har de sjukt bra. Sol, bad, massage, fruktdrinkar, vattenfall, elefanter, apor och sååå mycket mer!

men jag ville bara säga hej, så ni bir glada! bloggar nog mer när jag kan visa lite bilder SCORE --> ni blir avis!




PUSS ALLA FANS!!

mina julklappar

Omg vi har ju fans på riktigt! Blev nästan lite chockad när jag såg den här kommentaren:

Anonym om hej tomtegubbar slå i glasen:
kan du visa vad du fick i julklapp? :) ps älskar er blogg! <3
Svar: Klaaart jag kan. Hihi nu blev jag glad! Tack söt, vem du nu är!



1. Typ silvrigt påslakan
2. Jackan från hollister <3333 (köpte för pengarna jag fick)
3. Svart, transparent blus
4. Underkläder
5. Tjocktröja med mysig päls inuti
6. Fornarina tjocktröja (ska kanske byta eftersom jag har rätt många tjocktröjor)
7. Strumpor/tofflor med päls i (eller vad man nu ska säga)
8. "Stör mig inte, jag är redan störd" t-shirt. Hahaha bästa
9. Body butter. Luktar sjuuukt gott
10. Efterlängtad stickad usa-tröja
11. Jättemysig kofta
12. Data (Som jag självklart pimpat lite med rosa diamanter i hörnen)
13. Nagellack och läppglans
14. Hello kitty-skal. Så sööött
15. Presentkort på sf!

Kanske lite dålig bild, men där har ni dom iallafall!

sova i 11 timmar <3333333

Hur kommer det sig att sängen alltid är så skön på morgonen och aldrig när man ska sova?! Knaaaaaaas. Vaknade för en timme sen och låg kvar ända tills det nyss plingade på dörren.. haha det var en utav dom som gjort om vårat badrum där nere och han kan typ bara spanska. Så jag fatta ingenting, stog där nyvaken och kollade i kors å ba ööööh vänta vaaaa, så han kollade google translate på mobilen. Jag dör va söt, det tog ganska lång tid och sen säger han till slut "jag ska bara hämna materialet".. i garaget dårå asså så söööööööt hahaha. Sen går jag in eftersom jag trodde han kunde koden.. Gud vad elak jag känner mig.. Nej då står han ute i kanske fem min innan han plingar på igen. "Kan du öppna garaget?" Jag typ dog.

Idag ska jag ha så jävla kul!!!! Ska plugga. På lovet. Ja det är som att ta självmord men jag måste för jag ligger efter med några saker. Jag har bestämt mig för att skärpa mig nästa termin, så idag ska jag vara duktig. Sen känner jag för att träna själv i mitt rum, maaassaa styrka. Haha forever alone eller vadå, menmen sånt är livet.

Nämen nu måste jag äta frukost, det låter som att det är ett världskrig i min mage. Hoppas ni får en roligare dag än mig, pussssssss


ny design

Såååååå nu har jag fixat ny design som ni kanske ser själva! Creds till mig. Kanske lite tråkig men whatever, älskar bilden i headern.

Shoppingen idag gick inge vidare. Den där affären med billiga iphone-skal va stängd, inget vi skulle byta fanns, och det gjorde inte jackan heller. Fmlllll-varning typ. Menmen sen blev det en god middag eftersom farmor och farfar kom hit! Aa annars är maten vi får här hemma skitäcklig. Neeeee men juste, såg ni victoria's secret fashion show eller? Åh herre mitt självförtoende har varit betydligt bättre i sina dar kan jag ju säga. Överväger att antingen ta självmord eller bli lesbisk.


Farväl huset

Hjäääälp, dagmar är här!!! Det låter som om huset snart kommer lyfta. Det skulle iof vara kul, då skulle jag lätt flyga runt som kungen herself sittandes på hustaket och vinka åt alla mina fans där nere. Aja eftersom dagmar förstör min skönhetssömn så kan jag berätta om min händelserika dag. Har varit helt galet!!! Lol jk har inte gjort mer än suttit vid datan och färgat håret.

Imorgon blir det lite shopping. Eller aa amanda och julia ska leta iphone-skal, några julklappar ska bytas och sen så ska jag kolla om en jacka jag vill ha finns på hollister i täby! Isf ska jag köpa den för pengarna jag fick igår för nu är jag fett rik. Njut av stunden linnea, den kommer inte vara länge. Jaja sen på kvällen kommer farmor och farfar hit på middag! OCH JUSTE om jag hinner ska jag försöka fixa ny design här på bloggen, även fast den vi har nu är en solklar 10a.. Man tröttnar ju. Så den här gången blir det en mycket enklare.

Aja nu ska vi se om dagmar kan chilla med livet lite så man kan få sova nån gång.. sweet dreams söötiizzaaaarrr, love you xoxo gossip girl


hej tomtegubbar slå i glasen



hahaha dör


Blev ba tvungen att blogga från min nya data, med några riktigt heta bilder på mig själv dom e ju bara SÅ FAB. (Lärt mig nytt ord av elin) Men nuuu är julafton snart slut, buhu sorgligt. Va först hos farmor och farfar där det blev underbar sång till kalle anka klaaassiker asså, god mat och julklappsöppning. Sen åkte bara vår familj hem och öppnade våra paket, tack alla söta för allting hihi oooch ja nu sitter jag här.

Saknar förresten terese min baby som numera säkert redan blivit brunare än självaste pepparkaksgubbarna.. Vill ha dig i mörkret hos mig tiden den stannar när vi rör vid varraaaaannnn okej nejmen nu ska jag äta mig tjock seeeeee yaaaaa


god jul ♥

God jul alla söta!.. och ni andra då heheheeeee puss





dagen före julafton

Taggaaaa julafton imorgon! Hihi åh det är så mysigt! Idag måste jag slå in julklappar och fixa lite. Men ska först åka till frisören med julia. Det är bara hon som ska klippa sig, ooomg om jag skulle klippa mig (de va ett bra tag sen) då skulle jag bli tvungen att raka av mig allt för det är så slitet. Och ärligt talat så tror jag inte jag passar som flintis.

Juste, jag kanske ska färga håret idag istället.. Igår märkte jag att ena förpackningen va fel färg (blandar två olika) och gissa om jag fick damp. Jag borde nog kolla upp det där, för vid sådana tillfällen asså för miinsta lilla sak så får jag verkligen RÅdamp. Och då går inget annat bra heller haha igår så tappade jag underkläderna på golvet och självklart där de va vatten, när jag skulle ta upp det slog jag i huvudet i en låda och sen när jag hade duschat klart så märkte jag att diamanten på ena ringfingernageln hade lossnat. Då går hela världen under!!!! Vilken jävla diva jag låter som. Men aa julia kom nyss in med dom rätta förpackningarna hehe dom låg i amandas rum..

Nog om mig, nu borde vi snart åka så adiooooosss amigos


jullov, jullov, aaaav med läxorna, jullov, jullov pååå med pjäxorna

Eh typ fast asså ne. Men jullov är det iallafall! Efter avslutningen så åkte jag och sara till gymmet. Jag är stolt över oss, vi körde nämligen dubbelt av allt idag. Eftersom det lääär slinka ner liiite mer onyttiga saker i magen under lovet än vad det brukar göra. Vi cyklade bort 200 kalorier var ist för 100! Ni ba men herre det är ju ingenting, men jo det är mycket för oss okej?! Sen körde vi extra mycket styrka också. Vi va lätt dom biffigaste på hela placet. Haha juste sen när vi skulle hem ville vi inte stå och vänta på bussen i slussen i typ 20 min så vi tog 55an åt andra hållet och hamna i hjorthagen. Där va de öde. Sen tog vi bussen åt rätt håll och la oss längst bak och halvsov medans vi lyssnade på musik. Fett värt. Haha asså jag och sara är ju lite retard ibland.

Nu ska jag väl snart äta mat innan vi ska klä granen här hemma! Jag har inte riktigt fattat att det är julafton på lördag, men jag är ju alltid efter med allt. That's how I roll. Skooojjaaaa sen tror jag vi ska baka något och efter det tänkte jag färga håret. Mörkare den här gången. Kommer säkert bli failat och svart men det blir nog jättebraaaaaaa

Ni kan väl få en bild från dagens stretch eller aa mer dagens sångstund på gymmet. (Ja jag har jobbat länge på min otroliga bränna jag har på armarna) Herå


- stör mig inte, jag är redan störd.





Jag är grymt pigg, piggare än piggen (grisen för er som inte fattar engelska) nöööffff (grymt) åhähä där fick jag till den åh jag är så skön. Nej okej driver men jag kan faktiskt inte sova så då kan jag väl slänga ihop ett inlägg till våra tappra läsare (läs: runkis) eftersom de va ett par dagar sen.

Idag gjorde man ingenting i skolan, så efter att ha varit där i nån timme så åkte jag, sara och martin in till stan. Hängde lite sådär you know. Sen mötte jag mamma för att handla julklappar! Mysigt vare och jag hittade faktiskt rätt mycket. Efter det åkte jag hem till lollo, som ni ser så gjorde vi ett pepparkakshus. Ganska skillade brudar om jag får säga det själv.

Nu tror jag att jag ska ta och ringa hit john blund så man somnar nån gång. Imorgon är iaf sista dagen man måste vakna utav den där jävla väckarklockans oväsen typ mitt i natten.. Fööör då får vi jullov!!!

Galet

Wazzaaaaappp in tha hoood allesammans???? Själv sitter jag på tåget på väg till sara, ska spendera natten där eftersom vi är lediga imorn. Score. Då ska vi åka och köpa julklappar eftersom vi båda är så efter och inte har gjort det än haha.

Måste bara berätta om gårdagen. Vet inte riktigt vad vi höll på med, vi ville på värsta festen, men det brukar ju inte alltid sluta som man hade hoppats på. Kan sammanfatta kvällen lite kort såhär:

Jag och sara åt på vapiano. Vi hängde vid spottkoppen (status) och JUSTE när vi gick runt där så kände jag plötsligt hur nån kolla på mig så jag kolla upp och gissa vem de va?! Han den där heelt ok snygga andré från idol!! Åh hallelujah moment. Sen så skaffa vi några nya broes (fyllon), ringde dit martin, jag chilla lite i ett skåp, vi åkte till jonas och jaadu vad gjorde vi där.. Hade lite mys hahaha sen åkte vi runt lite, hamnade på café 60 till slut. Sen dumpa jag och sara martin och jonas på burger king och åkte hem till henne för att sova. SÄGER BARA EN SAK: VÄRD KVÄLL!!!! .....


glad tjej



Hej jag är bäst. Haha skulle egentligen åkt in till stan och köpt julklappar med amanda och julia idag, meeen tror ni inte jag sover bort hela dagen då? Ehm asså.. JO. Aja ska antagligen åka dit med sara min beebiiiis snart och sen får vi se vad vi hittar på under resten av lördagen.

Förresten, det är snö ute! Hoppas det ligger kvar till jul nu bara. Man blir ju på riktigt demprimerad annars. Aaaaaa men nu ska jag röra på påkarna (hahaha fulaste uttrycket jag hört) så får ni ha det så bra puss bejbs

Nu lyfter vi!!!

Nu har vi satt oss på planet och de lyfter om bara någraminuter nu! YEEEEEHY! tuggummi redo, bältet fastspänt, taggad  för att sitta på ett flyg i 10 timmar sen va på flygplatsen i peking 11 timmar (OMG!) sen flyg till Thailand 5 timmar. Men vi kommer nog ha super kul, pappa har laddat med frisbee som vi ska leka med på flygplatsen... hahah alla kommer lacka sönder på oss, men aja hahah

Men ni får ha de bra här hemma i underbara sverige, de är ju så fint med de gråa molnen, blöta marken och den härliga kylan, jag är såååååå avis på er!



Tumblr_lru8ggqm121qahdndo1_500_large_179182856_large

PUSS ALLA AVUNDSJUKA FANS!!!!! LOVE YOU ALL <3

jag tror jag kommer blogga från thailand också så ni blir ännu mer avis! just saying


Cool story bro



Assåååå tja någon är het.. Och typ gravid. Aja just nu är jag på väg hem från gymmet, är helt döööd. ÅH HERRE så har dom satt elementen på tåget på typ 50 grader!!!!:&:9/ haha man kanske inte ens har element på tåg.. Är inte så insatt.

Idag efter att man skrivit nån utvärdering så köpte jag, runkis och emelie en daimtårta och lite annan tjockismat. Vi gick till söderhallarna och satte oss på golvet och åt. Standaaaard. Sen hade vi en muntlig grej och aa de va den dagen.

Imorgon åker ju terese till thailand.. Nej jag är inte alls avis. Hur ska jag klara mig utan henne?! Livet är hårt ibland. Menmen det var allt för mig xoxoxoxo

så jävla bäst



Den sista är den som terese är med på i början! Och vi hoppas alla våra 133713371337 läsare kollar på dom här nu pussssssssss

Packingtime

Resfebern börjar komma nu!! är typ helt speedad hela tiden, hoppar upp och ner och är super glad :D det är ju liksom bara 3 dagar kvar nu! sen slipper ni mig i tre och en halv vecka grattis hörrni. Nää alla är bara jätte avis och ni kommer sakna mig så mycket <3 jag älskar den här känslan, ni är hemma i regniga (inte ens snö!!) sverige och jag kommer ligga på stranden i 30 graders värme och ha de bääst.

juste btw hade jag matte c nationella idag och de gick awesoooome NOT!! IG på mig yehy...




PÖÖÖÖÖSS!

and i am like yeah yeah yeah

Heeeeeeej mina små älsklingar vad är det som händer i blåbärsskogen äre lugnt eller med mig är det iaf bra, är asglad idag! Heh aa hela helgen bestod ju av dansuppvisningar, vilket var sjuuukt kul. Ska uppdatera videoklippen så att ni får dom från allra sista föreställningen + den som kines terese är med på!

Nu ska jag våffla julias hår, hon ska ha luciagrej i skolan och aaaw hon är så söt. Sen måste jag ta ett allvarligt snack med runkis i skype. SHIT vad hon har varit olydig. Näääääää vi ska faktiskt försöka skriva klart en uppsats. Nååjaaaa over and out, peace man


standardminen.. ibland får jag till det


nu gäller de girls!

Vad gör vi? nu kör vi!!! mest ni men aja woop woop
bild från josefins fina blogg

lite intressant fakta bara

När Linnéa var liten tog hon kort på sitt rövhål...med en kompis.
kan va bra och veta!

du och jag puh ♥



Citat av Nalle Puh. - Vilken legend.


min roliga standard dag nuförtiden...

Vill ni veta vad jag gjort idag? -klart ni vill, de visste jag väll!

Jag gick upp kl halv 1, älskar att sova. Speciellt när man bara ligger och är typ halv vaken och bara drömmer om hur man ösnkar att livet var, sen drar drömmarna iväg och blir helt crazy! haha de är kul!

Gick dirrekt till soffan satte igång datorn, svt play och julkalendern! jag tycker den är riktigt bra iår faktiskt, sätt alla avsnitt och de är helt värt de. Älskar den lilla tjejen så sööööt!

Sen öppna julkalendrar, chokladbiten blev typ min frulle...

hmm vad hände sen... min dagliga genomgång av sidor tror jag. massa bloggar och så sen uppdatera facebook startsidan i typ några timmar, standard!

Kolla på top model sen dirrekt prodjekt runway som går varje dag, dessutom så är de gamla avsnitt som man sätt typ 312 gånger. Men ändå är dom alltid ett måste att se haha

Sen blev jag jätte sugen på choklad när lindt-choklad reklamen kom, så då gjorde jag kladdkaka och åt upp halva smeten innan jag hälde den i formen, finns de nåt godare? tror inte de va!!

Sen laga mat och bla bla...

Och nu sitter jag här och har verkligen mega tråkigt så gjorde de här värdelösa inlägget men men.. haha



Ja visst är jag söt! jag vet <3

Puss alla fans!!!


)(#¤=!"=!"==

hej jag har mitt dagliga damputbrott jag suger verkligen på ALLT i hela världen jag hatar skolan, jag börjar gråta för jag hatar allt plugg så islcacffuckingjgsnfd mycket jag är helt jävla efterbliven så jag orkar inte ens försöka men vem fan bryr sig om hur mitt liv kommer se ut i framtiden, inte jag iaf, jag kan gärna bli en av dom som sitter utanför åhléns och stirrar ner i marken och har en lapp framför sig där det står jag är hungrig men sen köper man ändå bara knark för pengarna jaaaaa det låter faktiskt kul!!!!!!!

OKEJEJEJEJ nu ska jag lugna ner mig för jag känner att det har blivit lite mycket klagande här på bloggen på senaste tiden. MEEEN jag tycker synd om terese hon får ta och bli friskt nu!!!!!! Aaa men okej två bra saker är iaf att det kommit lite snö (som om någon hade missat det) och sen så ska jag och sara trooligtvis åka till spanien i mars. Om vi får ledigt från skolan. Vilket jag inte kommer få. SKIT SAMMA HEJDÅ


FML!

Assåååå @€%${#&&%¤)/%&¤@£$ DAAAMP!! att va sjuk suger kamelpung! nu får jag inte va med på dansuppvisningen i helgen på grund är den här fucking sjukdommen JAG ORKAR INTE!!

HEJDÅ JAG GÅR OCH GRÄVER NER MIG SJÄLV!!


Tja tjaaa bloggen!

Jag är tvungen att va hemma idag igen, FETT SEEEEEGT! tänk att jag vill till skolan... kan man inte tro va?! Jag ska tillbaka till läkarn imorrn och då får jag veta hur jag mår och vad jag får göra, hoppas jag är hel o frisk! måste ju va med på dansuppvisningen som är i helgen, de kommer bli såååå awesome!!

hmm vad ska jag skriva om nu då? det är dehär som är problemet när man inte gör någonting..
juste! jag kan säga att jag fick hem mina skolfotton. Men dom va jätte dåligt ljus i, dom var liksom jätte mörka, så mamma ringde in och nu ska vi få hem nya och behålla dom gammla SCORE! så om ni också är missnöjda med ABCgruppens bilder KLAGA!



här har man kul i ensamheten...

Puss puss!!!


heeeeeeej mina bebisar

vad gör ni en vacker dag som denna? Själv hoppar jag runt i mitt rum och dansar som en jävla huligan typ. Tagga uppvisning i helgen!!!!! Wooohohoooohohohohohooo. Aaaaaaa igårkväll kom sara och martin hit. Myyyyys. Vi kollade på film, först insidious (måste ha sämsta slutet på en skräckfilm ever), och sen början av nån jackass. Haha lätt att man ska göra en sån film nån gång i livet!

Nä nu ska jag leta fram kläder och lite sånt till uppvisningen som vi ska ha med på dansen ikväll. Sen får jag väl ta och dö lite bland allt plugg så jag kanske hinner övningsköra också. Pusshej


TPKF (trött på körtelfeber)

JUSTE!! ..ni kanske inte vet att jag har legat hemma i två veckor med körtelfeber! WOHO de roligaste man kan ha verkligen. Jag har därför inte bloggat för jag inte har haft nååååågonting att blogga om. För jag har gjort NADA!

kan säga en sak jag upptäkt: Om ni snabbt vill gå ner 5 kg kan jag pussa på er lite så ni blir smittade, 5 kg baam borta från min kropp!

tänkte att jag va tvungen att göra de här inlägget för att ni ska tycka lite synd om mig bara... aa så gör de nu! för jag tyker synd om mig 24/7 pussar o kramar till mig <3


Naaaw tack ior <3

Porrmusikal!!

Idag kunde jag äntligen ta mig ur soffan och ut på äventyyyr!  aa.. fast nee. Jag knarkade några alvedon och sedan orkade jag åka in till stan och käka på T.G.I Frydays och sedan gå på musikalen Hair. Jag kunde ju inte missa porrmusikalen jag hört så mycket om bara pågrund av lite sjuka, så jag ba kötta!
Dom sprang i alla fall runt på scenen och slängde med kukarna, hade nakenglidrace över scenen, alla kysste alla typ sög av en präst osv osv... liiiiiiiiiiite random men de va jätte KUK! kul*

nu är jag lite slut så somnar nog snart... love to you all! <3

Smygtitt på musikalen: tyvärr inga snoppar i den.. syyyyynd!
http://streamio.com/api/v1/videos/4e5e2345e426002754000424/public_show



tjatjaa bitches

Shiiit vad den här veckan gick fort! Men det är ju bra. Snart jullov, håååll uuuut! Haha dagen har inte varit så speciell direkt. Ska äta tacos nu innan jag drar för att vara barnvakt! Myyyys. Hörs nån gång!


jag och söta lilla tyra för ett tag sen

Ps terese du är bäst hahaha puss ♥


vaaaar ääär julkänslan?

Insåg imorse att det är 1a december, jag är ju inte lite efterbliven.. men man har ju ingen julkänsla över huvud taget?! Inte för att överdriva men det känns som att det fortfarande är början av oktober. Visst?!
Aja har egentligen inte så mycket att skriva.. Blev lunch på vapiano och lite vandring i stan idag. Sen drog jag och sara till gymmet som vanligt, å vi ba köööttaaa!!! (usch hatar det ordet haha)

Omg imorgon är det redan fredag, wwweeeeiii då blir det party!.. Nä ska va barnvakt, men det brukar vara ganska kul ändå! Plus att jag behöver pengar.. Fattiglapp ni vet. Menmen har inte så mycket mer å säga, puss babes



varför så söt?


RSS 2.0