- det är svårt att glömma någon som gav dig så mycket att minnas.

sry duuudes, har inte kunnat blogga förrän nu, men jag har fakstiskt varit en busy woman för en gångs skull. (kändes bra att säga sådär..) Amen igår åkte vi direkt till dansen, som för övrigt gick sådäär heheheh, sen mötte jag upp lollo i centrum för att hyra film och köpa godis. Vi åkte hem till henne och tjockade oss framför "det regnar köttbullar". Haha den va ganska konstig men ändå rolig. Sov över där, och imorse åkte jag, sara och terese och gymmade! Vi körde på feeett bra tycker jag. Flashade lite muskler osv. Sen direkt efter det blev det middag på koh phangan med la familia! Såhäääär gott vare. Är fortfarande proppmätt.

Vi hade det iaf jättebra i växjö, mysig stad det där. Vi bodde hos terese kusiner. Orkar inte berätta vad vi gjorde, kan försöka fixa ihop en liten film därifrån istället! Haha sålänge kan ni få en söt bild på oss när vi skedade mitt på dan, trötta tjejer eller vad?



PpPppuUuUuSsSssSSs


colours



jag vill göra något med mitt hår men jag kommer bara ångra mig...

→ Testa en makeover på dig själv


Tja, läget?


On our way to hålan

 

Bild från igår! Ballt va? Make up: Jennifer, Hår: Hanna

Vet ni vart vi (alltså Linnéa och Terese) är på väg just nu? Jo växjö! Untzuntz. Så nu har vi bara en 5 timmars resa framför oss yeeeeh! Vi har laddat upp med film, så snart fördriver vi tiden med björnbröder hihi den är så braa! Barnfilmer är bäääst!

Vi lär ju blogga lite när vi är där, men annars kommer vi hem nu på söndag igen. PUSS ALLA FANS ♥

tjoooo brooooeees

kom hem för en liten stund sen, för efter skolan åkte jag nämligen direkt till sjödal fööör att va modell till jennifers och hannas egna tidning! De va skitkul, fick värsta snygga sminkningen och frisyren och sen gick vi ut och fotade. Asså det var till deras projektarbete. Dom ska ha mycket fler bilder i tidningen så om ett par veckor ska vi kanske fota igen, men då med amanda och julia också. Men imorgon eller nått så kan jag visa er resultatet från idag! Haha gud vad proffigt allt det där lät förresten.

Annars då? Onödig dag i skolan igeeeen, men bara imorn kvar sen är det lov! Fattar inte hur jag har överlevt, men det har jag ju tydligen gjort. Har iof matteprov imorn.. så det är bäst för mig att jag öppnar min underbara mattebok nu och pluggar lite. Höööörs, puss alla fans <333333


.



Don't try to understand everything, because sometimes it is not meant to be understood, but to be accepted.


värd dag

tjännaaaa! fett värd dag idag, började med att jag tog fel på klockan så jag stressade ihjäl mig för att hinna till bussen som gick åtta.. sen ba laauriing den går om en timme! Iaf. Tog tåget samtidigt som terese idag, händer typ aldrig. Sen när jag kom till skolan så skrev jag ett prov (som för övrigt gick sämre än sämst) innan jag kunde åka hem igen!

Sen när jag kom hem så lagade jag makaroner och köttbullar, tittade på tv och blev förlovad med vår spanska hantverkare som gör om vårt badrum (haha inga kommentarer). Och nu måste jag plugga. Kanske borde städa rummet också.. hehe ser ut som att det varit ett tredje världskrig här. Om jag är duktig så kör jag lite styrketräning också, biffen ska bli mitt nya smeknamn så småning om förstår ni!

Eftersom mitt liv inte är världens mest intressanta så blir alla mina inlägg rätt tråkiga, sååå nu är frågan: har ni några tips på vad vi kan blogga om? nån utav våra femtioelvatusen läsare borde ju ha det!


jag kände för att inte ha min mask på mig idag...

haha asså jag har inte haft smink på hela dan idag och ja.. jag har vart i skolan, fatta :O haha de var första gången på väldigt länge. Skönt vare men man känner sig så himla ful! man går förbi en spegel och då påminns man... inte kul! aja tur att de inte är nån i skolan som jag alltid måste visa mig fin för bara.. elleeeeer? 
Tycker man borde kunna visa sig utan smink offtare asså, det är väldigt många som inte ens kan gå utanför dörren utan att ha stått framför spegeln i typ en timme först och typ inte skulle göra de för flera tusen spänn heller, de förstår jag faktiskt inte. Lite smink borde ju inte göra en hel identitet som vissa verkar tycka...



kolla! även de snyggaste är ju söta utan smink, visst?

Puss alla fans!
PS Linnéa du är min förebild <333333


"when it feels like you´ve lost everything, you still have me standing by your side. because that´s what friends are for."

Hej det är jag som suger åsnepung.. kjfldrfåååh jag tror jag behöver lov. NU. Men får vänta i en hel 3489345 dagars lång vecka till, sen så.

Igår på dansen så satte jag mig efter ett tag eftersom jag skulle blivit dödssjuk om jag fortsatte. Jag och rebecca hade en liten myshörna där på golvet istället. Sen på kvällen så var vi ju på middag hos lollo. Treeevligt som vanligt! Och idag har jag inte gjort nått vettigt alls. Skulle pluggat hur mycket som helst, men aa ni vet ju hur det brukar bli. Det var roligare att hjälpa amanda med att komma på en liten koreografi till dansuppvisningen, asså jag är kuuuung!

Jag har förresten kommit på vad jag önskar mig i julklapp.. Hjärnceller. Fatta vad bra?!
Aja det var allt för mig, tack och hej



Lycka till med att somna nu då Linnéa

Aaaah åh herre min gud jag har nog aldrig varit sådär rädd i hela mitt liv.. Va ju och såg paranormal activity 3 med runkis och martin och seriöst jag trodde mitt hjärta skulle hoppa ut ur min kropp där på slutet, vi satt och skrek som om vi höll på å dö. Det gjorde vi iof. Jag skakar fortfarade, kommer aldrig kunna somna nu ju.. Ligger här helt själv och lyssnar efter ljud som en jävla kanin. Rädda mig någon?!

Nä nu måste jag försöka sova på riktigt. Ska upp tidigt imorn för att dansa.. Sen så ser min lördag ut att bli lugn, ska på middag hos lollo & Co. på kvällen. Mysigt värre! Hörs kanske då, dvs om inte bloody mary och alla andra spöken kommer och tar mig inatt



PUSS ♥

fiskar är faktiskt ganska bra ibland

Idag gick jag och Bella runt i gallerian och hängde.. och helt plötsligt ser vi massa små söta fiskar i akvarium som kollade med sinna söta puppyface på oss och ba "vi är hungriga". Sen kommer hon som jobbar där och säger att vi kunde få göra båda två till priset av en. Så vi tagga galet och ba nu kör vi!! woop woop. De kändes som små bubblor runt hela fötterna, fiskarna tydligen sög bort den döda huden. Så där satt vi mitt i gallerian och alla glodde sönder, fast de va lite kul. Efter kändes fötterna mjuka och fräscha :D
De enda negativa var att vi satt precis mitt framför Hollister ingången.. och lixom HALLÅ?!?! vart var modellerna?! jag menar jag trodde dom hade lite klass på sin butik, Besvikelse...



mums mums

Puss alla fans!!


älska livet

Nu ska vi.. eller iaf jag, försöka börja blogga minst en gång/dag igen. Jag menar man kan ju inte svika alla sina 1337 läsare heller.

Eftersom jag inte har något annat att skriva om så kan jag väl berätta lite om min uunderbaara dag. Ehm vänta.. driver! Men iaf. Jag måste vara ett underbarn. Har nämligen hållt mig vaken heela dagen trots att jag bara sov en och en halv timme inatt. För så blir det när jag och sara helt plötsligt får för oss att stanna uppe och plugga som om vi vore största satsarna. Fattar inte riktigt hur det gick till faktiskt. Men aja. Imorse fick man sällskap på tåget osv, utav sötaste elin! Sen så va alla lektioner riktigt onödiga idag.. Juste jag, sara, emelie och martin va i stan en stund under lunchen och jag, sara och martin köpte biobiljetter till paranormal activity 3 på fredag... och jag säger bara en sak - Jag. kommer. dö.

Känner att jag håller på att bli sjuk också. Så nu ska jag gå och tycka synd om mig själv, antagligen framför tv:n innan jag går och lägger mig. Pussssss.


 


Fanbild



Kolla vad vi fick inskickat igår! Nora Svensson var nyss i New York och när hon gick på stan en vacker fredagskväll så ser hon plötsligt en gigantisk bild på sina favoritbloggerskor! Hon ba omfg jag bara måååste ta en bild och skicka in till dom, bara för att dom är så sjukt snygga! NAAAW hur gulligt är inte det då?!

Min tunga ♥

Som ni kaaaaaaanske märkt, bara kanske, så är min tunga ute på si sådär typ varenda bild... haha  måste bara säga att jag vet att de kanske är lite för mycket man jag kan inte sluta, jag gillar min tunga och jag menar de är ju taskigt att bara stänga in den. Den vill oxå va med ju!
Vissa putar med läpparna, vissa spänner upp ögonen, vissa typ suger in näsan.. alla har sin grej helt enkelt. Det känns så mycket bätte att göra någon ful, rolig min istället för att få fram ett fejkat leende, ellerhur??



Jag vet att ni älskar den! ^^

Puss Alla Fans! ♥


I just don´t fucking know what to do



Älskar den här bilden. Jag och terese på gotland i somras

Shit vad jag sov gott inatt. Behövde inte ha väckarklocka för första gången på några månader känns det som.. MEN då ska jag självklart bli väckt av en jävla fluga halv nio istället, den hade värsta partyt med sig själv inuti mitt öra den stod där och hoppade å ba bzzzzzbzzzzzz, det lät galet högt, jag blev typ rädd. Som tur va så somnade jag om. Efter att jag vaknade igen så har jag inte gjort nånting på hela dagen, precis som vanligt då. Men om en stund är det iaf dans och juuuste då ska jag ha med mig lakan! Haha jag, terese och en till ska nämligen vara grekiska statyer på en utav danserna. Den kommer bli gryyym!

Såg nu att det bara är tre veckor kvar till höstlovet! Om det finns något billigt och varmt ställe så ska jag och sara åka utomlands dåååå, det kommer säkert inte bli av men man kan ju alltid drömma.
Nu äre maaat PUSS


forever alone

Det här är ju sorgligt. Jag sitter här helt ensam och underhåller mig själv genom att äta tomater framför tv:n på en lördagskväll man ba woopwoop. Men jag orkade inte göra nått idag, tycker det är skönt att bara göra ingenting för en gångs skull. Kommer va helt ensam resten av kvällen, sååå skööööönt!... Okej det spelar ingen roll vad jag säger, det här är fortfarande sorgligt.

Aja. Igår bakade jag, sara och terese bullar hemma hos mig efter skolan. Bagarna häär tjatjaa. Senare åkte jag och sara mot liiidingö, terese drog till lena istället fett mobbad unge, för vi skulle till patrik som skulle ha typ fest. Men det spåra ur lite.. Tycker synd om patrik stackarn.
Och imorse vaknade jag och sara utav väckarklockans ljuva toner klockan halv tio ååå vad underbart det var!! (känn ironin). Vi va tvungna, jag har ju dans vetni. Efter dansen åkte jag och mamma iväg och fixade gymkort till mig. Vi skulle kollat på kuddar osv till mitt rum också men självklart så var affären jag hade sett massa fina i nerlagd. Just my luck liksom.

Nu ska jag deppa vidare. Puss


Träffa the girls från källbrink!!!

Ikväll kommer det bli mys pys och antagligen myyyyyyycket girltalk, eftersom idag kommer det va tjejmiddag med gänget från källbrink!! iiiiiiii kommer bli så kul, sätt fram emot det här länge nu ^^



HAHAHHAHA asså döör xD kan man bli sötare?? tror inte de va!


Puss Puss


Fredag utan nåt att se fram emot

Sitter här och skriver i min kalender också och blir smått depp över min fredag.. Idag är det ju meningen att man ska tagga hela dan inför kvällen.. men inte jag, har ingen aning om vad jag ska göra idag!! :O hoppas det kommer upp nånting annars dör jag av uttråkenhet

Nu sitter vi och har historia, och det är en sån här jätte lång lektion sååå börjar bli lite smått uttråkad. Så jag snodde Saras otroligt moderna telefon man kan göra blogg inlägg och sånt coolt på, tekniken är bra asså!! ;D



Puss o Kram

Land i sikte!

HEEEEJ ALLA SÖTA!!

Nu är jag hemma igen efter tre jätte roliga dagar på sjön. Orkar faktiskt inte skriva allt som hänt såå ni kan få se bilder i stället, det blev ett antalkan man säga. Jag med en kamera i handen slutar aldrig bra xD





Visst verkar vi haft det ruuuuligt ^^


PUUUUUUUUUUUUUUUUUUSS!


fett söt jag e




Tjatjaaa top model nästa eller? Eehm jag ska försöka att inte skriva ett allt för negativt inlägg den här gången hehe känner att det blivit många sånna på sistone..

Idag kom lollooo till skolan eftersom hon hade studiedag! Vi åt lunch på vapiano, myyys ♥ Efter mycket prat så följde hon med tillbaka till skolan igen.. Ja det var väl det som hände idag. Sen när jag kom hem så tror jag att jag somnade på köksbordet typ, innan jag försökte börja på ännu en uppsats meeen eftersom jag är efterbliven så gick det inte sådär jättebra om man säger så.

Nej men det här går inte, nu ska jag lägga mig och sova i hundra år om inte mer. Puss

när du önskar att du kunde spola tillbaka tiden..




Skepp o Hoj!

Imorgon bitti lossar vi ankar och för ombord alla mannar för att sedan bär det av till sjöss! haha älskar seglar språket xD
vi kommer i alla fall åka iväg med ett fartg i tre dagar med min turismspecialiseringsgrupp. Vi kommer bo, sova och äta på båten. bli inte oroliga nu att ett gäng oerfarna gymnasieelever ska ut på havet och typ blocka en hel farled eller köra in i ett berg eller nåt, vi kommer ha riktigt duktiga båtmänn med oss som kommer lära oss allt dom kan ;D 
Detta kommer bli riktigt kul!! jag kommer va som en liten paparazzi på båten sen oxå så att ni som inte fäljer med kommer bli riktigt avundsjuka!! haha


här är vårt skepp!


mycket aktiv tjej på segelbåt i sommras ;)

Jag kan försöka sno nåns moderna telefon och blogga lite om ni vill! ^^

Pösselipöss!!

 

lyckad helg

Jomeneee den här helgen blev ju lyckad! NEJ igår när vi kom till vapiano så säger dom att man måste va 18 även fast man bara skulle äta?! Fuck you liksom! Till slut åt vi i kungshallen. Sen så kunde patrik och daniel inte leka med oss ändå, stööörsta dissarna. Men vi två hade kul ändå. Så jääävla galet, det vi gjorde var att åka runt lite överallt.. Vadå mobbade, helt plötsligt så springer vi för livet jag vet inte varför men omgeee vi höll på å dööö. Aa sen kollade vi lite på gossip girl hemma hos mig innan vi somnade.

Och idag har vi varit riktigt duktiga. Vi satte väckarklockan på 11 imorse för att hinna åka och gymma. Vi körde på som bara den i några timmar, untzuntz. Så nu är jag stört trött. Jag och sara har som mål att gymma minst en gång i veckan, jag menar hallå vi ska ju bli BIFFAR.

Åneej imorn måste jag upp tidigt för att åka till skolan.. skjut mig! Haa haa laauriing jag börjar ju tio i ett varje måndag!


Lallalallalaa

Idag så har jag varit och kollat på min mammas genrep inför att dom ska tävla i VM snart i USA. Dom är en stor kör från sverige som representerar norden tror jag.. inte så insatt måste jag säga :P
Nu sitter jag och skriver på min uppsats som ALDRIG blir klar! får panik på sånt!
Det blir inte heller någon dans ikväll... :( saga är sjuk, så nu kommer jag bli tjock oxå, så är jag redan det ;ppPpPpp




TERESE DU ÄR INTE TJOCK ditt lilla mongo / linnéa


Mys lördag

Igår så hade vi middag här hemma hos mamma. Det var jag, mamma, sagge, lena och saras mamma Tina. TJEJKVÄLL YEEHY! sen hade jag, sagge och lena lite gruppsex i min otrooooligt stora säng.. super myyys asså! fast alla kom in i klimakteriet och då var det inte lika mysigt längre. 
I say phuu it's hot in here, it must be TSL in the atmosfear. 

 





PÖSS PÖSS ALLA FANS!!




Abcdef

Tjaaa alla fans jag sitter just nu på bussen, är på väg mot sara. Är barnvakt åt henne hela helgen förstår ni!

Igår va det först skola dårå. Inget speciellt. Lunchen va riktigt trevlig faktiskt. Eller? Tack vare patrik kommer man nog aldrig mer vilja äta lasagne.. Haha nä men sen efter skolan så va jag, sara och martin i stan en liten stund. Sen åkte jag och sara hem till mig.. Vi gjorde typ ingenting på hela kvällen. Vi skulle kolla på massa gossip girl, men vi hann bara kolla på ett avsnitt innan vi låg där och snarkade som två grizzlybjörnar typ. Pigga tjejer!

Aa och nu ikväll så var jag och min b-ror rätt så taggade på pPpPaaarteey, men det blev inget.. Så nu ska vi först äta på vapiano, vi har egentligen inte råd men skit samma, sen ska vi antagligen träffa patrik och daniel. Får se vad vi hittar på!


älskar att jag är så olagligt söt ibland

Puss på er ♥

RSS 2.0