facebook VS plugg

Det blev ingen skola idag! När vi kommer dit är matteläraren sjuk och sen på dom två andra lektionerna fick vi jobba hemma. As skönt!
Men kom nyss på att det är ganska många arbeten som ska vara klara snart :O varför ska ma alltid sätta sig framför facebook direkt när man kommer hem och sen fastna där, fast man vet att man behöver plugga?? kan nån svara på det...


Vill ha jul nu!!

Puss o Godnatt! // T ♥


nytt i linnéas garderob




Onepiecebutik nu i stockholm!!

Imorgon ska jag, Lena och Sara åka in till stan efter skolan för att spana in den nya onepiecebutiken! Lena och Sara måste köpa varsin innan vi åker till österike, så vi kan sitta där i bussen mysa^^
För er som undrar vart den ligger kan jag säga att den ligger på Mäster Samuelsgatan 11 ;) förvänta er inte för mycket för den är väldigt liten och den är precis nyöppnad, så den är inte så fixad än :P

jag tycker alla borde ha en sån här till jul! så jäkla mysigt ^^

Puss// Tessan ♥


1:a advent



Gud vad fort tiden går, det är redan första advent!


killers

Godmorgon!

Vaknade för kanske en halvtimme sen. Såå skönt att äntligen få sova ut!
Igårkväll var jag bara hemma med Amanda och Julia. Vi kollade mest på tv och åt godsaker som godis, chips och popcorn! Vi kollade bl.a. på en film som heter "Killers"... Eh, ja den var väl bra... Väldigt overklig bara, fast ändå inte. Haha, aja, så här ser omslaget ut eller vad man nu säger (a) :




Dagens planer: Plugga, leta efter neonfärgade kläder och daaaaaaaansa!

Puss / L ♥


4 timmars dans

Är heelt slut efter att ha dansat från elva till tre! Det var sista lördagen innan dansuppvisningen som är nästa helg. Gaaah det kommer bli sååå bra! Kan ju bara säga det att.. JAG LÄNGTAR!

Men tyvärr ska Saga sluta som lärare :(( Så det var sista lektionen med henne idag. Sorgligt ju. Och när vi kom så fick vi det här av henne:





Gulligt va?
Kommer sakna att ha henne som lärare!!


Puss igeen / L ♥


bästa ♥













Igår var jag och Sara på biblioteket och lånade varsin bok (iiinte frivilligt!), åt lunch och brända mandlar med chai latte inne i stan, bakade finfina lussebullar hemma hos Sara, tog vackra bilder, åt pizza och kollade på fanten! - Alltså ännu en grym fredag med Sariiis!


Puss / L ♥


GRATTIS SARA!!

Sitter hemma hos Simone nu, sen ska vi hem till Sara för att FIRA!!
btw har vi fixat bästa presenterna ;)

Ha en bra fredagkväll för det kommer jag att ha!!

Puss// Tess ♥


VarannanFredagsrutin

Efter ett prov i företagsekonomi och en liten redovisning i matte så ska jag nu: träffa Saraaa!

Torsdag den 25:e

Dagen har varit bra, mest för att vi inte hade företagsekonomiprov, utan det ska vi ha imorgon istället! Så när jag kommer hem ska jag plugga det lite, och sen kanske jag ska åka och kolla på Cubus en snabbis och 20 över sju äre dans :)
Hoppas ni har haft en bra dag! Puss / Linnéa

Längtar!!

All snö får mig att längta så sjukt mycket till österike! :O Fast det är fortfarande lång tid kvar. Ni kanske redan vet det men jag åker till österike med familj och vänner varje sportlov, aa eller i alla fall de 6 senaste åren ;) Förra åter och i år kommer Lena att följa med oss :D gaahh!! vill dit nu!!
haha, det är typ bara jag som gillar snö känns det som xD

2010


Lena tog en vilopaus i backen


Lena ramlade ner i halfpipen xD


sara ramla i lössnön ^^


haha! vi åkte tre i ankarliften ^^

2009


Sara och Nikita :D


Jag och Nikita


Sara cool! 8D
grymt snygg bild jag tog va ;)


offpist!! 

94 dagar kvar :D

Puss // Tess ♥


pluggonsdag



Efter pannkakor och soppa till middag så blir det nu pluggapluggaplugga. Jag svimmar av glädje.


haha!! kul ju

Detta får mig att sakna gymnatiken lite... Tänk om man hade kommit på denna idé ;) vem skulle inte vilja ta på och av sig kläder på det här sättet lixom ^^

sköna snubbar!!

Puss // T ♥


jag tror jag dör. hahah!





Haha jag kommer ihåg att jag tyckte den här bilden va såå cool för att man såg mig i spegeln..






Jag är ändå ganska lik mig själv... eller?


Barnvakterna

Nu ligger vi på golvet igen.. men inte på Veromoda. Nu är det så att vi är barnvakter tillsammans för andra gången ;) Emy, Klara och Tyra somnade för ganska längesen så nu ligger vi här på golvet och försöker vara tysta men det går inte så speciellt bra. Oj vad det är kladdigt här. Lite matrester och annat gott. Juste, vi gjorde pizza till middag!
Sen har vi... ööööhm lekt lite och kollat på en jääättebra film! Okej det var nog lite och ta i. Hihi, men det var mysigt ändå. Sen när vi skulle lägga våra tre små söta barn så hittade vi inte Tyras tandborste, vi letade i typ en halvtimme utan att hitta den. Men till slut ringde Tyra till Henrik (pappan alltså) och dåååå hittade vi den. Tänkte att ni ville veta det.

Nu skulle Terese komma på ett avslut men det enda hon fick fram va:
- Asså min hjärna är alldeles tom.



















(Inlägget skulle egentligen publiceras i lördags vid 01.30, meeeeen internet pajade helt plötsligt och sen i söndags så funkade det inte att lägga in bilderna -.- SÅ DET FICK KOMMA NU ISTÄLLET)

Och ja, vi var övertrötta! Hahah
Pussar / Linnéa och Terese ♥


Jag dog inte!



Den här sprutan tror jag gjorde mindre ont än den första t.o.m! Det var ju inte alls så farligt (a) *pustar ut*


Livmoderhalscancerspruta nr 2

Just nu är jag på väg till Tacobar med Amanda och Louise. Efter det ska jag ta andra livmoderhalscancersprutan! Aaah jag kommer typ dö. Om jag inte gör det så kommer ett väldigt försenat inlägg från i lördags när jag kommer hem!
Usch, puss / en rädd Linnéa

Ki box

Idag var jag jätte duktig och tränade!! de kunde ni inte tro va?! ^^ Jag var på ett ki box pass på friskis tillsammans med pappi, bror och kusin :D
Det var galet jobbigt! jag kommer nog inte komma upp ur sängen imorrn :O fast jag gillar att ha träningsverk då känner man att man har varit duktig ;D


jag är den biffiga ;)

Puss på er! / Tess ♥

Å nej! kom på att det är skola imorrn :(


hahaha fail! vi är bara föör knasiga


Just nu sitter vi och myser med varsin kak...

img_3187 (MMS)

Just nu sitter vi och myser med varsin kaka och chai latte! Mmmmumsigt


Ett litet bra tips!

Om ni går runt i ett köpcentrum så ser ni att det finns ett bord med goda matbitar och cider och ni blir väldigt sugna ska ni göra såhär:

1. kolla vad det är tillför t.ex en konstutställning.
2. gå runt och se intresserad ut och småprata lite om det ni kollar på.
3. håll er nära maten!
4. snegla lite på maten

 förhoppningsvis kommer den som håller i det och frågar om ni har fått nått att äta och dricka.

5. se lite förvånad/nyfiken ut när hon frågar, som om ni tänker: jaha finns det mat.
6. sen tar du maten och ser glad ut :D

- Så har ni fått maten ni suktat efter!

HAHA!! det här funkade för oss i måndags iallafall :D Vi är smarta ungar vi!

Sen, när vi skulle gå därifrån, så hörde Linnéa detta:

Hon som ''höll i det'' till några som kom: - Är ni prenumenanter på Dagens Nyheter?
Dom: - Nej, det är vi inte.
Hon: - Då är inte det här för er.

Så då fick dom inte kolla på den där konstutställningen och få goda matbitar. HAHA men vi hade bara smitit in på baksidan typ och börjat gå runt bland alla vuxna och ''kolla'' på tavlorna! Hahah jag tror inte vi var välkomna på den där utställningen egentligen.


Man fick två sånna där minipajgrejsimojser kallar vi det. Den ena, som ni ser på bilden, var fylld med köttfärs, och den andra med SJÖGRÄS! Usch, tänkte vi också först... men det var faktiskt gott. Eller lite i alla fall. Den andra var mycket godare (a)




Grattis bror!! :D

Idag fyller min bror patrik 19 år! Grattis till dig!! :D



Nu blir det fira med släckten ;D

puss // Tess


Barnvakt

Sitter just nu på tåget på väg till skolan. Det är sjukt skönt med halvdagar om man inte har något att plugga, för då kan man sega jättemycket (a) Hur skönt som helst! Men det är inte så kul att sluta klockan fem direkt... Då är det typ natt ute vid den här tiden på året. Men sånt är livet! ;) Ikväll ska jag vara barnvakt en liten stund. Bara cirkus två timmar, och det är ju inte alls mycket. Men jag hinner nog ändå inte blogga mer idag. Så ni får ha en bra dag! Puss från mig

usch vad jag saknar detta!!






Önskar man kunde spola tillbaka tiden!


bäverfitta som sara sa xD

Nu har jag äntligen köpt en pälsmössa som jag har gått och längtat efter!! :D bara 99kr på H&M galet bra pris ju :O så nu är jag super glad!!



Så mysig!! ^^


Och bara för att jag vet att ni undra så äter jag mango just nu! :D måste vara den godaste frukten i hela värden ju!! Gottigott ^^

Puss// Tess ♥


igår

Förlåt för att det inte blev något bloggande igår, men jag hade inte tid. Först var jag på dans, vilket gick awesoooome! På uppvisningen ska vi göra tomtens julverkstad, ingen dans direkt, utan bara en kul grej liksompiksooom. Och då ska jag och Jennifer vara två små gulliga tomtenissar som gör volter och lite coola grejjjer över scenen! Passade ju bra eftersom vi gick på gymnastik förut ;)

Iallafall, direkt efter dansen så skulle jag övningsköra igen. Sara kom dit och sen satt hon i baksätet när jag övningskörde! Det gick bra den här gången också. Det är kul att gasa. Haha!
Sen åkte vi hem till mig och hade lite mycket kul! Efter det så åkte vi in till stan och åt middag på samma ställe som i fredags. Bara för att vi är så påhittiga och fett smöriga. Seeeeen åkte vi till Sara för att hämta grejer för att kunna sova hos mig.
Innan vi somnade så kollade vi på ''Det brinner''. Hahah den är för sjutton läskig ju! Eller det tycker iallafall vi, töntar som vi är. Men vi tycker om att vara oss. (?)












Bästaste!

Puss / L ♥


NV10C ♥



Min fina klass ^^ ♥

Puss// Tess


Ännu en helt vanlig fredag med sara
















Japp. Som ni ser så är vi helt normala!

Fett naw. Nej, fett smörigt.

Puuuuss på rumpan!


Gubben i lådan

Jag älskar att kunna texten på låtar med många ord i, så nu håller jag på att lära mig denna ;) 



Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om. x2

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

good luck!!
Puss// Tess ♥


Happy

Just nu är jag på väg hem... Och vet ni? Jag är på väldigt bra humör idag känner jag! Dagen har faktiskt varit rolig. Det beror inte på att jag var i skolan och hade tråkiga lektioner direkt... Eller jo dom flesta lektionerna var faktiskt roliga! Och lunchen :D Jag, Viktoria, Louise och Lisorna åt ica-mat (haha) i matrummet. Det brukar vi göra på tisdagar och torsdagar tidiga veckor, för då har vi språk och alla har inte det samtidigt. Aja, men asså jag älskar min klass! :D Haha, har man en rolig klass så blir ju även skolan myyycket roligare! Man blir helt enkelt bra glad av dom. Men nu när jag kommer hem måste jag plugga och det gör mig INTE glad. Men sen ikväll så är det dans, och då blir man genast på bra humör igen! Puss / Linnéa <3

Då har man helg då!!

Jag har heelg, det har inte duu!!
ingen skola varken idag eller imorrn, och det bästa av allt är att vi inte har nått plugg heller ^^ Hihi jag vet att ni är AVIS nu!! :D

Men vad ska jag göra....? :/ aja hittar väll på nånting ;)


Hulkarna i klassen ;)

Puss på er // Tess ♥


Cooler than me





Denna har jag på hjärnan just nu. Grymt skön låt! Älskar början.



SPE10F ♥



Skolfotona kom idag! Glad klass vi e.
Ni får iiinte se ensamfotot. Usch säger jag bara.

Puuuss / L ♥


Mys!

En kall och snöslaskig dag = Onepiece och varm oboy!!



Mys nu!

Puss // Tess 


Tummen ner för snöslask och plugg, men tummen upp för vaniljte!



Nej fyyyyy vilket väder det blev helt plötsligt! Tummen ner för snöslask. Det kan jättegärna vara snö ute, för då blir det lite ljusare, plus att det är ganska mysigt om det är sol och inte så kallt. Men det får inte vara slask. Då blir det bara väldigt blött och kallt. Usch.
Så att gå hem i detta vädret var ju ingen höjdare direkt. Men det blev ju bättre med lite sällskap av Matilda! :) Och sen när jag väl kom innanför dörren så gjorde jag, som ni ser, en stor kopp vaniljte. För att bli varm igen. Och för att det är så gott! Tummen upp för vaniljte.

Nu måste jag plugga samhällskunskap. Tummen ner för det också.


Puss / L ♥


Marshmallows!

Jag och pappa bestämde oss för att starta en brasa för att det är så himla kallt (som linnéa skrev), då kom jag på att jag har en hel påse marshmallows!! Så jag och pappa har nu suttit framför brasan och grillat marshmallows xD MYS!!! ^^
BTW det kommer snöa typ 20 cm imorrn!! jag älskar snö! :D






Nu är det plugg till excell prov som gäller!

PUSS // Tesssss ♥


Kaaaaallt!

Guuud vad kallt det är idag då! Sitter här i mitt rum och fryser som en nakenråtta. Om inte mer.

Dagen har väl varit bra. Åt biff med pommes frites och bearnaisesås till lunch. Hur gott är inte det?!
Idag fyller en av alla mina 12 kusiner år, nämligen Linus! Han fyller 17, så... grattis Linus! :)
Därför ska vi dit lite senare ikväll och fira honom!

Eh.. ja.. Jag har inte så mycket mer att säga,
Puss / L ♥



sorry!

Förlåt för att jag är så dålig på att blogga... Men jag har så dålig fantasi, jag vet inte vad jag skriva om. Jag pallar inte skriva om dagen hela tiden, det är inte så roligt att läsa för er heller ;)
kan nån ge mig lite tips (A)


hihi fin bild i know

PUSS ♥


hej då höstlovet 2010

Och där var det höstlovet slut... Jag är inte taggad för skola igen. Men jag har räknat ut att det bara är 30 skoldagar kvar för mig! Det är egentligen inte så himla mycket. Faktiskt. Det kommer gå fort eftersom veckorna liksom svischar förbi när man bara är i skolan halva dagarna (a) Plus att innan lovet så är det  d a n s u p p v i s n i n g ! :D  Då blir längtningen (haha!) uppdelat i två för att det är en annan grej i mitten att längta till, och då känns det som att det är kortare till jullovet. Nej men gud vad jag babblar.

Puss på nosen / L ♥


Vet, finaste bilden ever


Love the way you lie




Hittade nån bild från i somras... Jag vill va bruuun!


Övningskört för första gången

Tjaaaa allihopa!

Idag har jag dansat, gått en härlig promenad ute i det fina vädret och... övningskört jag för första gången! Hihi, det var inte alls så läskigt som jag trodde. Det var kul ju! Jag körde dock inte alls fort, högst i 20 km/h, men ändåå. Haha, eftersom jag bara är 155 så var jag tvungen att ha sätet huur långt fram (och upp) som helst. Men det gick superbra, tycker jag iallafall :D



Amanda som håller i "övningskör" skylten


Nu blir det film med familjen!
Puss / L ♥


Fredag 5 november

Inte speciellt bra uppdatering idag, men jag har inte haft något att skriva! Har knappt gjort nånting alls. Men när som helst får vi middagsgäster, de jag brukar vara barnvakt åt, med föräldrar såklart. Tänkte att jag kunde vara hemma då! :)




Ha en bra fredagskväll!
Puss / L ♥


Skara

Nu är jag i Skara! kom hit igårkväll.
Idag skulle vi kratta löv, men det slutade med att vi lyssnade på musik och tog massa bilder istället ^^
Sen på kvällen var vi på vip kväll på en inrednings affär. Jag köpte ett halsband som det står lilla syster på (a)
Imorgon tror jag Elin och jag åker till Skövde och shoppar!! :D





PUSS O GODNATT!
//Tess


Torsdag

På min planering glömde jag skriva att jag skulle dansa idag... Förlåt Jennifer ;) haha, men det gick jättebra! På dansuppvisningen så ska jag, Jennifer, Terese, isabelle, Hanna och kanske terese (?) visa upp jennifers egna koreografi till "If I had you" ! Kommer bli aasbra :) ...Sen har jag inte gjort så mycket mer idag, men snart ska jag åka till Moa och kolla på film! :) Natalie kommer också ;D
Puss från miig

Koh Phangan

Det blev restaurang igårkväll också för min del! Den här gången med min kusinvitamin Eliiin och mina systrar Amanda och Julia. ♥ Vi åt på Koh Phangan, dom har thaimat och sånt ni vet? ;) Där inne ser det nästan ut som att man är i Thailand också, jättemysigt!



Julia och Amanda


Haha, Elin!








Min mat! Det ser lite konstigt ut på bilden, men de var supergott


Mmmm.. Min efterrätt


Tack för en mysig kväll!

Puss / L ♥


Bilder från igårkväll. ♥

Kan ju börja med att säga att det var en super mysig kväll! Tack allihopa - Jesper, Terese, Sara, Jennifer, Jossan, (jag, Linnéa haha), Moa och Cornelia.


Först möttes alla och vi tog oss till restaurangen, dvs Jensens Böfhus:


















puss på allihopa ♥



Linnéas gooda mat


Terese gooda mat ;)


Sen när vi var proppmätta så åkte vi mot Jennifer:





Där hade vi det myys och kollade på film! Sen hade vi lite kul med heliumbalongerna vi tog från restaurangen:



Sen åkte jag, Terese och Sara och sov hos Terese!



maria montazamis dansmoves



Hahaha! Hon är ju grymt skön!

Nytt i Linnéas garderob:





Topp/tunika   BikBok 149:-






Tröja   New Yorker 199:-


Gårdagen

Först var det ju meningen att bara jag och Sara skulle åka och shoppa... Men sen kom Terese och Lena också dit efter en stund!
Det vart lite nya saker för allihopa ;) Jag ska snart visa mina köp.
När vi hade varit där så länge att vi var helt slut i benen så tog vi oss hemåt. Terese och Sara följde med mig hem (Lena skulle till stallet :/) Vi tre (eller iaf jag och Terese) ville se vilket hus det är Sara och hennes familj kanske ska flytta till. Men ingen visste vart det låg, såååååå det gick inte så bra. Istället gick vi hem till mig och åt middag, höll på med datan och kollade på tv! :)

Juste! Under dagen så såg vi tre kändisar! Inte världskändisar kanske men... Först såg jag och Sara han Paul Haukka i vakna med the voice. Sen såg jag och Lena hon den där curlingkvinnan, ni vet? Haha, seeen vid tunnelbanan, så såg vi Daniel som åkte ut från idol i fredags. Det var väl lite coolt att se tre kändisar på en dag?

Bilder: (nähääää menar du det? - Ja faktiskt)






Det blev pannkaks-lunch för mig och sara!





Terese




Lena



Terese har fler bilder, men hon är inte hemma..

Det var en ytterst trevlig dag. Haha!

Puss / L ♥


Linnéas planer inför höstlovet:



Idag:
Vara med Sara! - Shoppa, sen får vi se vad vi hittar på
Tisdag: Träffa nästan alla från gympan :D - Iaf middag på restaurang
Onsdag: Restaurang med Elin, Amanda och Julia :D
Torsdag: ?
Fredag: ?
Lördag: Dans, sen vet jag inte riktigt
Söndag: Troligtvis tävla i fristående!

Låter som ett bra lov så här långt tycker jag



RSS 2.0