Dagens inköp



Nagellack från Lindex         50 kr




Tröja från H&M          REA 50 kr





Linne från New Yorker       99 kr




Harebra! // Linnéa


Min otroligt jobbiga jobbdag

Hello you!

Idag blev jag färdig med alla pärmarna! Efter det så gick jag ner med allt papper som skulle slängas, till återvinningsstället. Sen kom inte pappa på något som jag kunde göra just då. Så ja, jag satt vid datan och tråkade lite. Tog en kaka då och då. Busigt av mig hihi! Sen efter lunchen, som blev Thaimat ( :D ) , så gick jag i centrumet precis nedanför pappas jobb. Köpte ett nagelack och en tröja.
När jag kom tillbaka så gjorde jag inte så mycket jobbigt direkt. Jag gick ner med lite mer skräp och kopierade papper åt pappa. Nån stans däremmelan fick jag tråkigt igen, så då pratade jag med Terese på msn :D

och ja, eftersom att jag hade lite tråkigt så blev det måånga bilder i webben... Haha dom blir bara oseriösare och oseriösare! Eller hur man nu säger




typ den enda lite seriösa haha







gooott













haha ! jag hatar barfota fötter för er som inte visste det x)
ja, speciellt kalla och typ kladdiga blä!! hahah









fluga







haha snygg frilla eller vad?




Vilken är er favorit? Själv väljer jag nog 9:an... HAHA



ojoj vad många bilder det blev.. och det här är inte ens alla!

och nej fy vad onormal jag är.



Puss!





Sommarjobb

Hej på er! Linnéa här :)

Den här veckan så sommarjobbar jag på pappas jobb! Det är kul! Just nu håller jag på och fixar med deras pärmar. Dom har varit helt i oordning och fula ganska länge. Haha. Det är väldigt många pärmar, så det blir lite mycket att göra, men det är det värt för jag tjänar ca 85 kr i timmen! Även fast jag bara ska jobba i en vecka så blir det ändå ganska mycket pengar jag kommer få sen! tjoheej!
Det blir extra gott att jobba eftersom att jag äter glass, kakor och dricker te ibland :P hihi gotti!









Ha det bra! // L


SHOPPING!

HEJ! Terese här :D
Sorry att jag inte skrev inlägget igår som jag skrev, jag fick ingen tid helt enkelt. Vi satte oss i soffan och såg på Raise your voice när vi kom hem efter badet sen när filmen var slut var jag för trött för att skriva.

Men i alla fall, vi var och shoppade i Skövde igår och det var riktigt mysigt. Jag hade som mål att Köpa en marcara, en bikini och ett par tjocka tights, men det var typ rea i alla butiker så bikinin och tightsen jag ville ha var slut :(. Men jag hittade andra kläder.
Elin drog med mig in på HM där jag nästan aldrig köper kläder för att jag aldrig hittar något där. Men i Skövde hittade jag jätte många fina plagg. Jag skojar inte när jag säger att jag och Elin hade minst 15 olika plagg i omklädningsrummet. När vi skulle ut med alla käder där ifrån skrattade dom som stog i kö åt oss för att det var så mycket xD. Av alla dessa plagg köpte jag i alla fall fyra (mycke för att vara mig ^^). eftersom det var rea på HM blev det inte speciellt dyrt heller!.
Efter vi hade varit inne på HM väldigt länge gick vi och åt en exlusiv lunch på Donken ;D.

DETTA ÄR VAD JAG KÖPTE:


En ljus rosa/ beige fladder T-shirt med pärlbroderi på axlarna
Rea 100:-


Sjömans T-shirt med knyt i bak med ett tunt svart/guld rep
Rea 75:-


Tight svart spets klänning
ej rea 299:-

Svart strand klänning med fransar över bysten (syns inte på bilden)
Ej rea 99:-

 
109:-


Dessa fina klockhalsband hittade vi på gina tricot. Vi köpte dom inte men ska nog göra det senare. Jag gillar inte att ha klocka på armen så detta passar mig mycke bättre. Jag gillade bäst den i silver och Elin den andra, men om jag köper den ska jag klippa bort rosetten den förstör ju hela grejen :O
dom kostar 239:- ( tror jag)

Ha en bra dag!// Terese


:D

Jag och Elin kom precis hem från shopping i Skövde, jag köpte .... HAHA! det får ni se senare för nu ska vi åka och bada. Skriver när jag kommer hem :D
puss puss / Terese


Kolla in bäbisen!


lördag

Idag har det varit jättevarmt ju! Har solat nästan hela dagen. Jag har faktiskt blivit lite brunare!
Förutom att jag har solat så har jag lekt med småkusinerna ganska mycket också :D Bl.a. spelat brännboll med nått slags plast-tennisrack med Hampe, Julia och Amanda, ''fiskat'' med Alma och blivit ''borttrollad'' av Isa.
Just nu sitter de flesta av oss här ute och äter godis och lyssnar på musik. Mysigt men kallt! :S



Alma, Jag och Isa igår ♥


Puss&Kram//Linnéa


midsommarafton

Hej, Linnéa här!

Hoppas att ni har haft en bra midsommarafton, för det har jag :) Vi har bl.a. ätit god mat, haft frågesport och 5-kamp och bara haft det allmänt mysigt! Vi är ganska många här, närmare bestämt 19 st. PLUS en massaaa äckliga flugor och två söta hundar. Fullt hus med andra ord! x) Haha nej, det är bara kul :)
Helt fantastiskt att det inte har kommit en endaste droppe från himlen idag! Det brukar aalltid, eller ja, nästan alltid regna på midsommar. Men nej, idag har det varit finfint väder! (Y)´

Har tyvärr inga bilder från idag just nu, men jag lägger in en från förra året.




Julia, Elin (som vi saknar!) Jag och Amanda ♥



Ha det bäst!


Elin

Nu har Elin också skaffat blogg :D.
Hon vill att fler en jag ska läsa den, så ni kan ju kolla in den!
http://elinfihn.blogg.se/

SÅ FIN!! ♥


Cute!!

Elin skrev tidigare att vi skulle kolla på valpar, vi gjode inte det då det blev idag istället. Det var 6 schäfer valpar och dom var såå söta!. Eftersom Elin känner dom som har valparna kommer hon få låna hem en nästa vecka, AVIS!.
Igår så köpte Elin kameran som vi kollade på. Det blev en olympus sp-800uz. Det är som en blanding av en digitalkamera och en systemkamera. Den är riktigt bra och vi tog massa fina bilder på valparna.

innan vi åkte och kollade på valparna så badade vi i badkar ^^. Vi hade på hög musik som vi satt och sjöng med i låtarna samtidigt som vi åt ben and jerry, GOTT!. Dagens favorit blev billionarie.




5 av de små söta valparna ^^


Elins favorit, den hon ska låna hem.


Elin med sin favorit!


cute!!


Kärlek vid första ögon kastet♥


puss!!


Naaww!

Pussar o Kramar / Terese och Elin♥


gymnastik

Hej på er! :)

Bara så ni vet så kommer vi nog inte blogga något mer tillsammans förrän lägret (gymnastik), som är i augusti :)

Terese är i Skara nu, sen ska hon till Gotland. Linnéa ska till Småland, Norge och Spanien.. så vi kommer troligtvis inte träffas förrän lägret! Buhuu :( Så fram till dess så bloggar vi var för sig lite när vi har lust :P

Lägret kommer nog bli jättekul. Det har varit det alla andra år iaf! Fast det som är tråkigt nu är att vår grupp bara har blivit mindre och mindre. När vi var som flest var vi ca 15 st! Nu är det bara vi två, Moa, Sara, Jennifer(som danslärare) och Jossan tror vi (som tränare för dom små) som ska med till lägret. Vad hände egentligen? :/
Saknar tiderna när vi var som bäst. När vi hade det som roligast tillsammans. På läger, resor, tävlingar... allt. Men sånt är livet. Tyvärr :/ Säger bara: tur att minnen finns till. Har fått många underbara sådana med er gympaflickor. ♥























Elin gästbloggar

Terese är i skara för alla som inte visste det.
Idag ska jag och terese åka en sväng till expert och kolla kamera, sedan ska vi iväg till min kompis och kolla på jättesöta valpar som är 6 veckor.
Men just nu håller Terese på att våga mitt hår med trippeltång.
Det kommer bli sååå fin ...    hoppas jag iallafall.
Ha en bra dag, kramar Elin :)



Terese tog denna fina bild på mig när vi va i Venedig förra sommaren ^^


Kändisar


Kolla vad vi hittade!! :



(från i onsdags) :














(från i torsdags) :
















Hittade klipp på tv4.se ;)



Love Stockholm i Kungsträdgården för andra gången

Som ni kanske såg i tidigare inlägg så åkte vi till Kungsträdgården i torsdags också. Det var en stor möhippa som mix megapol hade ordnat. Vi kände att, självklart ska vi vara med på den så därför åkte vi in igen. Linnéas lillasyster Amanda följde med men inte Moa, hon svarade varken på sms eller när vi ringde. Så hon missade en rolig kväll.

Ola va där och han va grym! men vi tyckte att han kunde kört lite fler låtar (a). De andra artisterna var: fantastic four (från talang), Martin Stenmark, Style, Gravitonas, Broken Door, Orup, Moto Boy och Star Pilots!. Star Pilots körde grymma danser till sina låtar och dom fick verkligen igång publiken, de va fräckt! xD. (fräckt= Terese nya favorit ord!)



Fantastic four



Adam Alsing, Gry Forsell och Anders Timell



Martin Stenmark



Han i Style



Gravitonas



Ola!



Broken Door



Orup



Moto Boy



Star Pilots ;P



Här sjunger vi med!



Terese (söt), Linnéa (helt normaaal), Amanda (söt)




hahaha! När det blev tråkigt så åt vi lite av våra goda muffinsar.. ;)


Bilder när vi var på den stora skärmen:



Terese!



Vi är bara föör kända



Terese och Amanda



hahah



(Y)



Vi är ju med heela tiden!
(btw, terese ser ut att ha jättelångt hår på den här bilden :P)



haha!


Ja, som ni ser så var vi med på skärmen väldigt mycket *glada* :D . Folk såg oss hela tiden ju!
Även människor vi känner, både Terese kusin Johanna och en vi känner, Isabelle (och Leo), var också där. Dom var längre bak, och helt plötsligt så såg dom oss på skärmen! Det var lite kul. :)



Vi vet att det här inlägget blev lite sent publicerat, menmen!

Puss//Linnéa & Terese
 


BIO!

Nu kom vi precis hem från bion. Vi såg Sex and the city 2. Jag tycker den var jätte bra och rolig, men jag tycker nog första filmen är bättre.
 Våra mammor var oxå med (så dom kunde betala godiset, haha!), det blev en trevlig tjejkväll. Varken Linnéa eller hennes mamma hade sätt första filmen eller något avsnitt i serien, hur kan man missat det? xD. Men dom tyckte filmen var riktigt bra så nu kanske dom börjar kolla ;).



Godnatt!

 

XOXO Terese


Bakningen igår

Igår var vi hemma hos Linnéa och bakade. Det blev två olika sorters muffins. Hallon/blåbär och chocklad/marshmallows! Båda blev jättegoda, men hallon/blåbär blev liite konstiga! xD Dom blev jätteplatta :S Men dom andra blev mycket större. 

Vi tog med dom till stan för att ha något att mumsa på när vi kollade på Love Stockholm. Vi åt en varsin chocklad/marshmallows-muffins på tåget dit och sen lite när vi väl var där ;P mumsigt!



Hallon/blåbärs-muffinsarna.
Kolla på den längst fram hur vi var tvungna att äta dom! x)



chocklad/marshmallows-muffinsar.



Goootti!





ZzzZZzZz

Vi är för trötta för att skriva ett inlägg nu, men imorrn skriver vi om allt kul vi gjort idag ;)

GODNATT!!


God morgon!... eller dag..

Inatt så sov vi inte tillsammans, vi separerade för ett litet tag. Haha. Men vi ska snart, eller ja när vi har gjort oss iordning, träffas igen! Då tänkte vi baka :D Får se vad det blir vi bakar. Det blir troligtvis vår lunch idag... för vi åt nyss frukost, och då orkar man inte nån riktig lunch sen :P Det blev sen frukost igeeen, men vadå? Det är ju sommarlov!! :D



(Bild från förra sommaren)
Linnéa, Natlii, Moii och Tereeese! ♥



Ha en fin dag! Puss & kram!


Ihopsatta mjukisbyxor+tröja..

När vi va inne i stan idag så gick vi in på bikbok och hittade dessa söta mjukisoveraller. Vi va bara tvungna att prova hur dom såg ut på, och vi tycker att dom var riktigt gulliga. Vi såg ut som stora bebisar i dom! :) Dom är inte bara jättesöta, utan även jättesköna att ha på sig! Okej, det kanske inte är något man vill gå runt med bland folk.. men håll med om att det skulle vara hur mysigt som helst att ha på sig en sådan en slapp hemmadag?



Dessa är tydligen mycket populära i Norge just nu, både äldre och yngre använder dem. Det blir säkert inne i Sverige snart oxå, vi ligger alltid lite efter.


En lyckad dag!

Nu är vi hemma från en super kul dag/kväll i stan.

När vi väl kom dit så gick vi först runt och kollade i några affärer en liten stund. Men ingen av oss köpte något, för båda har slösat lite mycket pengar på den senaste tiden.. Inte bra..
I alla fall, sen när vi inte ville gå i affärer mer så gick vi och köpte lunch, och vi är så himla nyttiga så vår lunch idag fick bli en var sin mc' flurry! Onyttigt men gooott...
Juste, när vi satt där i trapporna på hötorget och åt vår glass såg vi jesus xD haha nej men han såg ut som jesus... han började helt plötsligt prata, på engelska, med en pappa som matade sitt lilla barn, om fattigdomen i världen och att det är många som svälter och ''jesus'' lät arg på honom (?)

Efter ett tag så gick vi och mötte Moa! :) Vi gick till Gallerian bara för att ha något att göra, innan vi gick till Kungshallen och åt en god middag. Sen började vi dra oss mot Kungsträdgården, för det är ju Love Stockholm-dagarna nu eller vad man ska säga :P 
Först när vi kom dit va det inte alls mycket folk, men vi gick ock ställde oss längst fram för att få bra platser ;). Det började med att Rigo och hans kör körde ganska många låtar. I en av låtarna startades ett långt tåg som vi självklart hängde på! :D Det var jättekul för vi hade redan då blivit flum xP
Efter dom kom Timotej. De körde massa nya låtar som man inte kände igen, så vi lyssnade inte så mycket. Vi försökte istället få kameramännen att filma oss så vi sågs på stora skärmen ;). Vi lyckades bra, vi va i bild nästan hela tiden :D 
Efter Timotej så kom Magnus Carlsson och även Charlotte Pirelli eller hur hon nu stavas x) Vi sjöng med i dom låtarna vi kände igen, och det var jättevackert. Jag lovar, om ni var där så skulle ni ha fällt en tår eller två!

Haha, vi är inte direkt största fanen av artirsterna som var där, men det var verkligen en kul grej att vara där! Vi ska dit imorgon igen, då kommer bl. Ola dit ;)

Och efter allt detta blev det en mycket flummig hemväg xD

 

Mc' flurry till lunch (Y)


Vi två åt pizza till middag


Rigo


Timotej


Magnus Carlsson


Charlotte Pirelli


Moa och Terese på den stora skärmen!


Där e vi ju!! Vi fick ingen bild när dom zoomade in bara oss tre, men men :P


oss


Och så avslutar vi med en otroligt vacker bild!


God natt !
XOXO Linnéa & Terese


Sommar frulle!!

Nu har vi nyss ätit frukost, vilket var mackor med jordgubbar och socker. Detta kanske inte låter så gott men det är det! :D. Frukosten blev ganska sent eftersom vi gick upp 12.00. Fast det blev tidigare idag än igår för då gick vi upp 13.00 xD.
Idag tänker vi åka in till stan och kolla runt. Lite senare kommer Moa komma, då ska vi äta middag och kolla på Love Stockholm.
Vi lägger upp bilder när vi kommer hem!

 


Vår goda frukost!

XOXO Linnéa & Terese


Första inlägget

I bloggen kommer vi ba skriva om grejer.

 

PS. Man får faila med första inlägget om man vill. :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0