Ses nån gång

Adjö farväl vi ses godnaaatt sov gott min vääään, aa kan den inte riktigt men ville bara säga att jag ger upp det här med bloggandet för ett tag. Känner att det bara är jag som uppdaterar (terese är ju för upptagen med sitt egna lilla liv) och sen är det ändå max 0,5 pers som läser bloggen.

Kommer antagligen börja om ett tag igen, men nu för stunden säger jag HERÅ xoxo gossip girl


ta du å hold kjeften på deeeg dududududu

Bara för att mina fingrar är igång idag så kan jag väl blogga en gång till. Idag fick vi på vägen till skolan reda på att vi va lediga. Precis när bussen hade gjort en rivstart och tre äldre ramlade omkull och ambulans kom och grejer (aaw de va så synd om dom), så smsar jasper och säger att man inte behöver komma på caset. Kapiiish! Så jag och siamesiska tvillingen åkte in till stan och shoppade. Vi införskaffade oss massa nya kläder till ayia napa!!! AAAaaaaaaaaaahhhhhh nu är det bestämt att det blir av!!!! Och det var nära ögat att det inte blev det. Två minuter efter att vi hade förbokat så kunde man inte boka den veckan längre. Jag och sara är så jävla kiiiing! Förstår inte hur det ska gå till när terese ska boka bara?!?! Hursomhelst så blir man helt hyper när man tänker på det. Vi kommer LEVERERA!!!!

Aja, tillbaka till ämnet. Vi hittade massa saker i stan. Ovanligt mycket. Jag hittade shorts, tröja, sjukt fin klänning och bikini (49 kr/del idag, som ett erbjudande från heaven) så japp jag är glad.
HAHAHA åååååh måste bara berätta om vår måltid på subway. Vi satt vid fönstret och dörren stod öppen. Så ser jag plötsligt att en duva går runt där inne på golvet. Två minuter senare kommer det två tjejer som vill in, men den enda är rädd för fåglar så hon som jobbar på subwayen (haha) ska försöka få ut den. Hon tar en sopkvast och föser ut den MEN fågeln ba flippar och flyger RAKT IN I RUTAN framför mig och sara hahahah man hörde ba BÄÄÄÄM och sen känner jag ett par klor och vingar i huvet, ja då hade den landat på mitt huvud och flaxade som en galning aahahhaahahha innan den flyger ut. Fyyyyyyfaaasiken va kul de va.

Imorgon händer inte mycket i skolan, men sen på kvällen blir det pPpPPparty in da house!!! Eftersom jag och sara är så höga på livet så vet jag att kvällen kommer bli grym. Precis som allt annat nu för tiden! Vad är det som händer?!?!?!
Här får ni några fräscha bilder på mig. Nu signar jag ut. XOXOXO


lifenjuters

Omgomgomgomg hur kommer det sig att allt bra i mitt och saras lilla liv tillsammans kommer nu på en och samma gång?! Tror dock vi överdriver en del, men man måste ju vara äkta livsnjutare för att må bra. Det har vi lärt oss. Den här helgen har ju gud pissat på oss tjugofyrasju, och alla ba "Öööö döööö nu kan vi ju inte gå ut" Menförihelvete va inte så tråkiga, lite regn har aldrig skadat nån?!?!

Helgen har btw känts aslång! I torsdags var vi ju på grönan och såg timbuktu. I fredags blev det två studentmottagningar, linus och erics broders. Trevligt och kuligt som få. I lördags blev det pannkakor till frukost vid fyra för mig och sara innan vi fick middagsgäster. Bosse och Susanne med familj. Mysigt! Senare drog jag och sara på bio med Jasper. Vi såg "What to expect". Ingen av oss fatta handlingen, alla ba blev gravida men åh haha vi hade så jävla kul ändå. Alla i biosalongen hatade oss. Klassiker.

Och igår va sara och jag på big brother finalen!!! Vi åkte dit även fast vi inte stod med på listan. Vi hittade faktiskt en plats på baksidan där man såg pyttelite. Då kom plötsligt en som jobbade där och ba "Aaaaah detta händer ju bara inte, det är linnea och saraaaa! Ni två bara måste komma in, inget drag utan er!!!" Vi, coola som katten, ba "Okej om ni tvingar oss så. Vad ska man göra liksom?" Japp nästan så gick det till: En som jobbade där tyckte synd om oss där i regnet, så vi plus fyra andra vi stod med fick komma in i publiken och se allt. Shit asså vi är så galet maddafakking bra. Det var sjukt bra drag, helt rätt att hanna vann och framför allt: marcelo va så isjdkcfrgfggrs snygg även irl.
Och nu så kommer adam och säger att han känner marcelos lillebror!!! Fixade så att han hälsade till marcelo från mig och sara idag OCH HAN SKREV NYSS ATT MARCELO HÄLSAR TILLBAKA!!! Iiiih faaasiken va galet. Haha han må varit ett svin mot annica, men skit samma han är dösnygg ändå. - EDIT: Hahaha vafan marcelo har ju ingen brorsa.. Vi blev lurade :((((((


RSS 2.0