ibland har man kul



Tjeeeenare mannen

Idag kom dårååå släkten hit för att fira Julia! Dom gick för en stund sen, och nu sitter jag och pratar på skype. Med martin och nån micke som sjunger heeela tiden. Men det är kul!

Juste, igårkväll så följde jag och sara med martin till en han känner... men eftersom jag och sara inte kände några andra än martin så var det inte så jättekul. I början var det lite kul, men seeen... Närå, det var helt ok!

Hörs,
PUSS ♥


grattis världens sötaste numera 12-åring!



Puss på dig ♥


trööött











Lördag idag då. Som vanligt var jag på dans imorse, och jag var sjukt tröööött. I pausen mellan Fridas och Stinas så höll jag på att somna. Man kör gärnet under Fridas och sen är man helt slut på Stinas... Men man brukar som tur är komma igång igen i slutet!
Och ååh vad jag vill att det ska bli vår! Inte bara för att jag inte orkar med all snö längre (fast vem gör det?), utan också för att jag vill ha dansuppvisniiing!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra än. Meeen berättar väl det imorgon eller nått!


Förlåt för ganska tråkigt inlägg, men bättre än inget, visst?
PUSS PÅ ER


FRAMME!!

Nu har vi precis packat upp alla våra saker och är på väg att gå och sätta oss i solen på balkongen. Resan tog 26 timmar men det gick ändå hyffsat snabbt. Det är jätte fint väder, varmt och sol, men man ser att det är mycket snö uppe på topparna.

Imorgon blir det SKIDÅKNING!!! :D :D


söta vi är va!! ^^

PUSS PUSS ♥


imorse gjorde jag något för första gången i mitt liv...

... Nämligen färgade håret! Haha, har aldrig gjort det förut eftersom jag varit nöjd med min naturliga hårfärg... Men nu började jag tröttna och jag tyckte det såg typ grått och väldigt trist ut. Sååå imorse färgade (tonade kanske det var) bästaste Jennifer det, i en varmare ton! Vart jättenöjd, taaack! ♥


FÖRE:



EFTER:


Visst blev det bra? (a)


PUSS ♥


Österike here we come again!!!

Nu är det äntligen dags igen för att sätta sig på bussen för att åka till österike! Detta har jag längtat länge efter och nu är det här!! Vi kommer vara framma lördag eftermiddag och sen väntar en hel vecka med härlig skidåkning och annat skoj!! ;D




Bilder från förra året:


ååå kolla vad härligt ^^


Offpist!!! :D


Hahah!! sara faila xD


Det var så dimmigt att man inte såg nånting och Lena åkte rakt ut i halfpipen, hahah döör bara jag tänker på det!! xD



Jag kan försöka blogga lite när vi är där nere, men jag lovar inget! ;)

Ha ett bra sportlov!! :D

Puss puss ♥


Packnings dax!!

för imorgonbitti åker vi!! :D





Puss o Kram


min låtsas fru







Såhär första dagen på lovet så blev det bio med Saara! Inne i stan den här gången. Innan den började så åt vi lunch på Subway, asså det är sjuuukt gott. Ganska längesen nu. Eller ja, innan idag då.
Som ni säkert förstår så såg vi "Min låtsas fru", och sen var mycket bättre än vad jag trodde! Jätterolig faktiskt! :)
När den var slut så stannade vi kvar en liten stund och busade! Hihihi busigt. (oj vad fult ord... busigt...)
Jaaaapp. Sen åkte vi hem för hon ska på spinning och jag har ju dans!

Hoppas ni andra hade det kul i skolan! ;)
PUSS ♥


vem är det som har lov?






- Jo jaaaaaaaag!

Hade bara en lektion idag, som började 12.25 och höll på i mindre än en timme! Seeen fick jag loov! Woohooo


bilder från ffffreeedags


























TACK FÖR KVÄLLEN!
PUSSSSAR ♥


två sockerbagare som är före detta gymnaster dom bor i staden


gott





hahaha


bra sara, nästan ena ögonbrynet uppe!


Tjoooooooooo

Just nu är vi hemma hos mig och vi har som ni ser bakat smartieskakor! Vet att ni är suktade ;)
Snaaart så ska jag få platta Saras hår, *glad*
 
Måste bara berätta om idrotten idag... Vi gjorde bl.a. balansövningar, och dom flesta var att stå på händer på något sätt. Gissa vilka som var bäst?! A iallafall, vi var nog liiite trötta för vi fick värsta skrattatackerna. Bästa var först när vi skulle upp på händer med samlade ben. Vi kom till stationen, läste snabbt på lappen å ba ''aha okej va lätt'' och sen utan att vi visste det så gick vi upp exaaakt samtidigt och exakt likadant. Det var kul! Sen den andra var att man skulle stå på händer med magen mot en ribbstol... Jag var inte speciellt smart, för jag hakade fast fötterna på en utav ''pinnarna'' och så tänkte jag att jag kunde släppa händerna! HAHA jag hängde där i kanske en hundradels sekund innan jag ramlade ner på huvudet ( stog ju på bara huvudet, utan händerna en liiiten stund där! :O ) och nacken ba knakade och sen hamnade jag plötsligt på rygg. VI TYP DOOOOG!

Tänkte att ni ville veta det!
PUSS




Brunett vs. Blondin

Vad tycker ni?



Eller tror ni jag skulle passa i ännu mörkare?

Pussar o Kramar! ♥


Terese pysselhörna

Hihi fin rubrik ^^

Ni håller säkert med mig om att det är galet irriterande när man köper ett par jeans och efter att man använt dom en gång så är dom förstora... men det går jätte lätt att fixa!
Eller om man som jag har ärvt massa jeans som självklart är utsvängda kan man också göra det här.

1. Ta på dig jeansen ut och in (skriver man så?) xD
2. Nåla in dom så mycket som behövs.
3. Sen är det bara att sy efter nålarna.

Eller kan man mäta med ett par jeans som är bra storlek på, använta dom som mall.

LÄTT SOM EN PLÄTT!!





Jag sydde in 5 stycken :D



här har vi min pysselhörna!! :D xD

Lycka till!

Puss Puss♥


Söndag

Tjatjaaa! Har inte bloggat idag ju, så jag får göra det från mobilen nu bara för att jag är så snäll! I alla fall, idag har jag inte gjort så mycket mer än å varit och beställt tapeter (pappa är så snäll som ska börja göra om mitt rum på lovet!!) och som vanligt varit och dansat! Haha asså jag tror aldrig jag har skrattat så mycket på en danslektion förut... Vi lärde oss en pardel, och bara idag så körde jag och Lollo tillsammans. Jaaadu det gick ganska bra faktiskt, men jag blir alltid så flummig (gillar inte det ordet btw haha) när jag är med henne! Hahah å puss på oss! Meneee aaa, det var min söndag! PUSS

nytt

Idag efter dansen blev det lite shopping med Amanda!:







Just nu är det bara vi två hemma, för dom andra är på middag... (Jag var snäll och va hemma med Amanda ikväll, hon behöver ju någon som ser efter henne)
Juste! Vi vet nu att jag är smartare än henne (okej det vet vi alla redan), för så här sa hon på bussen då hon håller i sin ipod: - Visste du att man kan lägga in låtar på den här?
HAHAHA

Bilder och sånt från igårkväll kommer senare!
PUSS ♥


Så jäkla coolt!

Ni måste se hela! BALLT!

IIIskallt!

Vet ni vad jag gjorde idag?!? :O
Jag badade i en isvak!! Det var jätte läskigt, tänk er själva att lixom hoppa ner i vattn et från en iskant...
Vi hade på oss kläder, mössa, vantar och skor så det var faktiskt inte så kallt som jag trodde det skulle va, eller berodde det på att jag är sååå HET! ;D Fast jag fick ändå typ panik!! för man skulle ta sig upp med isdubbar och kasta upp en lina man hade på ryggen. Jag fick inte loss isdubbarna och jag nådde inte linan... = PANIK men sen lyckades jag ta mig upp. Sen när man skulle springa enda in till bastun höll jag typ på att ramla hela tiden för att benen var bortdomnade xD 



Isvaken!


1.  Taggad


2. fett RÄDD!


3. AAAAAAA PANIK!!!


4. Jag dööör!! :O SPRING!


HAHAH Antonias magplask! xD


Simone överlycklig!! ^^


kallt eller vad!?!? :O


Tjenare!



Fatta hur modiga vi é!! :D STOLT!

Puss o Kram♥
 


dirty little secret





Oj, här leker man modell! Förlåt men jag har soom sagt typ inga bilder att lägga upp
Åå den här låten får mig att tänka på gymnastiken! På tävlingarna. Jag har för mig att vi tävlat till den, men jag kanske har fel?

Jaja. Kan berätta om min dag istället! Det är ju torsdag och det betyder sooovmorgon! Gick hemifrån typ kvart över nio. Häärligt. Juste, på bussen så såg jag plötsligt söta lilla Tyra sitta där (med dagiset antar jag). Tyra är den minsta utav dom jag och Terese är barnvakter åt för er som inte visste det (a) Tror hon blev lite blyg när jag log och vinkade åt henne, haha. Såå söt!

Sen i skolan så såg jag plötsligt Emelie med Lovisa nere vid cafeterian! :)) Pratade lite med dom och hängde med graaabbarna (hahaha jag dör, varför har jag börjat skriva så konstiga saker för?! Men det är ju sant så? Haha whaat eveeer) aa, innan jag hade matteprov. Gick ganska bra tycker jag faktiskt!

Sen var det lunch och efter det så åkte jag heem! Brukar inte sluta efter lunch, men nu åkte jag hem för att jag kan lika gärna skriva den där texten här hemma. Ja, så det är det jag ska göra nu! Ikväll är det dans också, asså så ni vet liksom.

PUSS


en applåd till mig!



HAHA dagens andra:

Jag skulle ta ner digestivkex (goooottt) från skåpet, som är lite för högt upp för mig... Jag tänkte att jag kunde hålla där uppe på kanten och hoppa upp och ta paketet med den andra handen. Aa, så jag tar sats, hoppar upp, får tag i den... meeeeeeen sen går allt typ i slow motion och det ba reeegnar kex över mig! Hahaha, sen ba PANG, så vänder jag mig om och ser det här å ba ooooj. Fram med dammsugaren!


hahaha dagens!

Innan så hade vi sms:at, och Terese skrev massa konstiga grejer... så jag frågade om hon va hög... :


Hata håltimmar

Min mage kurrar! Vi får väl gå och äta snart. Sen så har jag spanska prov. Woho mvg här kommer jag! .. Eller? Sara har en tråd mellan benen. PUSS! UPDATE: Yeeeees inge prov!! Jag har typ tur?!

klumpig städare eller vad?...

HAHA asså fett kul!!
Polisen och Brandkåren har tydligen varit hos oss idag! Städaren har lyckats tända eld på vår gröna soptunna utan att veta om det... hon hade tömt våran öppna spis på aska och slängt den i soptunnan, smart va!! eller?... Asså seriöst hur tänker man då?!?! Sen hade hon i alla fall åkt där ifrån. Några grannar som gick förbi såg att den brann och ringde brandkåren, tur det.. för annars hade vi kanske inte haft något hus nu :O Men en sak är lite konstig... soptunnan är helt borta



OCH JAG BARA GARVAR!!! xD men tänk vad som skulle kunnat hänt :S

Puss Puss! ♥


t i s d a g...

Jag tänker hela tiden att det är onsdag idag! Vet inte varför, men det känns som det. Aja, idag efter en meningslös svenskalektion så åkte vi till ett museum. Det hetteeeee, vänta... tror det heter Armémuseet. Aa, det var inte så jättekul direkt, men mycket bättre än att vara i skolan! Plus att efteråt så fick vi håltimme istället för att ha lektion. Då var jag så snäll och följde med Martin och hämtade hans trasiga biljett till derbyt ikväll. (Oj, tror det var första gången jag sa "derbyt"...) Haha det är ju såå kul, för det var hans hund som typ åt upp den!! Nu fick My den istället haha :)

Tänkte på en sak när jag gick hem från bussen... Det har blivit mycket ljusare på kvällarna nu! Eller ja, det är ljust lite längre än vad det var för nån månad sen. Det är bra, viiiisst?




PUSSSSS ♥


Terese testar!


 




Jag har nu varit fett modig och testat två nya smaker.
1. Marabou Mango
2. konstig frukt  ööö.. tror det heter litchifrukt.

1. Betyg 5.5 av 10, Den var god i början men när man hade ätit mer blev den bara konstig, smakar nästan som Marabou Passionsfrukt.

2. Betyg 1-7 av 10, vissa smakade skit men vissa (eller aa 1) var jätte god! de smakade ungefär som vindruvor fast lite sötare.


 Har ni testat nåt nytt på sista tiden? gott eller skit?

Pusselipuss!!


Goddiebag

När man är så cool som mig och mitt gäng, är det på ica maxi man hänger!

Och det är klart man får goodiebags! daahh..


Lite finare lite bättre!! 

Chaa Chaa ♥


nya lokan heeelt gratis





Har ni sett att det har kommit en ny Loka?
Jag har smakat den! Utan att köpa den också. Hur då? Jo, genom Facebook! Man "gillar" en grupp, så skriver man in sitt nummer och sen får man ett sms med en kod... Så idag efter lunch åkte jag, Sara och Matrtin till Pressbyrån för att kolla om det funkade. Och det gjorde det också!

Egentligen så ville vi helst ha kexchoklad, för man kunde få en på samma sätt som Lokan. Men bara idag, eftersom det är Alla hjärtans dag... Men då funkade inte koderna. Senare så fick alla ett nytt sms, men gissa vad som händer då?! Jo självklart ska Fredrik ta min kod och gå och hämta ut en innan mig :( Koden kan alltså inte användas mer än en gång för er som är lite tröga... Nämner inga namn! Haha

Tillbaka till Lokan då: Den smakar nog mest citron, tycker jag iallafall, men man känner melonsmaken också. Hur som helst så är den god!

PUSS ♥


♥♥♥ GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ♥♥♥

puss på er alla söta blogglärare, hoppas ni varit glada och gett mycket kärlek till era nära och kära idag ^^


massor med kramar....

...och kärlek till er! ♥

PUSS PUSS!!


dans ♥



Om en stund åker jag mot danssalen för att... dansa kanske?! Jaarå. Men jag får se hur bra det kommer gå eftersom jag har världens träningsverk från igår, på rumpan! Vänta,  låter lite konstigt... i rumpan? Det kan man ju inte heller säga! Haha whaaat eveeer.
Kan lägga upp två av alla låtar vi kommer dansa till:







Matrix & Pirates of the Caribbean. På uppvisningen kommer det nämligen vara tema film/tv, på andra akten. Kommer bli gryymt!

PUSS ♥


Fihn besök!

I fredags och lite igår var jag med sötaste Elin Fihn! Hon bor i Skara men och kom upp över helgen. haha hon tyckte det var jätte coolt att åka tunnelbana xD "kolla, kolla, kolla! vi är ju som i en grotta ju!!! fett coolt" gulligt ^^ ...nej hon är inte tre år...  
I fredags så åt vi middag hos mamma med Annika (elins mamma), Malin (elins moster), Amelia (elins kusin) och vi dårå ;) sen igår så va jag med Elin, Amelia, Lena och Sara en liten stund inne i stan innan jag åkte till dansen.
Igår kväll så åkte Sara med till mamma och sov kvar här.


Amelia och Elin ♥



Puss Puss!!!


löööördag

Igår tog det nästan tre timmar för mig att komma till skolan!! OOOMG säger jag bara. Kom dit för att äta lunch och skriva klart och lämna in artikeln. Fast sen på kvällen så kom jag på att jag inte alls blev helt klar... Lämnade in den med lite halvfärdiga meningar och lite så haha. Aaaaaja!
Sov ju över hos Sara sen! :D Å herre gud vad vi garvade åt ingenting... Inte ovanligt!

Idag var det dans som vanligt, alltid lika kul. Sen bar det av mot farmor och farfar för att fira att farfar fyllt 72! Treeevligttrevligt. Tog några bilder:



HAHAHA Hanna och Hampe... Mm typiskt Hampus haha!


Söta Alma och Isa!


Okej, det blev bara två...
Men jag har haft en bra, lugn lördag i alla fall. Hoppas ni också haft det bra!
PUSS


Jag vill inte bo i Sverige just nu

Jag tror alla vet att bussarna är inställda och att tågen är aaaasförsenade, vet inte hur många som skrivit nått om det på Facebook haha. Jag fick alltså gå till tåget idag. Kom hit halv tio och nu sitter jag fortfarande här och väntar! Just nu står det att tåget kommer 10.35!!! Och det ändras ju hela tiden... Jag måste till skolan också! Det är viktigt. Uusch och fy och blä jag undrar hur länge jag kommer sitta här! Bara å vänta... Efter skolan, om jag nu kommer till skolan någon gång, så är det bra att jag ska till Sara för då slipper jag det här på vägen hem också i alla fall! Sover över där sen! :)

Alla vi som älskar sj klappar nu

Hahaha jag dööör vad onödiga jag och Sara är! Vi skulle hem till mig för att plugga... Men så är det signalfel i Älvsjö så tågen är inställda! Aaa och då tog vi en buss till Gullmarsplan. Seen tänkte vi oss inte riktigt för kan man verkligen säga, för vi såg att en buss mot Årstaberg stog där, då sprang vi ba dit och åkte iväg. Men deeet var ju helt onödigt för att Älvsjö ligger ju en station efter Årstaberg! Vet inte riktigt hur vi tänkte.. Jo att vi kunde ta en buss till Älvsjö därifrån för därifrån gick ju pendeltågen som vanligt, men den bussen såg vi åka precis när vi kom. Ja så då tog vi bussen tillbaka till Gullmarsplan (helt onödigt att åka till Årstaberg!!) och tänkte ta tunnelbanan till Fruängen. Varför gick vi inte till typ medis och tog tunnelbanan från början?!?! Aaaaa och sen så var det onödigt att Sara följde med mig hem, så hon åkte hem till sig istället. Jag då? Jo jag tog till slut tvärbanan till pappas jobb, där jag sitter nu! Ååååh hahaha vad onödigt det där va!! Vi gick liksom från skolan HALV TVÅ! Nu är klockan KVART I FYRA! Och jag är inte ens hemma än. Jag som skulle hem och skriva på min artikel som ska vara klar imorn och jag måste skriva minst en och en halv sida till. Jag kommer inte hinna! BLÖÄÄÖÄÄÄ HATAR SVERIGE IBLAND! Så. Tänkte bara dela med mig av detta. Vet att det blev typ en hel bok men aaaja!




 

 Vi är precis så smarta som vi ser ut att vara!

Torsdag

God morgon på er! Kände att det var längesen jag bloggade från mobilen, såå nu gör jag det! Sitter på tåget på väg till skolan... Å, älska att sitta och kolla på knäppa människor! Kanske inte ska skriva vad det är men aa, sånt är kul. Ikväll blir det lite plugg och sen dans! Ha en bra dag, PUSS

Bilder från idag!

Hemma från Romme! :D
Hela dan har varit super! förutom att jenny bröt armen... stackare ♥
De första timmarna hann vi inte åka så mycket för att vi skulle lära både Patti och Calvin åka skidor, detta var första gången för båda. Det gick lite sådär... bra för Calvin men Patti, ja vad ska man säga... xD och sen bröt Jenny armen så vi fick hjälpa henne också.
Men sen Efter lunch åkte vi med killarna i klassen istället och då fick vi åka på riktigt ;) Sen lämnade tjerna mig med killarna när dom inte ville åka offpist och i skogen :P HAHA det av fett kul när Fredrik ramlade i skogen och typ voltade ner i en grop och in i ett träd, asså shiit vad jag garva xD synd att jag inte fick bild på det bara...
Sen blev det FEEST på bussen hem! ....eller? nää alla typ sov :P

Finns så mycket mer att berätta men orkar inte ta allt :P

jag va grym paparazzi! ;D


coola brudar!


redo för att åka gal1!


Första liftåket, Patti livrädd ^^




Pattis allra första gång på skidor :O


hahahaha! jag dööör!!! xD xD








Sara med sin älg maskot, gulligt!












HAHAHAHA!! xD


Söta tjejor ^^



ONEPIECE SÅKLART!!! ;D

Kolla vad söta!! ^^

Puss o Godnatt! ♥

deja vu



Yeey jag kom på hur man ska göra nu för att lägga in låtar! *stolt*

Har inget speciellt att berätta, dagen har varit helt vanlig.
PUSS


okeeej då! bloggar idag i alla fall...

... för jag hinner ju faktiskt det!

Fick gå upp klockan fem för att hinna vara vid skolan kvart i sju. Var såklart jättetrött, men jag och Sara halvsov en stund på bussen sen.
När vi väl kom fram så tog det lite tid innan vi kunde börja åka eftersom Sara, Martin och Jonas skulle hyra grejer. Inte jag, bara för att jag är så baaaall! Nääää, det tog nog lång tid mest för att det tog sån tid för mig och Sara att ta på oss pjäxorna... Seriöst, man tror man ska bryta foten ju!

Men seeen, till slut, så vare bara och tuta å köra! Eller aa, köra iallafall!

Blev inte så många bilder, men kan bjuda på dom få jag har!:


guulligt! ser ju helt... nyvaken ut. Stämmer ju också iof!


Asså det var så himla kul, Sara skulle åka lite långsamt baklänges ni vet, medans man pratar? Aa, och då så åker hon för långt och ut på sidan av backen! Hahaha, jag typ dog


Martin gör vad?


bra kvalité!

Ja, det var typ dom...
Men en lyckad dag blev det! ;)

PUSSPUSS


Romme!

Nu är det inte många timmar kvar tills vi åker till Romme, kommer bli fett med kul!!
För att få dom bästa platserna i bussen kommer vi va där kl. 6 (men pssst! det får ni inte säga) ^^ asså det är galet tidigt, hur ska jag komma upp?!? men jag får gå och lägga mig tidigt ikväll så går det nog bra eller?... :S Det måste det göra!!
Jag tar med mig högtalare till bussen också så vi inte somnar.
Godiset är fixat = jag är redo!!! :D
Tar med mig kameran, så imorrn kommer det nog upp massa bilder!! jag vet att ni kommer sitta och vänta ;D
Puss puss!! ♥

en vanlig skoldag:

















Dagen har som ni ser varit bra!
Kom hem för nån timme sen... Är aaaashungrig (som vanligt) så det är tur att det är middag nu! - Pannkakor och soppa! JIPPIII!

Bara så att ni vet så blir det inte någon uppdatering imorgon (från mig iaf) eftersom vi skaaa... åka skidor i Kungsberget! Roligt roligt!

PUSS



Fett duktig jag är!!

vem är gryyym??
- JO, JAG!! :D
Idag har jag nog haft den roligaste dagen i mitt liv! ..eller?
Jag har suttit och pluggat i 10 timmar utan att va inne på facebook en enda gång :O duktig va ^^



Nu belönar jag mig själv med vitlöksbröd ^^

Puss Puss♥


naglar


Asså shiiit!!


Vilket liv man har....

Aja Puss Puss


Biotime!! ^^

Nu har jag precis kommit hem från biofredag med Lena :D
Först tänkte vi se Trassel men sen gick vi på Burlesque istället (den med Christina Aguilera ni vet ;) Den var galet bra och man hade typ gåshud genom hela filmen! grym musik! och ni killar skulle gilla danserna ;D
Och för oss tejer va det en grymt snygg skådespelare också!! Cam Gigandet.


5 av 5 tosters!


Jag och lena slog vad oxå! 100 kr :O

Efter en stund kom jag på det!! han som spelar jack (cam) det är ju han i O.C ju!!!!
Lena - NEEEJ han är med i Twilligt!!! han som spelar james...
- Nej Lena jag har alltid rätt!!
- Tror inte det va!! 100 spänn ;)

 


Och gissa va?..

BÅDA HADE RÄTT :P
 och jag som va säker på att jag skulle bli rik...

Nu sitter vi hemma hos mig och kollar på Djävulen bär Prada ^^

Puss på er!!


right now




Lilla datan till mig, stora till Sara! Perfekt!

Säger bara: Vi chillar gaaaalet!

PUSS


kan klockan gå lite fortare?

Kan börja med å säga förlåt för att det inte blev något bloggande igår! Men jag orkade helt enkelt inte.

Just nu sitter jag i skolan igen och har trååkigt. Det snöar ute. Jag är hungrig. Efter skolan ska jag och Sara leka. Nu kommer jag inte på något mer.


puss på mig själv.

PUSS


Jenny sötis! ^^

Ville bara säga att Jenny Stensson än en av dom sötaste människor på denna jord!!
Det är jätte gulligt, hon får ha sin aldeles egna pall för att nå upp till sitt skåp, våran lilla jenny! ^^
Och vet ni?.. Hon föddes 3 min innan 12 slaget på nyårsafton! hur coolt är inte det :O

Juste!! på onsdag nästa vecka kommer skolan åka till romme och då kommer jag och Jenny ha våra onepiece på oss! fett söta vi kommer va ^^


Och här har vi henne!! :

Haha! älskar den här bilden, man blir så glad!! :D

Puss Puss


varför funkar det inte att lägga in låtar längre?!

Hej här kommer ännu ett ganska tråkigt inlägg... Jag tänkte bara lägga in en bild och en låt idag, men nejnej deeeeeet funkade ju inte.

Men jag kan berätta om en kul grej... Idag gick Sara hem tidigare för att hon mådde inge bra. Så då, på en håltimme, skrev jag (Fredrik) med henne på Facebook. Aa, och helt plötsligt så skriver hon "det där va inte jag!" Hahaha någon annan va inne samtidigt ni vet, och skrev en massa och ändrade profilbild å så. Det är lite läskigt för vi har ingen aning om vem det ääär!

Lite kul... Meneee nu måste jag ta och plugga -.- Ovanligt? Svar nej!



och ja, det är fint med webbilder.. bildbrist som sagt!


PUSS



1 februari

Idag har det redan gått en månad på år 2011! Hjälp, det går ju undan ju!

Dagen har varit bra idag meed! :) Hände inte något speciellt direkt. Därför blir blogginläggen kanske lite tråkiga nu för tiden... Men jag får väl göra det här lite roligare med en bild från idag!:


guuulligt!


Hoppas ni haft en bra dag!
Puuss


RSS 2.0