Deeeee va en gång en apa

Kom alla mina små kyklingar!!! Oj blev typ djurtema här? Mene hej hoppas ni mår bra våra kära läsare.. som btw på senaste tiden ökat drastiskt!!! Det är helt fakking amazing!!!
Ska jag berätta en hemlis? Där ljugde jag hihi jag vet busigt.

Igårkväll blev det bara filmmys här för mig och terese. Först såg vi en film jag inte kommer ihåg vad den heter och sen tänkte vi kolla på narnia. Vi måste liksom komma in i våra bäverroller till dansuppvisningen. Men det gick sådär eftersom vi somnade pang bom bäääm innan vi ens hade kommit i bild. Sorgligt va? Men vi kollade faktiskt klart på den imorse. Om de va nån som undra.

Och idag innan dansen åkte jag, terese, hoffiii och isabelle till külers för att hjälpa stina med att bära hit grejer till uppvisningen. Bambambambambambaaaam räddarna i nöden. Nej men de va kul! En sak är ju säker, och det är att alla kommer va sjukt snygga sen. Så be there gott folk.

Valborg imorn då, tagga gaaleeettt omgeee!!!!! Nej. Valborg är överskattat. Fast vi får se lite vad som händer, kanske blir kul ändå. Kommer ihåg förra året.. De va tider det.
Nä nu får ni ta och sova så gott hörni. XOXOXOXOXO



Fixade 1337 followers idag. Ball jag e va? Lovar, fuskade inte på nått sätt alls hehehehe


dansa pausa

HATAR DEN LÅTEN den kan gärna ta och avgå typ nu. Yolo kan också avgå, alla skriver det öööverallt?! Jobbigt läge dude. Men iallafall GODMORON BABES. Måste berätta om min galet läskiga mardröm jag hade imorse, jag fick ju hjärtklappning. Kolla jag och terese bodde i morfars källare? Fråga mig inte varför. Sen en morgon så hade saker i rummet flyttat på sig och jag ba aaaaaah jag visste att det spökade här!!! Sen går vi upp och pratar med morfar och har det trevligt. (Misstolka inte). Då kommer plötsligt en snubbe upp från källaren och sträcker fram handen ba "ge mig en filt" och sen gick han mot mig sådär långsamt och han va såhäär nära på att nudda mitt ansikte. Men sen vaknade jag. JAG SA JU DET, LÄSKIGASTE DRÖMMEN PÅ LÄNGE?!?!

Igår efter skolan åkte jag och sara in till stan. Köpte glass och satte oss vid kungsträdgården. Tjaaaaa sommarkänslor. Sen åt vi på taco bar innan vi gick på bio. Eftersom det blev andra planer förra veckan så såg vi "american pie reuinon" igår istället. Den va bra, men inte riktigt lika rolig som jag trodde. Kan bero på att min och saras humor är jävligt mobbad haha men ändå. Ikväll får vi se vad som händer men vi lär bli dissade. Men hörni nu måste jag byta om och tagga daaaannnsss! Ha en fortsatt trevlig dag och ta hand om er. Ta vara på varenda sekund av livet. Nej skoojaa hejdå fucktards


we could stop the universe with our heartbeats tonight




Don't let gooooo asså visst blir man lite kär i den här låten?
Idag har jag varit duktig. Heh vi hade svenska nationella skrivdelen hela dagen och det var längesen jag var så koncentrerad som jag var idag, haha är i svagt chocktillstånd. Min hand ba skrev. Kommer säkert skrivit om helt fel sak men skit samma! Hoppas det gick bra för er andra smarta människor också.

Annars sitter jag här och kollar runt på olika hemsidor, kollar om någon har min parfym (!!!) eftersom den inte finns i affären längre. Den luktar ju helt freakin gudomligt och så slutar de sälja den IDUFjde3094rr"!!! När man väl hittar något bra här i livet så försvinner det. Love life. Menmen tror jag ska gå och sova redan nu snart, seriöst hur kan man vara så trött på morgonen nu för tiden? Man vill 1: ba baaam skjuta sig själv eller 2: ligga kvar och mysa med pojkvännen. (För er som inte visste det, jag är numera tillsammans med chace crawford). Är såååå lycklig!

Ärligt talat så ska jag sova en stund nu. Taggaaaa godnatt sötnowsaewr


De snurrar i min skalle

De händer så mycket i mitt liv att jag inte hinner med er alla fans.. hoppas ni kan förlåta mig <3

jaa vad har hänt sista tiden? hmm... i söndags va de studentskiva woopa! Erics tvilling bror Victor hade skiva på Entorage i kungsan, de va gryyymt! men stackars lilla linnéa är för liten för sånt så hon fick va hemma och sova. Jag, Sara och Sandra förade på papsens dricka score! sen drog vi in och fixade öset! tack för den kvällen allihopa.
jaa vad har hänt mer.. bowling och biljard med Erics och Viktors polare, myskvällar, grillning, åkt longboard, bio osv osv

Röjet fortsätter!! på torsdag fyller Simpa 18 barre! så då måste vi ju dra ut på lilllördan, 00.00 står vi där mer taggade en nånsin fekkenation!

En sista sak som ingen får missa! JUSTIN BIEBER kommer till Sverige på sin belivetour!! lycklig tjej här ^^ OMB! <3




love you <3

Puss o kram!


knas i orten bror

Hoppas ni har det kult i skolan maddafakkkeersss, själv är man ledig och det känns liksom aa helt okej. Borde egentligen plugga men för ovanlighetens skull så fungerar inte min hjärna idag. Knas jag vet. Annars sitter jag här och dricker smoothie UTAN ett helt floursockerpaket i som jag brukar ha.. Ska börja dricka det här till frukost, lunch, middag, hela dan, alla dar i veckan. Nej men seriöst jag måste börja bli lite nyttigare. I den här smoothien är det bara braiga saker som banan, kiwi, bär, mjölk, morotsjuice och olika frön. Vitaminkick forthewiiiiiiin och ja det är nog bra för jag håller på att bli sjuk, kan knappt svälja. Stackars lilla linnea. Och jag som har muntliga svenska nationella imorgon, tänk om jag inte kan prata då? Det vorde ju såhär vad heter det nu igen.. jo juste.. SYND.

Nä men nu ska jag klä på mig. Man borde ju kanske ha på sig kläder när man åker iväg och tränar småbarnen. SIMMA LUGNT



put your fucking hands up

TjaaaaaaAaaAAaA allesammans! Speedad linnea på 13 vårar här!#"#"! Kom nyss hem från dansen, och en litenliten sten lättades idag från mitt hjärta då jag insåg att jag inte alls är körd till uppvisningen. Det var ett vackert ögonblick så att säga.

Men ja våra kära läsare igår så var det först meningen att jag och sara efter skolan skulle sitta barnvakt åt jocke. Eller aa nästan. Med jocke, åt hans lillasyster. Men det blev så sent så vi skippade det. Jag och sara åkte in till stan istället. Kollade affärer, sov på golvet i gallerian en stund och åt. De tre sakerna här i livet som gör en lycklig. Shoppa, sova, äta.
Nä men kolla sen så ville vi gå på bio så vi köpte biljetter till "american pie reunion" och hängde sen vid bion ett jävligt långt tag haha. När det väl bara va en halvtimme kvar så fick vi ett sms från martin som sa att vi fick komma på feeesssttt! Biobiljetterna avbokades på dirren bror. Det var i mälarhöjden med typ alla från martins fotbollslag, plus några andra.. Och vi hade aaaasssskuul! Saras byxor sprack haha standard, så hon sprang runt där som ett mongo i ett slags par mjukisbyxor. Lovar att vi dansade i 573892 timmar haha fliiiiippppp. Sen drog vi hem imorse efter att ha sovit max en halvtimme på soffan. Med andra ord, lyckad fredag!

Nu ska jag duscha osv för ikväll kommer lollo med familj hit på middag! Mys, och sen kanske jag och lollo hittar på något annat lite senare. Men här får ni en ovanligt sexig bild från igår så får ni ha en grrrrrryyyymm lördag bitches byyyyeee


do you feel better now, as she falls to the ground

♫ lalalalalalaaaaaa hejsan alla barn. Idag har varit en alldeles alldeles uuunderbar dag. Helt perfekt från min synvinkel. Nä men vet ni min hjärna är trots allt rätt bra ibland. Den hade igår undermedvetet satt väckarklockan en timme för sent så att jag missade spanskan imorse.. Vilket va bra eftersom man inte behövde gå på den. Kärlek till dig hjärnan. Jaaa sen så gjorde vi inget i skolan, bara chillade gaaaleeeettttttt you know det gamla vanliga.

Efter skolan tog jag och sara en sväng till gina. Köpte ett par byxor, ni vet sånna där som liknar skinnbyxor med dragkedjor som ganska många har? Ja sånna, sjukt snygga men lite långa precis som alla andra byxor är på mig haha. Aja sen åkte vi iväg för att gymma! Eftersom vi va hungriga så köpte vi vår klassiska måltid innan, men denna gång var vi faktiskt lite nyttigare än vad vi brukar. Maassaa jordgubbar och loka! (och lite choklad och lite kakor och lite kärleksmums) Hehe men vårt motto är liksom man lever bara en gång. Skoojaa vi har inget motto men skit samma. Sen kötta vi på gymmet. Och nu sitter jag här. Ska plugga lite innan bigbrother, sen plugga igen om jag orkar.

See yaaaa peace out ♥


spanien ♥









MEN HEJ GE MIG SOMMAR NUUUUUUUU.


AAAAAAALIIALIAPAaAaDAMP!!!

Gooooodermorgooon älsklingar allt bra? Inga hjärtattacker på senaste???? Nähä inte det. Kan bero på att gårdagens alla hjärtattacker här i världen (nej mer dampattacker) delades ut till mig och sara. Jo det var såhär förstår ni små barn:

Sara gick med på att åka och gymma. Vi packar ihop våra saker och skuttar glatt mot gymmet. Vi kommer dit och ska öppna dörren.. SÅ ÄR DET STÄNGT?!?!? Haha typiskt oss att inte kolla om dom har öppet innan vi åker. Men vi åkte till skrapan istället och hann gymma i kanske 45 min.
Sen frågade vi alla våra kära vänner om någon ville leka med oss.. Tror ni någon ville det eller??? NEJ VI ÄR SÅ JÄVLA MOBBADE hahaha åh ni skulle sett vårt damputbrott vi hade här hos mig. Förstår inte var vi fick all energi ifrån. Haha aa men sen fick vi nog och fixade iordning oss för att åka till centrum. Till slut hamnade vi hos en som heter victor med lite trevliga människor. De va ganska random, men kvällen blev inte helt sämst ändå så de va ju bra!


Detta är från vår dampvideo. Ja vi filmade oss själva för vi tänkte att "klart det här ska upp på youtube".. men sen ba nej skulle inte tro det va, för då skulle vi orsaka ett antal hörselskador och hjärtinfarkter.


this beat make me go wow untzuntzuntz

GODMORGON VÄRLDEN DET ÄR FUCKING JULAFTON UTE!!!!!!!! Mitten av april och det snöar mer än vad det gjort på femtioelva århundraden!??!?! Aa men jo vi alla älskar att bo i Sverige.

Kom nyss hem från marcus, det blev skräckfilm och massa där igår med terese, sara, marcus, jocke, rydan och en stund en som hette felicia. Det var ju faktiskt fredag den 13. Feeettt leeskigt walla breh en mackaaaaaaa!!!!! Faaast ne. Men alltid lika kul att va hos dom haha.

Nu ska jag tvinga sara att åka och gymma med mig. Man känner sig ju som fetaste lodarn just nu och det var hundra år sen vi gymmade.
OBS!!! Om det är någon som har fekkefekkenation ikväll kan ni gärna höra av er till era största idoler så kanske vi tittar in en sväng bara för att höja stämningen. Kostar dock en slant. Nåja godnatt höll jag på å säga, menade hejdå gullepluttisar


Weehåå

Hej tjockisarna lenia och sara här, waazaaaappp?!?! Här är det prima, dags för gossip girl mys nu. Sen ska vi färga saras hår och måla naglarna. Haha daah ska man ligga på top så ska man? Sen får vi se om vi orkar göra något ikväll eller om vi bara slår oss ner i sängen och dör. Aja hoppas ni hare sämst xoxoxo



vänta va

CAJMPJD ([email protected]) om Bästa valborg evaaaaa!!:

haha hej de var vi som sa att ni liknade 96or. Förlåt. Men de var nån som var jätteliteeeen(dock tight) haha men wendela var snyggast där, helt klart. puss på er /erics vänner. Ps. emmas kille är huligan.


Juste vilka är ni? Stalkers som kollar igenom arkivet? Men de e ju standard. Dock fattar ingen utav oss nånting haha kan ni förklara?


dafuq




Men tjaaaaaa har hört att det är du som är het, stämmer det eller? JORÅ DET HAR DU HELT RÄTT I GULLET.
Hej. Bloggen har varit lite halvt död ett tag eftersom terese va på gotland och jag va i norge. Kom hem för några timmar sen. Det var jättemysigt, vi bodde i morfars stuga med småkusinerna martin och marlene också. Mina idoler. Småbarn ♥ (no peddo). Vi skulle egentligen åkt skidor där men snön var så gott som försvunnen när vi kom upp. Så då gick vi ju självklart på tuuuuuur! Norrmän ni vet. Kan lägga upp lite bilder därifrån senare. Juste, ska lägga upp bilder från spanien också. Asså shit mycket att göra, pallante trycket.

Annars har jag idag bara legat i soffan och kollat på bigbrother avsnitten jag missade. Hehe man blir nästan beroende. Plus att marcelo är rätt så snygg så att säga. För övrigt är jag lite trött på livet plus att hela jag har flagnat bort. Den brännan jag till slut fick i spanien hade inte lust att stanna länge, fuck off?!?!?#"= Aja vi hörs troligtvis imorgon bitches hare


Glad påsk!

(detta inlägg publicerades tydligen inte i lördags...)

Hej tomte gubbar slår i glasen och låt... Vänta nu... De är inte jul... kan nån förklara varför de snöar då?!? Daaamp! Nerrå jag håller mig inne i alla fall så slipper lida men ändå de är stört ju. Här på Gotland leker livet! Eller aa nästan i alla fall. Vi har precis påskpysslat och snart kanske de blir påskäggsletning iiiih längtat hela året ju! sen kommer typ båten sjunka när vi ska hem... Fatass!

Ni får se till att fira påsken på bästa sätt nu, på med sjalarna, måla fräknar och fram med kvasten. Upp och ivääääg!

Puss puss

 


aaaaaaaaawwwwwww

Terese borde verkligen mena sin förra rubrik "hej mitt liv äger" för som ni alla säkert vet så är hon och eric äntligen tillsammans! Dom är förjävla gulliga. Gårdagen kanske inte började så bra för terese (det där är ju iof standard) men den blev betydligt bättre mot kvällen är ju en sak som är säker.

GRATTIS ÄN EN GÅNG, PUSSSS PÅ ER NUTTESNUTTEGULLUNGAAAARRR ♥


Hej mitt liv äger

Min dag börjar verkligen på topp idag!! För visst älskar man när man får kuta som en dåre till bussen så man får andnings problem och lökar sönder... Sen blir de inte bättre när man självklart åker samma buss som folk man känner men inte vill prata med, OJ vad mycket sms jag fick helt plötsligt he he
Sen tåget... Självklart försenat, och jaa helt smockat med people sen tränger man sig på och så hamnar man bland alla dagis barn och inklämd mellan två illa luktande män... Kan de bli mycket bättre?!?

Inte ens sol lyckas jag få när jag vänta på bussen...


den sista... meloooneeen

Tjaaa määän jag svär på gud jag dansar som en oljeshejk på crack, weeeyyyy!!!! Kom nyss hem från dansen och fortsätter hoppa runt här med amanda, haha man blir så glad!

Tidigare idag har jag faktiskt pluggat matte, applåd tack? I fredags drog jag, terese, sara och lena till något chillkrök i stuvsta hos en av erics kompisar. Helt ok, vi hade rätt kul ändå! Och igår var det först dans på morgonen. Efter den åkte jag och terese hem till mig i ett par timmar innan de va dans igen. Exktralektion från fem till sju.. Och asså shiiiiit vad jag, terese och hoffiiisss va övertrötta. Vi låg på golvet och garvade tills vi grät.. Ice age <3333 Iallafall. När vi återuppstått igen så åkte jag och terese direkt efter den lektionen mot eric. Vi planerade trekant you know. Aaa ha ha en litenliten luring, vi käkade pizza och kollade på film med chips och godis, mys!

Jag insåg idag att vi får lov den här veckan, överlycklig?! Hihihi aaa men ni får sova så gott mina kära vänner, pusssiiiisssaaarrr


RSS 2.0