Just nu:

Snart blir det photoshoooot igen! Haha vad tycker ni om min tomteluva? Tror jag ska gå så här till skolan imorgon faktiskt. Blir nog succééeeee!


hej :)

Tjäännaaaa allihopa läget bra eller? Själv är det braa, är ovanligt glad idag. T.o.m. imorse på provet.. jag, runkis och martin va astaggade? Ingen aning om varför haha men sen blev det iaf inte lika kul. Cp-prov. Eeeeller, det kan helt enkelt vara på det sättet att min hjärna inte är fylld med tillräckligt många hjärnceller. Kan va så.

Iaf. Var ju och fotades till jennifers och hannas projektarbete igen! Den här gången blev det strössel på läppar och ögonbryn osv. Bilderna blev rätt balla! Kan tyväääärr inte visa er eftersom vi använde hannas kamera tror jag. Men ska som sagt dit imorn igen!

Vi kör en låt på den va aaaaaaa men vet ni vad nu måste jag plugga. Jiiipppiiiiiii!!!?"??!!!
Puss alla 123456 fans




suavemente lalalaa i'm ready to do whatever if you take me away

idag vaknade jag 12, gaaalet skönt om jag får säga det själv. Efter att jag ätit frukost så pluggade jag i skype med emelie, och det gick bättre än bäst. Rättare sagt JAG är bättre än bäst. Lauriiing kan ingenting. Sen hade vi duschtävling, jag förlorade. Sorgligt jag vet.. Har äntligen fixat saras present också hehehe en aaaaning försenad menmen bättre sent än aldrig.

Jag och jennifer kom fram till att jag ska komma och fotas både imorn och på onsdag woooopwoop. Visar er säkert några utav bilderna sen om jag inte blir alldeles för ful.
Nä nu ska jag gå och göra nudlar! Heerråråårå


1 advent

Sitter just nu och äter frukost. Rostade mackor med äggröra, klaaassiker. Gårkvällen blev inte så dötråkig ändå, för emelie tvingade mig och sara att komma till hennes kompis malin där dom skulle kolla på film med lite människor. Orkade först inte åka dit men sen ba okeejrå det är ju hundra gånger bättre än att sitta hemma och ruttna liksom. Vi kollade på nån äcklig film, tror den hette the wrong turn, och herre vad man skrek hehe.. Aa men sen somnade jag och min lilla runkis på soffan och vaknade typ 11 imorse.

Har kommit fram till att det är onödigt att åka till skolan imorgon eftersom vi ändå bara ska jobba själva. Yeeees en extra söndag!.. typ. Juste jag, amanda och julia ska egentligen fotas till jennifers och hannas tidning på mån/tis/ons.. men jag vet inte hur det blir med det? Hoppas det blir av iaf.

Tack för mig, byebye duuuudes ♥


händerå

jaadu vad händer INTE?!?!?!? Shit vilket ös alltså! Fast nä tråkigaste lördagen på länge. Är på dåligt humör och vill bara gå och gräva ner mig själv under marken och leka med alla maskar jaaaaaaa jippiii och nu började pappa dammsuga också, det måste ju vara det mest irriterande ljudet som finns, och det ska alltid dammsugas när man tittar på tv?!?! Aja annars så sitter jag här och jobbar på kroppsformen, trycker i mig choklad och massa andra nyttigheter.

Juste, igår såg jag, sara och lollo "i don't know how she does it".. den SÖG. Haha vi blev nog lagom omtyckta av alla andra i biosalongen eftersom vi skrattade kooonstaaant i säkert en halvtimme på grund av att de va nån annan som garvade så jävla roligt.

Det var väl allt för denna gång. Gillar förresten att vår blogg är så otroligt seriös. Adios amigos


va guuuliiiiigggg! ge mig sommar tack


Nuttiiiiissss!



Nån som vill ha tårta? Sväääär, godaste jag någonsin har ätit. Bror du måste smaka!!!!.. Skoojaaa skitäcklig haha. (Fast den blev ju rätt söt, visst? Älska tomatnäsan).. Jag och runkis va lite slöa så vi köpte färdiga delar - klappat och klart att bygga ihop.

För övrigt så sitter vi två plus amanda och kollar på never say never. Justin bieber <33334628433 Men aa senare ska jag och sara träffa lollo för att gå på bio! Vi vet dooock inte vilken film än, så vi får se! Hoppas ni får en underbar, alldeles gudomlig fredagskväll gott folk puuuusspuuuusss

galet



Idag blev jag stolt över mig själv. Hade redovisning om reklam eftersom jag missade kommunikationskursen i ettan eftersom jag gick på jensen då.. Jaja, till saken. Jag fick mvg!!! Skrev den igårkväll och aah nu fick jag mvg i hela den kursen wooooow jag är ju bra, så jävla bäst är jag, ska nog hoppa av skolan nu!!! Skiiiiiiitbraaaaa.
Efter att jag hade slutat idag så tänkte jag åka hem till stackars lilla terese med choklad och massa, men sen orkade jag inte eftersom hon är hos sin moder. Såååå istället ligger jag här och lyssnar på min älskling justin bieber (nej jag är inte rikitgt på samma flipp-nivå som en viss amanda är) och kollar på kläder. Intressant liv jag har.

Imorgon är det redan torsdag, herremingud tiden bara flyger förbi snart sitter man väl där på ett ålderdomshem med 50 andra döva gamlingar och ba jaaaadu agda, vad ska vi hitta på idag då? Kanske sätta oss och snacka med tv:n som dessutom är avstängd för vi vet ju inte hur man sätter på den? Det blir väl kul?! Asså åh jag längtar tills jag blir gammal.
Nån annan som också gör det????

Nä men tyst nu linnea. Tjaaråå alla fans


Önska kostar ingenting

Tänkte bara att ni skulle slippa fundera på vad ni ska köpa till mig i jul och sen födelsedag, så nu kan ni lätt välja bland de här små sakerna!
Puss på er! ♥

boo you whore

Kände att jag va tvungen att fortsätta på terese rubrik där.. Men jag tycker synd om dig, hoppas du mår bättre snart min älsklingsbebis pussiipussiii <33333333 Driver. Eftersom jag inte har något vettigare att skriva så kan jag dela med mig av några tankar som kom upp i min välutvecklade, mycket komplicerade hjärna när jag var på väg till skolan.
Saker jag hatar:

Folk som har bråttom när dom ska av bussen/tåget. Varför ska folk tränga sig förbi en och ställa sig vid dörren tio minuter innan bussen/tåget ska stanna, speciellt alltid när det är den stationen man själv ska av på?! Jag tror nog du hinner även fast du går dit när den väl stannat aaaah man ba CHILLA JAG SKA OCKSÅ AV!!!!!! Damp

Dom där farliga grejerna som man går igenom vid tågen.
När man gått av tåget och ska gå igenom dom där.. spärrarna heter det ja, då får jag alltid panik. Blev klämd en gång och det var inte kul. Sånna är ju asläskiga.

Att det är sämre att vara tjej än att vara kille. Seriöst det finns en enda fördel med att vara tjej. Det är att man kan sparka en kille mellan benen om man blir överfallen eller liknande, och BAM så ba ligger han där och grinar. Sen finns det inge mer positivt med att vara tjej.

Idioter. Just nu syftar jag på en som är så jävla omogen och dum i huvet man bara kan bli. Blir så irriteeeraaad.
(sara du är jordens bästa och starkaste, glöm aldrig det ♥)


Såååå. Ni kan få en bild på mig också, bara för att jag blev så himlans nöjd med den. Har aldrig sett något sötare.


*host* *host* i'm sick

Alla ska tycka synd om mig idag... jag är sjuk! jag som aldrig brukar va de, och de är inte kul! okej man får vara hemma woop woop ...nej! man kan ju ändå bara ligga i sägen och inte göra någonting INTE KUL!
Puss *host* alla fans! *host*

Om du lever i 100 år så vill jag leva i 100 år minus en dag, så jag aldrig blir tvungen att leva utan dig


♥♥♥

Kom hem från småpluttarnas träning för nån timme sen.. Jag och sara fick köra själva idag (eller okej bibbi aka bobbo va också där första träningen) eftersom klara va sjuk och det gick ju grrryyyymt bra förutom att dom minsta bara sprang runt som trollungar utan att lyssna på oss, men äh dom är söta ändå.

På vägen hem såg jag att folk redan har satt upp ljusslingor på sina hus, asssååååå man behöver ju inte överdriva. Vänta till första advent åtminstone, det är iof på söndag, men ändå. Snön däremot, var är den?!

Aja nu ska jag duscha och sen göra min absoluta favoritsyssla - plugga. Jag ♥ skolan.
Heerråå allaahooopppaaa


helgen

I fredags va ju jag, terese och runkis på bio och såg breaking dawn.. den va inte så bra som alla hade sagt, asså på riktigt vid vissa scener garvade vi när det egentligen va fett seriöst.. bara för att det var så töntigt. Men förutom det så va den bra.

Igår va vi hos jennifer och firade henne eftersom hon fyllde 18! Grattis igen ♥ Efter att vi ätit så skulle alla andra vidare ut på krogen, men näääää vi kunde ju inte följa med eftersom vi är 17. Alla åldersgränser AVGÅ tack. (och nej falskleg osv funkar inte på mig, jag menar jag ser ut att va 14 -,-.-,-!/&/'..) Men vi ringde martin som va på fest i älvsjö och alla ba shit klart dom får komma hit, ingen fest utan linnea och terese!!!' De var rätt kul där, så aa andra halvan av kvällen blev heeeelt ok ändå.






"I listen to the same song on repeat because it reminds me of you.. ♥"




Godmorgon. Pigg tjej här för en gångs skull! Eftersom jag är så kuuung så somnade jag om när väckarklockan ringt och vaknade 378438 minuter senare.. meen då ser jag att jag fått ett sms från emelie där det står att hon inte kan komma till skolan tills vi har redovisningsgrej så jag ba scooorreee! Då börjar man 12.35 istället då.

Hjälp såg nu att det är exakt tre veckor kvar tills genrepet inför dansuppvisningen! Tre veckor?! Det är ju ingenting aaaaaah stackars mig ligger lite efter.. Aja är ändå gaaleet taggad!!!!!!!!!#""""""!!=¤

Nu ska jag gå och raka av mig håret, kommer bli fett fint, puusssssss

hej söt

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Gymmade med runkis och terese.. Och jag börjar bli fett biff nu, säger bara en sak: akta er för att hamna i bråk med mig ooomgeeee ni skulle få så jäävla mycket stryk!!!!!

Okej seriöst nu ehm skolan va ganska kul idag. Shit sa jag nyss det där?!?! Vad är det som händer med mig? Nejmen kan bero på att vi knappt gjorde något.. och sen så är rumpskåror osv alltid kul.
Kan berätta om planerna för imorgon. Efter skolan ska jag och sara (även kallad runkis för er som är lite efter) först åka och köpa hårfärg till henne eftersom hon ska bli brunett. Senare ska vi nog träffa terese (vi är väl illa tvungna) eftersom vi ska på bio på kvällen och se nya twilight! Uuuuuuuuntz. Sen ska vi hem till mig och sova i min underbara säng, rawr.

Nu ska jag duscha, tjarå



saknar dom här gullungarna rätt så mycket faktiskt ♥


Fattar inte hur jag kunnat missa självaste videon!! måste ses!


TJA TJAAA BLOGGEN! TESS O MACKAN HÄR!!!

Vi ville bara säga hej och att vi är ganska coola kusiner! aa bra nu vet ni de tjarrå (ps linnea är king)

shoppiiiing


Just nu är vi i skäris, vi är typ helt själva här.. Woho forever alone äger. Vi har hittat lite presenter till patrik, terese käre broder, och till runkis. Nu har vi självklart hittat lite till oss själva också, inte riktig meningen men whatever.. Som ni ser kör vi på usa style. Vi ska flytta dit om en månad eller så. Heheheh puuuuusss

Love you!

Du och jag linnéa ♥

Coolare, snyggare, sötare, grymmare bloggare finns inte!






Puss på dig sötis!


she's pregnant!!

juste! måste bara göra alla avis med att jag har studiedag imorrn!! INGEN SKOLA WOOP WOOP!!

Och kan då också säga att biljetter till Breaking Dawn är bokade på fredag! Asså GAAAH på riktigt, kommer typ inte kunna vänta så länge! nya trailern va fööööööör bra DÖÖÖ!!

-------> NY längre trailer, måste ses!!! <-------



OMG!!!

check på listan

Inte var bäst på att blogga måste jag erkänna... men jag är ju helt inne i min virkvärld, de är ju så underbart o trevligt! okej jag driver!
Jag måste bara skriva här i bloggen också så att alla ska veta hur duktig jag är... jag klarade förarbeviset på båt!! så nu kan jag äntligen börja köra alla min fina, stora, dyra båtar som bara stått och väntat på mig alla dessa år! köpte dom för länge sen bara för att jag inte hade plats för alla pengar så va tvungen att göra av med lite liksom, jobbigt att va rik...


Yeeeh, check på den!!


webcam bilder, så himla fina!!
men lite har jag virkat i alla fall. nu har jag två mössor och ett pannband (eller vad heter de?)
De lääär bli ett antal till eftersom jag är så duktig och nu vill alla ha :D


Pöss alla fans!

i hope you always find a reason to smile



Igårkväll lagade jag och sara värsta middan, det blev nån slags pasta i ugn. Tog ett par timmar bara, men gott blev det iaf. Sen kom loolloo hiiit, vi kollade på nått program som heter beauty and the geek (fett snygga killar), jag och sara färgade håret, och sen åt vi daimtårta innan lollo drog. Jag och sara målade naglarna till typ tre på natten, sen kollade vi på gossip girl tills vi somnade. Standard.

Juste! Idag är det exakt två veckor kvar till första advent?! Wft liksom, hur kunde tiden gå så fort?!?! Hatar det, får typ panik. Menmen nu ska jag sätta igång hjärncellerna för en stund och plugga matte, puss alla fans


taaaggggaaaa

Godmorgon allihopa! Vill börja med å säga att det inte var jag som skrev det där cp-inlägget förut, det va martin. Han kan gå och dö. Haha steffi trodde det hade hänt värsta grejen mellan mig och terese! Så söt!

Igår efter att man slösat pengar på hårfärg, nagellack osv så blev det middag på pong (thaimat <3333) med moa och natalie! Myyyys. Idag ska jag och sara färga håret, laga mat och lite sånt mys här hemma. Juste vi två och emelie har blivit vegetarianer nu fram tills tisdag! Haha det är en grej i skolan och då valde vi det.

Nuuu ska jag snart åka till dansen, är FETT taggad!! Sen direkt efter den ska jag och mamma åka och kolla på saker till mitt rum, hehe det är fortfarande inte helt klart.. Eeeehhhmm aa nu måste jag skynda mig, puuusss


hur tuffa?! för tuffa


11/11 - 11 11.11

ett ett ett ett ett ett ett ett ett ett!! De här är värsta coola dan!! bara en per sekel :O

WOOP WOOP


Bloggrape


Just nu så ligger jag och sover på Engelska lektinonen och därför så sitter min snyggaste kompis och hjälper mig med ett lite blogginlägg




Tryck på den snygga tjejens bild för att få se porrigare bilder rawww <3

Puss alla fans


fuck you martin

Visste ni att det finns inget bättre än att hoppa runt i cirklar medans man skriker att man är ett mongo plus jag hatar Terese vet också att vår blogg suger att vi inte har några läsare men men.....

hej världen



Orkade inte blogga igår. Var och firade Linus på Olearys eftersom han fyllde 18! Graattiiiisss! Sen när jag kom hem somnade jag typ på en gång, så stört jävla skönt var det. Var liksom pigg imorse och det händer inte ofta. Skolan va bajstråkig, så jag och min b-ror åkte och åt lunch på vapiano. Sen gick vi runt i gallerian ett tag.. Och nu måste jag plugga spanska, kommer gå sämst.

Tråkigt inlägg men aja, puss på er ändå


en till mössa på G

Hjälp mig att välja! kan inte bestämma mig för hur mitt nästa verk ska se ut, har gjort lite alternativ i paint haha
Vilken tycker ni? pleas help me (a)

Visst är de svårt att välja! jag är ju så grympå att designa ju :O


TJARÅ!!

Virka is the new shiit

Tja tjaaa (får inte skriva längre med ch, för att linnéa är en tönt buhu)

I alla fall, tänkte bara berätta för er alla 1337000 läsare att ni alla behöver åka och köpa garn och virknål. Eftersom alla vill va som sin idol Terese Dahlgren så är de ett måste från och med idag. Tänkte bara att ni ville veta det, så ni inte kommer om två veckor typ och är heeeelt efter lixom...

Här är mitt första verk klart på en dag (ganska stolt måste jag säga!)

Steg 1                                         Steg 2

Steg 3
KLAR!!!

Men snälla ni kan väll i alla fall göra era i andra färger så ni inte ser ut precis som mig.. jag vet att ni vill de men kom igen!


PUSS ELI PUSS PUSS!

abcdef

Idag när vi kom till skolan fick man reda på att vi börjar tio i två varje måndag, alltså en timme senare än innan! Yeeeeess sssscoooooreee. Men då hade vi ju kommit dit alldeles för tidigt så jag och sara åkte in till stan istället för att kolla på iphone-skal till miiiiggg. Hehe tog sönder mitt förra i fredags. Rest in peace </3
Aja hääär är det nya:



(Jotack jag vet att jag är söt) För er som undrar så köpte jag det på den där läskiga affären vid åhléns typ ni vet där alla skal kostar 60 kr. Exklusiv skit. Aja nu ska lilla jag sova. Hejdå vi ses adjö farväl godnaaatt lalalalallalaaa osvosvosv


all i want is you




Justin Bieber i mitt hjärta ♥
Rätt värdelös dag idag. Blir bara på sämre och sämre humör ååå fml jag vill inte gå i skolan i 874394 veckor till innan det blir jullov! Och jag har inga kläder att ha på mig heller. Håller på och rensa garderoben just nu förstår ni.. och sen är jag fattig också. Kan någon skänka mig lite pengar?

Okej skärp dig Linnéa. Ska gå och hämta tomater nu innan jag fortsätter städa. Heeeejdåååå


I´m sexy and I know it


Woohooo äntligen lite ööös på det här lovet! Blev halloween-fest i tumba igår, stört mycket folk. Aa asså vi behöver ju inte ta upp alla detaljer, men vi kan ju säga att det var så jääävla kul!

Idag har vi bara legat och kollat på disney channel - världens bästa tv-kanal, innan vi tillslut tyckte de va dags att fräscha till sig lite och åka och äta middag där vi är nu. Heaven för två tjejer som inte käkat på typ evigheter! Haha a imorgon blir det stan en stund, sen vet vi inte riktigt. Sista dagen på lovet imorgon ju buhuuuu.. tror vi ska flytta till thailand eller nått så man slipper allt.

Aja godnatt alla fans

VARNING! Terese ute och kör

Duktig som jag är så var jag ute och körde för andra gången idag... känner att jag satsar väldigt mycke på de här! haha eller? I alla fall förutom ett par kärringstop, vindrutetorkarna gick igång, körde mest utan att trycka på gasen (som tydligen funkade), trodde hela tiden att bromsen och koplingen bytt plats sen sist jag körde och höll på att backa in i nåt så gick de awesome!! känner mig fett gryym!  Körkort här kommer jag!!

Jag ser ganska cool ut bakom ratten måste jag säga!

Puss alla fans!!!


detta fält måste fyllas i dthfthfg456

Ofta det redan är torsdag?!?!?!?! lovet är ju snart slut?!?!?! jag trodde det var typ tisdag idag! dööööööö

Aja. Igårkväll åkte jag och sara hem till mig. (Vi dumpade terese). Det vi gjorde var väl att kolla på en film vi hade hyrt, äta goodiiis och kolla på gossip girl tills vi somnade. Imorse gick vi upp sjuuuuukkkttt tidigt för att gymma. Duktiga vi är, jag vet. Sen har jag inte gjort nått mer idag.. kanske ska gå och lägga mig snart haha eftersom jag ska med amanda och anna och köpa hårfärg imorgon bitti, oooch dååå måste jag tydligen upp tidigt. Senare på dagen tror jag att jag ska träffa moa och natalie. Får se hur det blir!

Tjarå ♥


Julafton redan???

Mamma kom hem från USA i söndags, och gissa vad hon hade med sig?! Överaskningar till mig!!! :D :D bästa med att föräldrar åker iväg asså! dom kommer alltid hem med nåt kul. Den här gången var de riktigt bra grejer också!


Covergirl smink, You wanna be on top? na na nana na na...

Mary Kay borstar, precis vad jag villa ha!



Converse!!! älskar dom lila <3

TACK SÅ MYCKET MAMMI!

Puss Puss!


varför är vi så snygga?



Tjatjaa live från Digital Inn Sergels torg nu. <---- varför blev det sådär?!
Vi går runt här i stan och är allmänt balla med en varsin smoothie i handen. Ganska jobbigt med alla fans bara, men lite kul är det ju. Aja hörs nån gång puuuuussss

inte som planerat...

Planerna förstördes.. eftersom jocke är sämst! men vi våldgästar honom ikväll istället! Vi vet ju att han vill va med oss egentligen, för vilka vill inte lixom?!? så vi är så snälla och löser allt.
De kom ju tydligen dans mitt i hela dan och förstörde också, men lite dans är aldrig fel så de blir nog bra.. jag har ingen träningsvärk från igår... körde nog för dåligt antar jag, så jag får köra hårt nu.

Ni har inte missat att Under the misteltoe skivan har kommit på spotify va?? vad är en jul utan bieber lixom?

 


ny webcam sida hittade jag också
http://neave.com/webcam/

PUUUUSS


1 november

Godmorgon alla söta!

Oooomgeeee vad mycket träningsverk jag har! Galet asså. Undrar hur det kommer gå på dansen ikväll? Aja, just nu sitter jag i mitt rum med mössa (!) på, så kallt är det här inne. Och nej jag orkar inte höja elementen.

Ska börja göra mig iordning snart.. För jag, terese och kanske sara tänkte våldgästa jocke! Wooohoo fest hos jocke. Nä men vi får se vad vi hittar på, vi kanske mobilbloggar nån gång under dan.. Ooojdå nu måste jag skynda mig! PUSSSSS


ni som inte kollar på den här missar något

säger bara: våra sångröster, lekparker och JUSTIN BIEBER <333333333



RSS 2.0