dagen.... och jag måste börja spara pengar!...

Tjatjaaaaaa på er!

Dagen har varit jättebra, skrattat mycket haha! Skolan är kul ibland. Sa jag nyss det där?!

I alla fall. Hade ingen idrott som jag egentligen ska ha direkt på morgonen. Så började 10.10! Då hade vi föreläsning (höll på att somna) och sen efter det lunch. Sen var det IUP, och då skulle man skriva upp ca 20 saker som man tycker om att göra. Jag glömde skriva upp att blogga kom jag på nu! mmmmhm. Lite konstigt, men det gjorde vi iaf. Seeen läste vi i ett historia häfte (jag var duktigast, kan ju Martin instämma) Sen hade vi matte! Såå har min skoldag sett ut dårå.

Efter skolan så var jag och Sara busiga och köpte två kakpaket var... Som vi kan ha i skåpen om vi blir sugna! Smart va? Ja, det var det. Kanske. Egentligen måste jag sluta slösa pengar på onödiga saker. Så jag kan shoppa loss när vi ska till LONDON! Det är ett tag kvar, men ändå. Och juste nej, imorn tycker Fredrik att jag ska betala honom 20 kr för att han behöver det till att köpa en macka/godis eller vad det nu var (jaa, vi ska kolla på film imorn!)... iiiiiallafall, plus att då får jag mysa med honom... Asså njaaa tveksamt! Men iiiiiih längtar till London nu! :D


oooj vilken fin bild jag hittade! Jag och Sara nån gång i skolan..


Är på glaatt humör idag som ni kanske märker. Det gillas!

Nu blir det Top Model! Gillas det med!
PUSS ♥


Myspys!

Nu sitter jag och Lena och äter kladdkaka och kollar på happy feet!! ^^ Lena har aldrig sätt den, och det som är typ bästa filmen ju!! hur kan man ha missat den lixom? :O
Vi (eller aa jag) var för snåla för att fika så då kom jag på den bästa idén att BAKA!!


Precis efter vi tog den här bilden hällde jag ut all glass på min byxor.. :(

Puss o Kram ♥


Lördags!!


Inte finaste bilden på mig precis... men jag bjuder på den ;)

Tack för kvällen allihopa!! ♥

 

Puss på er!!


ögonfärger


Man ser väldigt annorlunda ut i en annan ögonfärg faktiskt. Skulle vilja prova färgade linser någon gång. Bruuuna isf :)

hemma-lördag

Imorse (ja, om den börjar 11.25 så var det imorse) var det dans dårå! Vi hade inte dubbla pass som vi brukar, utan bara det första. Och på det så hade vi vikarie! Det var kul ändå för hon var jättebra! :)

Efter dansen så åkte jag, mamma och pappa och kollade på tapeter. Hittade en som jag vill ha, kolla:


Syns inte så bra, men den är lite silvrig och det är inte sådär gröntblått på den som det blev på bilden haha. Men visst var den fin? (a)


Seen har jag inte gjort så mycket mer idag. Nu ikväll så ska jag bara vara hemma. Skönt faktiskt. Måste göra nödvändiga grejer som att rensa garderoben! Just nu går det knappt att stänga lådorna för jag orkar inte vika kläderna jag lägger in. Eller jaag... brukar inte hinna. Japp, så det kommer nog ta ett tag!


Hoppas ni får en bra lördagskväll,
PUSS


bildbomb




Linnéa = biffen nr 1







gymnastiktävling!







sötaste bilden av alla



skägg











Nämen hoppsan, vad hände här då?







asså shiiiiit, akta er för dom här brudarna





och till sist "shhh" bilden:


bAllA


Äntligen kom dom! Visst tänker ni så nu?
A bra puss hej


3 timmars proffs (!) fotografering...



Vi lovar, fler bilder kommer! Troligtvis imorgon. Liiite mer oseriösa då... 145 nya foton.
Vet att ni knappt orkar vänta! ;)


Inatt
sover Linnéa här! Aaawesooome

PUSSAR

 


Sagan om Fullgubben

Haha det här måste ni höra!!
jag och linnéa skulle ta tunnelbanan till mamma. Det börjar med att jag kläms i dörren för att linnéa var lite seg när vi såg dörrarna stängas..
Sen satte jag mig på närmaste säte och linnéa längre bort, när jag kollar upp märker jag att det sitter en fullgubbe mittemot mig och självklart börjar han snacka med mig... -__- fast han va ganska kul xD

Så här va det typ.. lite förkortad men aa

F- du är vacker
T- ...
F- får man smaka en godis? (jag hade en godis påse i handen)
T- öööö nej! det är mitt godis
F- aha faaaaaaaaaaaaaaan
F- har du betalat det själv?
T- ja..
F- tror du på tomten?
T- ja, det gör jag ^^
F- är du tomten?
T- nej :s
F- du har en finne i pannan.
T- tyyyyyyst!!
F- Men du är vacker
T- *skrattar*
F- skrattar du åt mig?
T- nej nej..
Nästa St:Eriksplan
F- där ska jag av
T- jaha..
F- ska du inte me då?
T- nej.
F- jo, klart du ska
(jag och alla runt omkring bara skrattar)
Sen kollar och sparkade han lite på min sko och började sjunga: somliga går med trasiga skor....
sen gick han av.. och jag kommer nog aldrig träffa min nya vän igen :( ... men han finns i mina tankar.

Juste! sen när vi va framme i alvik så hade jag och linnéa inte koll på vart vi va så vi satt kvar och hela tåget släcktes xD


söt vän ^^

Puss Puss!!


Här sitter vi på golvet lite halvmobbade. ...

img_1466 (MMS)

Här sitter vi på golvet lite halvmobbade. Gissa vad vi dricker? ... Rääätt! Chai latte! Och lite kakor till det också, gott gotti gott gott. Om kanske en halvtimme så ska vi möta upp Terese! Tjiiingeling


fredag?

Det känns som att det är fredag idag! Kanske för att det vart en väldigt kort skoldag. Matte, lunch, samling i fem minuter... Sååå efteråt tog jag och Sara en varsin chailatte (ovanligt) och lekte lite för mycket inne på Apple-Store...





Senare ikväll blir det dans för både Kines Terese och mig (Linnéa den frena...). Terese är inte speciellt bra på att rimma så alla vet! Haha gullungeeee!

Pusspuss

 


tips:

Kolla igenom alla foton du är taggad i på facebook.
Man blir ju lycklig alltså :') Minnneeeeen! ♥


sovmorgon ♥

God morgon!
Guuud vad skönt det är att kunna ha väckarklockan på åtta en skoldag! Tog bara en minut för mig att komma upp ur sängen. Rekord?!
Tog en riktigt god frukost idag, pannkakor och o'boy:


ser inte så jättegott ut på bild, men det vaaaaaar det!

Nu bär det av mot skolan, pappa kunde skjutsa mig till tåget... tur det, för annars hade jag inte hunnit platta färdigt håret! Omg, det hade varit katastrooooooof.

Ha en bra dag, hörs
PUUSS


så tyyypiskt...

Idag var jag väldigt smart... NOT!
Precis innan luchen märker jag att mitt matkort och skåpnyckel är borta -__- Så då var jag tvungen att leta runt på hela skolan och fråga typ alla lärare, för man måste ha kortet för att få nån mat (annars måste man betala och det är jag aldeles för snål för). Sen tillslut gav jag upp... och vad händer alltid när man ger upp att leta? jag hittade det!!! och vart var det då?.. jo, i min ficka!! :D

Liiiiiite blont kanske...                                           Sen slog bella mig i huvet... :(



smart tjej ;)

Puss på er!!


onsdag...

... och INGET plugg, dööör vad skönt! Resten av veckan ser ut att bli likadan, tjihooo! I skolan också. Alltså att resten av skoldagarna inte kommer bli så jobbiga. (Kan man säga resten när det bara är två?) Aja, det var den inte idag heller, har bara tre lektioner på onsdagar. Egentligen två, den första räknas inte. Och så slutar jag 13.25. Huuuuuur skönt som helst. Vet att ni är avundsjuka! ;)

Just nu är jag jättehungrig, magen kurrar heeela tiden. Då kanske man borde äta något? Nej för det finns inget att äta här hemma! Buhu stackars mig. Okej nu ljög jag. Det finns alltid nått å äta, men... jag är slö. Hihihihihi! Men jag får väl gå ner och fixa något ändå, jag vill ju helst inte hungra ihjäl!


Märker att jag har lite bildbrist, så va tvungen och ta en nu... asså så ni vet liksom. Och jaaa det blev finaste bilden ever och jaaa jag gillar att lipa!
Ojoj, borde städa undan klädhögen på soffan ser jag nu!

Hoppas ni har haft en så bra onsdag man kan ha...
Pussen


FMFL (föredrar förkortningar...)

Jag har kommit på, att just nu har jag inget liv. Jo det är klart att jag har, annars skulle jag vara död, men jag menar att det är så... tråkigt! Man vaknar, åker till skolan, åker hem och pluggar innan man går och lägger sig. That's it. Undantag finns, dvs lördagar och möjligtvis fredagar. Annars, FMFL!!!!! Hahaha, igår fick jag och Sara världens utbrott. Ni skulle sett vad vi skrev... Lite smakprover:


Linnéa: JAG HATAR MIG SJÄLV!!! jag ska ALLTID skicka fel dokument ju!!! jag orkar inte göra om!!!!
Jag trodde att jag hade skickat hem fel dokument, så att jag var tvungen å göra om allt jag hade skrivit i skolan på den där debattartikeln... (men sen visade det sig att det bara inte hade sparats på datan i skolan, så jag hade faktiskt skickat rätt)

Sara: Ska vi dygna?
Linnéa: Ja, jag kommer bli tvungen att göra det!!! Fast nä, jag har redan pyamas på mig å så och då var det onödigt att jag gjorde mig i ordning.
Sara: Jo, samma här... Men jag har massa fucking franska som jag måste bli klar med idag! Jag kommer inte att hinna, FML!! Jag har seriöst damp! Jag är helt jävla värdelös!


Typ exakt så var det... liiiite kul.



passande bild


Nej men vad hände med att jag skulle vara positiv?!
Puss ändå.


baaara lite mindre än fem månader kvar till sommarlov!



Man måste ju försöka vara positiv här i livet.


Jag som var så bra på det... eller?

Vet ni vad jag precis kom på?! Att jag helt har glömt bort Guitar Hero! Det som var så himla kul, och nu ligger det bara uppe i en påse i ett hörn och är i vägen. Jag verkligen älskade det förut, spelade det typ konstant hela dagarna.. och nu har jag inte spelat det på flera år :O ILLA!
Sökte precis upp alla låtar jag gillade på spotify, och fingrarna kommer typ igåg hur låtarna går, haha!!

Så imorrn ska jag plocka fram det och börja spela igen! tycker jag ni också borde göra om ni har ett ;)
SÅ GALET KUL!!!

favvo låten:
"Sweet Child O' Mine" - Guns N' Roses
(varför går det inte att lägga in låtar längre? )


Kan inte fatta att jag längtar till imorrn för detta... men det gör jag!!

Puss o godnatt!! ♥


igååår

Igår var det ju dans för mig och Terese, men inte i samma grupp dårå... (bara på torsdagar som Terese skrev eftersom hon var så duktig och bloggade två (!) gånger igår)
Det var alltså första gången på terminen och jag säger bara: jag har träningsverk! Men det var som vanligt kul att få dansa igen.

Sen på kvällen så var det One Tree Hill kväll hemma hos Terese som gällde! Hon, Lena och Sara brukar ju ha det och den här gången fick jag vara med också (a) Hade aldrig kollat på serien innan. Men det gjorde inte så mycket, kom in i det rätt bra ändå. Varför har jag inte sett det tidigare för egentligen? Det var ju asbra! Synd att jag somnade och missade lite där i slutet... Men jag var trött och då brukar man faktiskt somna. Vi sov på soffan, förutom Sara som fick sova på en extrasäng.
Sen, idag, så fortsatte vi kolla lite. Dom andra tre skulle in till stan, men jag gick hem för att plugga. Och det har ju gått bra också?... Jo, ganska faktiskt. Känns som att jag pluggar heeela tiden! Kunde inte följa med och fira min kusin Hampus som fyller 8 idag bara för det. Men, får säga grattis här då! Inte alls samma sak, han läser inte det här direkt, men aaaaja. Grattis Hampeee! ♥





Nä, nu måste jag fortsätta med debattartikeln. Jippitjohej!
Ikväll är det dans igen! C-gruppen den här gången. Kulkul!
PUSS



Dans

Idag kommer vara första gången jag går på en danslektion... Jag har aldrig gått på dans förut, men jag har varit på ett "dansläger" och så har vi ju dansat på gymnastiken mycket, så lite kan jag i alla fall ^^ Jag kommer dansa på torsdagar och på lördagar. På torsdagar kommer jag dansa tillsammans med Linnéa, men på lördagar kommer jag gå i en grupp där jag inte känner någon :S lite läskigt... tänk om alla är jätte små eller nåt :O Aja, jag tror det blir bra i alla fall ;)


På dansuppvisningen jag va med på fast jag inte ens gick i nån grupp. Det var Jennifer som hade gjort koreografin så hon fick välja vilka hon ville ha med ^^

Puss o Kram!!


"Tystnaden som uppstår när naturare kommer in på festen"

Igår fick vi äntligen börja med det vi alla väntat på... naturkunskap!!! xD
Då kom allas nördiga sida fram... fast sara var nog värst, så himla sööööt! ^^


Geeks!!

 

Puss Puss ♥


Gårdagen



Först blev det bio - "Easy a" med en maassa gott att äta oss tjocka med. Filmen var bra, riktigt rolig! Sen gick vi till en Thai/Kina restaurang för att äta middag. Jag och Natalie tog buffé... Gissa om jag blev prooooppmätt?!  Kunde knappt tänka. Iallafall, där satt vi väldigt länge och hade det treeevligt! :) Sen var vi tvungna att åka hem vid... Äh, strunt samma när det var!
En jättemysig kväll var det!

Pussss


Chai latte

Just nu sitter jag och sara på coffe house by george och har nyss druckit upp en varsin chai latte. Igeen. Men det är så gott! Vi börjar halv 10 igen, då ska vi fortsätta kolla på den konsiga filmen. Jippi. Sen är det bara lunch och spanska kvar. Seeen ska jag hem en stund, och ikväll blir det middag och bio med Moa och Natalie! Det var längesen vi träffades så det ska bli kul! :) Puuuss

nödvändig dag

Den här dagen har varit såå onödig. Hade väckarklockan på 06.30. Även fast jag började 10.50. (Ja, jag visste att jag började då, men jag var tvungen att duscha...) Sen kom jag till skolan 40 minuter innan vi började, på grund av bussarna som går så sällan. Sen när lektionen väl börjar (matte) så hade vi lite tråkiga genomgångar och så skulle vi jobba i boken. Vet ni hur hårt jag och Sara jobbade eller?! Kolla:


Det enda vi skrev upp var uppgiften... för vi behövde hjälp, men läraren kom aldrig.

Aa, sen var det lunch. Gissa vad jag gör då? Jo, jag doppar mitt nytvättade hår i ketchup.
Sen hade vi någon slags genomgång. Man typ somnade. Efter den så kollade vi på en konstig film som jag fattade nada av (inte bra) och då somnade man ännu lite till. Sen åkte jag hem!


Bästa dagen på läänge med andra ord!
Och den blir ju så mycket bättre av att jag nu måste plugga...
Puss


mittbena



Hinner bara säga god morgon och ha en bra dag, för nu måste jag gå till bussen!
Hörs PUSS


nyss hemma hos linnéa:


lång och kort


typ lika långa...








Linnéa är på väg att äta upp Terese tunga, mmmums




zummmmm (kolibri enligt Terese!)




ööron




top model nästa!


pluggtugg ♥


Terese blev ledsen efter ett missförstånd:

(Vi skulle ta en blid med Linnéas iPhone..)
Terese: Kolla vad mitt ansikte ser tjockt ut i mittbena...
Linnéa: JA!!

Jag tänkte inte alls på vad hon sa, jag bara sa ja! Looovar! Terese är inte tjock.


Ja, vi är jättenormala..
PUSSPUSS


humor!


hoooppsan då...



Har nyss ätit upp typ ett helt paket (säger man paket?!) med körsbärstomater! Det är ju så himla gott. Skulle egentligen bara ta en eller två... Meeen helt plötsligt så var det ba tomt! Oooupsiii

Dagen har rullat på finfint, har inte så speciellt många lektioner på onsdagar så det är skönt. Var hemma kanske 20 över två :) Och nuu så försöker jag och Terese komma fram till vem vi ska vara hos, men det går inte så jättebra! Men vi får se vad som händer och fötter.

Pussochkram


Tisdag

Det var tydligen tisdag idag, jag som trodde det var onsdag... haha xD
Men i alla fall, idag tog jag med mig kameran till skolan för att fota lite så ni söta bloggläsare kan se hur det är i min skola, men...  Det blev inte så jätte många bilder :(

Men några i alla fall! ;D



Mor och dotter ♥



Fashion!!



Tihi, söt ^^



Patti plågar Simone... >.<



egopix! by Mattias





GEEKS!!

Puss o Kram Skumbanan ♥


music


åå saknar sommaren



Veet att den inte är direkt den nyaste låten just nu... men ooch? Den är bra ändå!

Nu måste jag snart ta och börja plugga. Inte tänka "bara en halvtimme till vid datan...". Då blir det aldrig av, som vi alla vet. Så nu ska jag vara duktig har jag bestämt mig för!

Hoppas ni haft en bra dag,
pussen


måndag igen då

Helgerna går alltid alldeles för fort! Men skoldagarna går i och för sig också rätt fort, så det är ju bra. Idag var jag och Sara liite övertrötta, speciellt på sista lektionen... Det var matte och en viktig genomgång också, som vi inte alls lyssnade på eftersom vi bara skrattade åt allt och inget. Busigt! Men det var tur att Jonas kunde förklara för oss sen iaf (a) Och att vi fattade. Vi kan faktiskt vara smarta om vi vill. Kolla bara på den här bilden!:



mmmmmm PUSS!

Bio * 12 pers

Det började med att vi två och Sara tog bussen till heron som även Jocke och Niclas hoppade på i Segeltorp. Fast sen när vi var framme så var det inga andra där än... så då gick vi och kollade lite på Media Markt :P Sen tänkte vi att vi kunde hitta nån skön soffa inne på Mio som vi kunde mya i tills alla andra kom ^^ ... men nä Mio var stängt :( så vi fick stå utanför med massa springande, skrikande ungar runt oss istället xD
Till slut så kom Simone och Sara också. Vi gick och satte oss vid ett bord, så att alla skulle få plats... Vi trodde ju vi skulle bli 16 pers, men det blev bara 12. Bara och bara, haha, det är många det med! I alla fall, sen åt vi och resten kom så småning om. Jag (Linnéa) träffade många för första gången, för jag känner bara Terese, Sara och Simone lite från innan. Så det var kuuul!

Sen gick vi och hämtade ut biljetterna 45 minuter innan filmen började. Så vad gjorde vi under tiden? Vi gick till Willys för nån (Johan ? ) skulle köpa nått å äta... Och sen gick vi in och satte oss! Vi såg ju "Meet the Parents: Little Fockers". Den var as rolig!

Juste, Martin, en i skolan (asså Linnéas) och hans flickvän var där också, på samma film! Så då blev vi ännu fler... Eller aa, sen efteråt så va dom med oss! :)
Jag (Terese), Niclas, Bella och Kalle åkte hem till Bella efter, men det failade totalt eftersom jag sen inte fick va kvar där... -__-
Men kvällen blev ändå lyckad!! tack alla! :D



PUSS PUSS // Terese och Linnéa ♥


kvällens planer

God morgon

Gick faktiskt upp runt 9 idag, för en viss Amanda väckte mig när hon gick på toa! (mitt rum är vägg i vägg med badrummet här uppe, för er som inte visste det). Nu låter det som att man inte får gå på toa här när jag sover, haha, men jag har nog sagt förut att jag är väldigt lättväckt.

Nej nu behöver vi inte prata om toaletter och ointressanta saker mer. Kan berätta om kvällens planer istället. Vi är 16 stycken som ska gå på bio och se "Meet the Parents: Little Fockers"! Sen innan så ska några av oss (typ alla?) äta middag tillsammans. Mys!


Ha en aaaaaaasbra fredag! Nej vadå fredag, menar lördag!


jippii



Det tog inte alls 4 veckor att skicka en ny! Hämtade den igår redan.
Visst blev det bra med det nya skalet? Svar: Ja!


i skolan igen

God morgon

Sitter just nu i skolan igen, eftersom jag inte har nån lektion förrän ... äh jag kommer inte ihåg exakt när, schemat är i skåpet (a) Jag skulle haft spanska nu men jag ska byta till en annan grupp. Jag trodde att jag skulle komma på spanskan idag (jag var där igår) men nej, det behövde jag inte eftersom jag ska byta till en grupp med bara ettor tror jag. Och den gruppen har inte spanska idag. Såååååå då kunde jag ha fått en jättelång sovmorgon ju! För nästa lektion börjar inte förrän ... eeeeeeh vet inte det heller, jag orkar inte gå till skåpet. Men om en lång stund iaf. Bra koll man har känner jag.
 
Just nu är jag faktiskt duktig och skriver på en uppgift vi har tills på måndag. Samtidigt som jag lyssnar på NRJ! Det gjorde inte så mycket att jag kunde haft sovmorgon idag faktiskt. Jag tycker så mycket om att gå upp runt 6. Hääärligt ju. Nejmen, ärligt talat så gjorde det inget för jag måste komma igång med den där uppgiften oooch nu har jag det! Bravo, Linnéa!




jag och sara är söööta


PUSS


I skolan

Just nu sitter jag här alldeles ensam i en soffa med knäna uppe vid hakan och har absolut inget att göra. Buhu. Haha, nej, det var lite överdrivet. Men jag sitter här och pratar lite och kollar på klipp, för jag har ingen lektion nu fram till lunch... Inte sen efter lunch heller för den delen. Men då kan jag iallafall vara med Saara för då har inte hon heller lektion! :)

Juste, imorse så åkte jag och Terese tillsammans till skolan en bit! Hon sms:ade och frågade vilken buss jag skulle ta, och då skulle hon ta samma, och vi ba åååå jaaaa! :D mmm så vare! Det var kul.




Nu kom Sara! Så ni vet.

Puss på er alla 1000 läsare ♥
Eller?


nytt iphone skal



400 kr. Ganska mycket, jag vet, men det är faktiskt äkta swarovski kristaller. Haha, det där låter väldigt  överklass eller nått, men jag tyckte det var så sjukt fint. Simple is beautiful.
Kan inte testa hur det ser ut på eller vad man ska säga, för iPhonen är på lagning. Eller nej det var fel. Rättare sagt så kommer jag få en ny, helt gratis. Det är så dom gör när en Iphone går sönder. (Det var min låsknapp som fastnade helt plötsligt...)

Puss på er


Förlåt!!

Förlåt för att jag varit jätte dålig på att uppdatera på senaste tiden... Men jag har inte tid på lov, I'm a busy woman ;D
Det ska bli ändrig på detta nu när lovet är slut, Promise!!

Jag tycker i alla fall att linné är GRYM på att göra inlägg hela tiden, ellerhur!? ^^

PUSS PUSS


Första skoldagen 2011

Tjatjaaaaa

Första dagen i skolan år 2011 avklarad nu då! Heeelt underbart. En dag närmare sommarlovet och det är ju bra, eller hur? Sen är det ju bara 8 veckor kvar till sportlovet! Tjoooohooo. Tjoho kan man också säga till att vi redan idag fick en läxa... Inte så stor, bara till imorn, men ändå! Så jag får väl ta och läsa det nu på en gång så jag har det gjort.

 



Jippi önska mig lycka till!


wedding daze...

... visas på trean just nu, så jag sitter och kollar lite på den samtidigt som jag chattar med roliga människor... Aaaa och Sara kom nyss på att det är skola imorgon! Oh yeah rock 'n roll vilken smart tjej det där är alltså. Men å vad jag inte orkar tvingas ha väckarklocka igen. Fast vem gör det? Och man får ju tänka positivt. Jag måste ju gå i skolan för att bli smart! Eftersom vissa tycker jag är rätt blond (?) :( ... Nämner inga namn!



Godnatt


Kategorier





Sådär! Nu har jag fixat så att inläggen framöver kommer hamna i kategorier, som ni ser på bilderna. Då slipper man skriva "Puss / L"  och så hela tiden. Jennifer påminde mig om att man kan göra det... så nu har vi så! Mycket bättre!

Orkar däremot inte lägga in alla gamla inlägg i rätt kategori, det skulle ta ett tag.

♥...


Tack igeeen Jennifer! du är bäst ♥


hej då hår

För kanske en och en halv timme sen kom jag hem från bion. Filmen var sjukt rolig, precis som jag hört att den skulle va :) Om du inte sett den, se den!

På väg hem så fick jag lite ångest för att det är skola i övermorgon. Nej vadå vänta, det är ju inte i övermorgon! Jag var helt säker på att det var lördag idag och att det därmed bara var en dag kvar av lovet. Men där tänkte jag ju lite fel! Blev överlycklig när jag kom på att det är fredag idag och lördag imorgon, och sen yttligare en dag innan det är skola igen. Yeeey!

Imorgon har jag beställt klipptid hos Jennifer. Inte direkt för att vi har bestämt exakt tid, men nån gång imorn i alla fall! Mitt hår är jätteslitet. För jag plattar det nästan varje dag, plus att det var väldigt längesen jag klippte mig sist. Nu när det väl har blivit ganska långt, då måste man klippa av typ allt. Nejmen jag får skylla mig själv. 



Bild jag tog för en stund sen för att se hur långt håret är nu. Jag vill ha det längre hihi, så jag får be Jennifer att verkligen klippa så lite som möjligt (a)


Puss & godnatt / L ♥


plogmaskiner, skolbyten och bio

Oj, vad länge jag sov idag med! Även fast jag la mig ganska tidigt. Meeen det kan bero på att jag blev väckt av en plogmaskin som håll på rakt utanför fönstret klockan 6 imorse! Åååh vad jag var sur då. Haha, typ skrek åt den halvt i sömnen.

Idag måste jag plugga matte. Ja, ni läste rätt. Plugga på lovet. Men jag måste, måste, måste verkligen eftersom jag ligger ganska mycket efter. Juste, jag har nog inte sagt det, men jag ska byta (eller har bytt) skola! Jag vet vad ni tänker, "Men herregud vad hon byter, ska hon göra det igeeen?!" Ja, det ska jag. Till samma skola som Sara. Jag lovar att det här är sista gången jag byter. Orkar inte förklara alla tidigare byten, men jag kan iaf säga att jag kommer trivas sååå mycket bättre nu med min lilla rumpnisse haha Saaaraa ♥

Sen ikväll så blir det bio med hela familjen. Det var jättlängesen! Vi ska se "Due Date". Har hört att den ska vara riktigt rolig så hoppas att den är det nu då.


fick bli den bilden...


Ha en bra fredag!
Puss / L ♥


jag dör!



HAHAHA, den här är ju bara fööör bäst.
Inatt, typ klockan fyra, så låg jag och Sara och skrattade ihjäl oss
 när vi kollade på den här om och om igen. Precis vår humor!

Puss / L ♥


i bilen




åå yeeees vilken bra kvalité

Just nu sitter jag i bilen på väg hem från Saras land. Har haft det huuur bra som heelst!
Eeh ja jag har inte så mycket mer att säga,

Hörs
Puss / L ♥


sova ♥

Halllååååå där!

Idag var det meningen att vi skulle upp och vandra flera tusen mil direkt när vi vaknade. Men när vi blev väckta så somnade vi om. Sen när vi blev väckta en gång till så somnade vi om. Seeeen blev vi väckta ännu en gång, men vi somnade om. Mmmmmmmmm vi var lite trötta.  Jag tror vi somnade om 20 gånger. Och varje gång så drömde man små drömmar. Längre ner kan ni läsa om en utav mina.

Vi kom till slut upp och gick och åt frukost halv två. Alla andra hade redan vandrat flera tusen mil. Så vi gick en egen promenad med Wilma (deras hund) som var minst lika lång. EEEEEEELLER?
Nejmen sen så var vi faktiskt ute i snön och blev blöta. Och nu sitter vi här igen!


bruna som få

Puuss / Linnéa och Sara ♥


Linnéa drömmer

Jag satt i en bil och typ pratade i telefon med Sara, som satt i en annan bil som körde lite längre bak. Hon sa att hon skulle övningsköra för första gången idag, och då tänkte jag att jag kunde följa med. Sen såg jag helt plötsligt avfarten till eeh... det var en körskola som såg ut som en racerbana. Aaaa och då tänkte jag "nu ska vi bromsa". MEN BILEN STANNADE INTE! Jag ba "men guuuuuud det är ju ingen som kör!!". Jag satt i sätet brevid förarsätet, och ingen satt i förarsätet! Jag fattar inte hur bilen kunde komma framåt, men iallafall, så fick jag panik och verkligen hoppade över till ratten och skulle bromsa... Men jag hade glömt bort hur man gjorde! Eller det gick inte, istället så gasade jag som bara den. Jag typ stog upp på pedalerna, för annars så såg jag inte vägen. Jag var helt säker på att jag skulle dö för jag körde slalom mellan alla bilar i typ 200 km/h, och jag kunde verkligen inte stanna. Men sen kom min hjärna på att jag bara drömde, så då ba "men jag kan ju vakna!". Då vaknade jag. Mmmmmmmmm bra va?

Snipp snapp slut, så var sagan slut!


justin bieber, niclas, victor och håkan bråkan hälsar!

Shooooobreeeeeee, tjullullu, yo allihopa

Idag när vi vaknade så var det typ - 15 grader här inne. Typ iaf, det kändes så. Vi blev väckta eftersom vi skulle till en affär och räkna varor. Det var det roligaste vi någonsin har gjort! Men det var bra att vi fick varsin Bonaqua och Marabou efter :)
Sen har vi sovit middag i nån timme. Det var egentligen inte meningen men det bara blidde så. Sen bastade vi och gjorde det hääär! :








Just nu pratar vi i Skype och har jäääättekul
Puss puss / L ♥


One Tree Hill kväll!!

Nu är Sara och Lena här för film kväll!! Myspys ^^
När vi nu har kollat klart på alla säsonger av OC började vi nu ikväll kolla på  OTH istället ;) Vi laddade upp med mycket chips och choklad (eftersom vi inte ska äta godis under detta år, fast choklad är så gott så det gills inte ^^) och nu är allt slut... "vem kan stoppa oss när vi bara rullar fram..." xD




Bild från förra gången vi hade seriemaraton, fast då va det OC som gällde ;)
och på den tiden var vi nyttiga...

Puss! // Terese, Sara o Lena ♥


@saras landställe





Nu är vi framme!

Vi två ska sova i ett eget litet minihus, hihi, jättegulligt! :) Vi sitter just nu i våra sängar med varsin data... Men typ nu, om 143 sek, så ska vi gå in till det stora huset och äta mackor. Jaaappp.
Vi kommer nog bjuda på fler bilder framöver, så ni vet! ;)

Ville bara meddela att vi som sagt är framme,
Pusselipuss / L ♥


Så jäkla braaaaa!!


hihi, hade glömt den här.. xD

 

Nu är jag hemma i stockholm igen! ;)

 

Puss// T ♥


saras land imorn

Japp, imorn bär det av mot Saras landställe! Tar med mig datan, så det kanske blir något inlägg eller två därifrån. Men annars så kommer jag troligtvis hem på torsdag!

Vi kommer ha det bäst, speciellt om kvällarna... våra planer asså, dom ääääger.



Pussar från miiiig
(Linnéa för er som inte fattade det)


nyårsafton

Är det verkligen ett nytt år nu? Det har gått otroligt fort, i alla fall andra halvåret. Specieeellt december! Känns nästan som att det var förra veckan som man fick öppna första luckan i chokladkalendern! (a)

Igår då? Jag firade hemma hos Jennifer tillsammans med henne och Hanna (haha lät kul), (och Jennifers familj och två andra familjer som var där). Men vi tre var mest för oss själva :) Det var en jättemysig och rolig kväll tycker jag! Jättegod mat var det också. Hummer till förrätt, oxfilé och renytterfilé med potatisgratäng till huvudrätt och panacotta till efterrätt. Mmmmm.
Vid tolvslaget så gick vi aldrig ut, för det var inte så... lockande väder, haha. Vi var inne hela kvällen. Förutom att äta så var vi lite busiga och gjorde en facerape på Isabelle (Jennifers lillasyster), spelade spel och skrev nyårslösten till varandra som jag inte kommer hålla, och lite annat :) Haha.

Tack för en hääärlig nyårsafton och för att jag fick vara med! (a)









Puss / L ♥


Nyårslöfte

Har ni nån gång hållt ert nyårslöfte? ...ne trodde väll inte det :P
Men jag är FETT DUKTIG!!! Jag har inte ätit chips på ett helt år :O Nu är det 2011 och jag åt precis mitt första chips! hur gott som helst!!!! ^^


Kan ni fatta hur mycket jag har längtat :O



Nu är det ett nytt nyårslöfte som gäller... inget godis! hur ska det gå?? :P

Vad har ni för nyårslöfte i år?

Puss// Terese ♥


Bilder från Växjö


I torsdags red vi :O fett läskigt ju... och min häst funkade inte :(


vi gick runt en stor sjö ...eller dom gick xD kände mig som liten igen ^^


Lena ^^


skulle ta en fin bild ...men jag ramla :(


Fast sen lyckades vi ;)

Jag och Lena har nu lärt så många vi kan här i växjö att mössorna vi har på oss heter björnfitta. Alla bara garvar och tycker det är hur honstigt som helst typ xD


Nyårs outfits





Gustav (min kusse), Lena, jag och max :D

Efter vi hade varit och ätit följde vi med Max på feeeeest!! ;D

Gott nytt år!!!

Puss // Terese ♥


littlereasonstosmile.tumblr.com

Hittade den sidan på min kära kusin elins blogg för ett tag sen. Går in där lite då och då.. Och man blir automatiskt lite gladare! Cheeeck it oouuuut


wooooohoo!


RSS 2.0