Bless the broken road

Jag älskar den här låten!!! ♥

och nej inte för att sebastian sjöng den i idol!! xD

puss// Tess


Dagen

Hallååå där!

Idag har jag som vanligt varit i skolan och haft lektioner. Ja, vad mer finns det att berätta? Haha, nuförtiden så blir det därför inte så kul bloggning. Iallafall inte på vardagarna. Men aja, vi får göra vårt bästa :)
Eller jo jag kan säga att vi ska ha någon slags samarbetsgrej med skolan imorn ;) Hoppas det blir kul!


Ska kanske ta en dusch snart och klockan kvart över sju börjar dansen!
Ha det super
Puss / L ♥


lite random bilder från de tidigare dansuppvisningarna


Onepiece beställd!!!

Den kommer jag sitta och mysa i om typ 12 dar ^^

puss o kram // Tess


Latte House

Tjaa! Just nu sitter jag på Latte House med Amanda och Anna :) Vi åt färdigt för ett tag sen, och nu sitter vi bara här och gör ingenting. Haha vi tänkte sitta här och prata tills vi måste börja gå tillbaka till skolan. Då ska vi typ få några idrottsböcker (?) och sen har vi idrott i två timmar :/ Förresten, jag vet hur man lägger in bilder när jag bloggar från mobilen nu :D
Puss / L

Plugg....

Det är bra att jag har en linnéa som kunde skriva det där inlägget om vår lilla resa inne i stan för jag har så mycket plugg så hinner inte!! :O
hoppas ni har det bättre än mig just nu ;) puss // Tess


stan

Hej på er!

Efter skolan va jag och Terese dårå i stan. Ingen snabbis som jag skrev tidigare, utan vi är som vi är, allså sega och go'a. Haha, nejmen det var som vanligt mysigt att ta en trip till stan med henne! När vi skulle hem så tog vi två aaaasbra omvägar (skyller på Terese...) Haha, och sen när vi kom till centrum så köpte vi vindruvor som vi sen satt och proppade i oss.






hahah när vi satt i rulltrappan och var allmänt söta.



Med det säger jag godnatt&sovgott!
Puss / L ♥


Pizza

Sitter just nu på en pizzeria med Amanda i klassen och väntar på att våra pizzor ska bli klara! Ska bli goott, är jättegungrig (a) Sen har vi spanska innan vi slutar. Då ska jag och Terese troligen in till stan en snabbis. Hoppas ni har en bra dag, Puss / L (jag vet, det blir jättetråkiga inlägg utan bilder, men det går inte när jag bloggar från mobilen..)

norge






Hejsan!

Jag har inte sagt det, men nu i helgen så var jag i Norge! Blev en kort resa dit eftersom mamma och pappa skulle på fest. Vi åkte i fredags och kom fram rätt så sent efter att ha åkt bil i ca 6 timmar... Vi sov hos morfar som vi brukar :)
Sen i lördags så var jag, Amanda och mamma och shoppade i ''storcenteret'' som dom säger i Norge ;) Hittade ett par svarta jeansleggins och två ringar.
På kvällen var jag, Amanda och Julia barnvakt åt två utav våra kusiner, söta Martin och Marlene! Det var jättekul och mysigt. Som ni ser så åt vi tacos till middag. Mums. Vi kollade även på tv och åt godis å sånt mys. Sen sov vi där :)
Och igår åkte vi hem!

Hoppas ni också hade en bra helg
Puss / L ♥


JAG SKA FÅ EN ONEPIECE!! :D

Nu har jag tjatat om en OnePiece overall i typ 4 månader och nu ska jag äntligen få en!! :D Är super glad!!!
Men jag behöver hjälp!! jag kan inte bestämma mig för vilken...... xD
HJÄLP MIG!


Det är dessa två jag gillar bäst vilken tycker ni utav dom?


Eller tycker ni ingen?, Här finns ännu fler :D

Puss o kram // Tess


sara är en beeebis

Som vanligt så har jag och Saris väldigt kul när vi sms:ar eller chattar... Och nej, vi är inte alls omogna. Vi är bara lite konstiga. Precis som <1 , <2 och <4.

Iallafall... På fredag ska hon sova hos mig (annars skulle hon va uteliggare för en natt) och vi har kommit fram till att vi måste köpa blöja till henne. Japp! Å här är ännu en vacker teckning hon gjort:


Jag älskar att vi är så otroligt normala.

Bli inte avis på oss nu! Jag vet att ni vill va exakt som vi.


Ha det bra!
Puss / L ♥


Lördag

Hejhopp!
Nu är jag hemma hos Lena och väntar på att hon ska ha duschat klart, för sen ska vi äta middag och kolla på The last song, min favvo film ^^.
Innan jag åkte till Lena så har min dag varit helt värdelös, jag har verkligen inte gjort någonting.
Men nu är Lena klar så nu ska vi fixa mat!



Jag och Lena på balen ^^




Puss o Kram // Terese


ännu ett nytt smycke


Var tvungen att köpa det här söta halsbandet på H&M igår!


I skolan

Hallå däär! Just nu sitter jag i skolan. Har nyss haft samhällskunskapsprov, vilket gick ganska bra känns det som :) och snart ska jag ha ett prov till, i matte. Hoppas det går minst lika bra! Efter det så drar jag hem. Skön dag eller vad? Det är faktiskt skönare att ha prov än en vanlig lektion :P Men vi hörs! Puss / L

:D

Just nu sitter jag i skolan och har estetiskverksamhet. Det är ganska tråkigt så jag tänkte att jag kan skriva ett snabbt inlägg istället.
Efter skolan ska jag möta upp Sara inne i stan och sen får vi se vad vi hittar på. Det kommer bli galet skönt med helg, pallar inte med skolan :O
Men nu ska vi gå på lunch, hoppas det blir något gott! ^^

Puss o Kram // Terese




Profildag

Halloj!
idag var det ingen vanlig skoldag för idag var det profildag. Alla ettor med Turism & Äventyr som profil fick åka till Tyresö. När vi var där fick vi grottvandra, bergsklättra och göra andra smålekar.
Det var tvåorna och treorna som hade ordnat detta till oss.
Det var grymt kul att grottvandra, men det är inget att rekommendera för dem som har klaustrofobi för man skulle ta sig igenom jätte trånga utrymmen.
När min grupp var inne i grottan bestämde vi oss för att vi skulle skrämma gruppen som skulle komma efter oss. Så vi gömde oss inne i grottan, vi fick sitta där i mörkret jättelänge och sen när dom väl kom failade vi totalt xD
Jag tycker i alla fall att det blev en rolig dag, men nu är jag helt slut. Så nu ska jag lägga mig i soffan med ett glas oboy ^^ GOTT!



Bärgsklättring



Silje, Sara och Malin sitter och är söta ^^



Penna i flaska haha xD



Alla ettor i turism & Äventyr :D

Hare gött // Terese


Finally

Äntligen kan Terese börja blogga igen! Det gör vi tumme upp för va? :D

Skolfoto

juste igår hade vi värsta spejsade skolfotograferingen! haha!. Innan allting fick man gå till en tjej som sminkade alla som ville. Så då kunde hon täcka över alla min finnar, det var jätte bra för mitt försök till det blev inte så lyckat xD.
Sen var allt som vanligt tills man var klar med portättbilden. Då skulle man ställa sig upp och så satte dom igång carola fläkten och sen sa dom vilka poser man skulle göra. Det kändes som att man var med i Top Model xD hahaha!!
Hoppas bilderna blev bra bara ;)

Puss o kram o godnatt // Terese



förra skolfotot (alltså i nian)


YEEEEH!!

Nu är min dator äntligen lagad!! så nu finns det inget som kan hindra mig från att börja blogga igen :D (hoppas jag i alla fall) xD
Jag tycker i alla fall att Linnéa har varit GRYM på att hålla vår blogg igång, ellerhur!
Nu får ni bara försöka att hålla koll på två liv i en blogg, hoppas det funkar ;D

Många pussar o kramar // Terese



Vi tar ett glädje hopp för att jag börjar blogga igen ^^


God morgon...

... Kan man verkligen säga! Just nu, så här klockan 7 på morgonen, så sitter (eller nej står) jag på tåget på väg till skolan. Vi har idrott 8, jag tror vi ska ha kondition. Usch va jobbigt! Men men. Sen har vi lång lunch, typ tre timmar har jag för mig. Och sen slutar vi klockan fem... Då är det bara hem och plugga för min del kan jag ju säga. Har två prov på fredag, såå... Ha det så bra Puss / L

Ny ring



Idag fick jag lite tid över innan tåget gick... Då köpte jag den här ringen. Gullig! Jag älskar rosetter för er som inte visste det (a)


snabbis





Tjaa, ville bara blogga en riktig snabbis innan jag åker mot skolan!

Ha en bra dag
Puss / L ♥


spruta, egen film och miniglassar

Hej nu är det både Linnéa och Terese här!

Efter skolan möttes vi i centrum för att sen åka tillsammans till vårdcentralen... Jag (Linnéa) och Amanda (min syrra) tog vår första livmoderhalscancerspruta. Det gick bra, jag trodde det skulle göra ondare.
Efter det så åkte vi hem till Linnéa. Först åt vi sen försökte vi komma på vad vi skulle göra, och då bestämde vi oss för att göra en liten film :D. De flesta av klippen blev misslyckade men vi gjorde i alla fall en kort film av dom som blev bra ;). Amanda fick hjälpa oss att klippa ihop den för vi va helt värdelösa på det xD
Filmen går tyvärr inte att ladda in på Youtube nu, men vi kanske visar den vid ett senare tillfälle haha.

Sen har vi även ätit små, små miniglassar. Dom är supersöta! Och goda också rå :)

Pussar / Linnéa och Terese ♥





Nytt








Skinnjacka och nya skor införskaffades idag när jag och mamma var och shoppade en sväng!

Vad tycks? :)


igår idag

God morgon på er!

Hoppas ni sovit gott, för det har jag. Somnade på en gång. Vi kom hem runt kvart över ett. Familjen var på middag hos Lollo m familj, vilket var väldigt trevligt! :)

Idag ska vi i c-gruppen (dansen) till centrum och äta glass! Haha, vi ska filma det eftersom det på något sätt ska användas till uppvisningen. Sen ska vi även lära oss lite koreografi.





för läängesen. Jag och Lollo



Ha det super
Puss / L ♥


barnvakt & överraskning!

Igår var jag barnvakt åt lilla Tyra. Jag hämtade henne på dagis. När vi kom ''hem'' så lekte vi lite. Haha, vad kul det lät... Men iaf, sen gick vi och köpte pizza (det har blivit mycke pizza för mig på senaste tiden) och gick tillbaka och åt det ''hemma''. Båda två åt en pizza var. Fast Tyra åt en barnpizza, men ändå! Hon är ändå bara 4 år.
Under middagen så ringer pappa... och säger att han hade köpt min present! Kan ni gissa vad det var?! En iPhone 4!!! Å vad glad jag blev! (och ääär). Han och Julia kom över och lämnade den så jag hade något att göra när lilla Tyra sov... Måste bara säga att det var en rolig kväll och... TACK! :D





Puss / L ♥


Sometimes you wish you were 3 years old again...


morot är gott



Hejsan!

Efter skolan satte jag mig här vid datan... Fick veta att Sara åt en morot, haha, och då ville jag också ha en. Så då fixade jag en som jag nu har ätit upp. Sen ritade duktiga Sara en bild på våra moröter. Söta va?! (För er som undrar så fanns det ingen orange..)

Snart måste jag duscha och ikväll är det dans!

Puss / L ♥


En liten hiss & diss


Tuggummi. Om man känner sig ofräsch i munnen, t.ex. om man har ätit mat med vitlök. Då är ett minttuggimmu räddaren i nöden! Dom är inte bara bra för att det fräschar upp munnen... Goda det är dom också!

Snälla, oväntade kommentarer från någon helt oväntad. Man blir ju så glad! Det hände mig på en spanskalektion för inte så längesedan. Jag och Victoria satt och jobbade. Två tjejer jag aldrig har pratat med satt och babblade. Helt plötsligt hör jag någon säga: ''Vad fint hår du har!'' Jag sa: ''Va? Jag?'' och kollade på hon som hade sagt det till någon jag inte fattade vem det var... Hon: ''Jaa, jättefint!'' Sen fortsatte hon bara babbla med sin kompis. Hihi det var ju lite gulligt tycker jag! :)



Att man blir blek så fort. Det hann bara gå nån vecka (kändes det iallafall som) innan all den bruna hud man fått under sommaren hade försvunnit. Inte kul!

Regn. Usch, man märker att det har blivit höst. Det regnar i princip varenda dag nu för tiden. Och när det gör det så blir det så kallt och håret blir som på en trollunge. ÅNEJ!

Kladdkaka en gång till

Hola!

Idag efter skolan så mötte jag Terese och Moa :D Vi hade först tänk ta en fika inne i stan, men vi orkade inte åka in dit. Så då tänkte vi åka till centrum istället. Men sen gjorde vi inte det, vi åkte istället till ett café nära Moa. Men när vi va där inne så kom Moa på att vi kunde köpa lite godsaker på Ica och sätta oss nånstans... Så fick det till slut bli! Vi gick hem till henne och åt kladdkaka och ballerinakakor och drack hallonsoda (Y) Tjockisar vi e!

Nu ska jag äta en sen middag...
Puss / L ♥





Today













Lite bilder från idag, efter skolan. Mötte upp Terese i stan! :D Vi kollade i lite affärer, tog lite gratis Milda mat & visp och klottrade på en lekstuga, som ni kan se på bilden ;) Sen efter en stund så åkte vi hem till Terese och bl.a. bakade kladdkaka! Visst ser den god ut? (a) Det var den!
Sen kom Lena också så vi pratade och hade det kul! :) Vi började kolla på Idol, men jag hann bara kolla i två sekunder innan jag skulle hem. Men, men, det var iallafall en rolig och mysig eftermiddag!


Godnatt
Puss / L ♥


iphone skal













Hur balla är inte dom här då?!

Jag vill ha en iPhone 4! OM jag nån dag, förhoppningsvis om inte allt för många veckor, har en i min hand så är jag sugen på att beställa det första skalet. Men isf i ljusrosa. Hur tjejigt och fint som helst ju!


Puss / L ♥


Från och med du






Denna låt sitter på min hjärna just nu...


Måndag den 13

Tjeeena!

Idag åkte jag bil till skolan (pappa börjar ungefär samtidigt som mig) och det var ju tur, eftersom jag hört av en massa att tågen var väldigt försenade. Hoppas bara att det inte är samma sak imorn, för då kan jag inte åka med pappa.

Skolan var inge speciell. Köpte biljett till insparken som är nästa onsdag :)
Blev en kyklingsallad till lunch innan jag tog mig hemåt i regnet... När jag väntade på bussen så kom Moa, så vi pratade en stund :D Passade bra eftersom bussen var ganska sen!

Nu ska jag plugga naturkunskap. Wish me luck. Blä

Puss / L ♥



Det var en som undrade om jag kunde skriva var kläderna kommmer ifrån och hur mycket de kostar... Here you go:


79 kr    BikBok



249 kr   H&M



399 kr    Accent



199 kr   Gina Tricot



499 kr    Din Sko


clothes


Idag



•Duscha
• Rensa skrivbordet. Det ska säljas eftersom jag ska få ett nytt.
• Förhoppningsvis åka och kolla på mobil. Fick i födelsedagspresent att välja en ny, men jag vet inte vilken än :P
•Dans! Med paraply, haha, eftersom vi ska ha det på uppvisningen som är i December :D


Gårdagen..

God morgon!

Igår firade vi dårå Amanda.
Alla kusiner och så här på svenska sidan kom hit. Vi fikade, åt middag och hade det trevligt! :)
När jag, Amanda, Julia och min ena kusin Elin inte hade något att göra så cyklade vi ner till Ica för att köpa nya Marabou sensation (jag hade ju sett den där förut...) men de fanns inte längre :( Så då cyklade vi vidare till Vivo. Men där fanns de inte heller. Istället köpte vi Tom&Jerry kex, Marabou polka, gräddfil och dipp som vi mumsade i oss en stund senare när vi satt på golvet i mitt rum och kollade på ''Bring it on''!
Vi är lite konstiga, för vi doppade kexen i dippen. Det brukar vi göra och det är faktiskt jättegott! Ni borde testa ;)



Elin, Amanda och Julia. Snygga som.. jag vet inte vad



Gårdagens outfit



Ha det super!
Puss
/ L ♥


Grattis ♥



Min ena gullunge till lillasyster fyller 14 idag! Grattis än en gång. Jag älskar dig ♥


Bilder från igårkväll



















idag = fredag = en bra dag



Dagens




God morgon!

Idag är det fredag igen! :D Den här veckan har faktiskt gått hyffsat fort tycker jag.
Som sagt, ikväll blir det bio med min Sariis! Åker och möter henne direkt efter skolan eftersom jag slutar 17.00 och bion börjar 18.00. Sen ska vi äta middag och bara ha det super. Juste, vi ska gräva lite också... haha!

Om lite mer än en timme ska jag gå till bussen för att åka och äta på Taco bar med de flesta tjejerna i klassen! :)


Ha en bra fredag
Puss
/ L ♥


.


Bio på fredag




(hahaha ja, vi är mobbade)


På fredag blire bio med söta Sariis! Kommer bli bäst



Jag har inte tid med så mycket bloggande just nu som ni märker... :/
Ska försöka bättra mig!


Ha det super,
Puss
/ L ♥


tre bilder från dagen


min mumsiga kyklingsallad jag åt till lunch





jag och Emelie i skolan :)




God natt - måste upp 05.30 imorn!!
Puss
/ L ♥


Godnatt..

Nu har jag har precis ätit middag. Ja, jag vet, gaanska sent, men det beror på att jag var och köpte present till min lillasyster Amanda Panda som fyller år på lördag!


Ska inte lägga mig än, men jag säger ändå godnatt nu.
Puss / L ♥



börjar ett

God morgon!

Idag börjar jag klockan ett! Yeey :D Har bara tre lektioner också. Skönt!
Nu ska jag hitta något att äta.

Puss / L ♥



En liten Linnéa

Kolla vad jag hittade! Jag tycker faktiskt att det är lite läskigt och tänka på att man har sett ut så här... Att jag är samma människa nu som då... Haha okej, det där lät lite konstigt.



 





Snart äre dans!

Hörs,
Puss / L ♥


lindyhop

Hejpåer!

Imorse klockan 11 bar det av mot dansen. På lördagar så har vi alltid två olika lektioner direkt efter varandra, med två olika danslärare. Men idag så var båda två borta. Så vi hade vikarie. Istället för Sagas lektion så hade vi lindyhop! Det är en slags pardans där man typ skuttar runt och gör lite lyft ibland. Det var faktiskt kul! Jag körde med Jennifer. Jag tycker vi va grymmaaa! Iallafall på lyftet :D Här har ni en bild jag gjorde som ska föreställa oss dårå.. :



hahaha, ja jag vet att jag är bäst på att rita.
Men fattar ni hur lyftet va eller? :)



Puss / L ♥


vi är typ snyggast




 

Just nu är vi hos Natttli och tjockar oss med godis och läsk! Karate kid visas på tv:n :)

 

Hörs!
Puss
/ L ♥

 


åker nu..

Nu: Pizza med Moa och Natalie! :D



I skolan

Just nu sitter jag i skolan och har samhällskunskap. Vi håller på och jobbar med olika partier. Jag, Fredrik och Max jobbar om Miljöpartiet! Jag är typ klar... Haha, eller jag har iaf hittat lite fakta :)



Hörs!
Puss
/ L ♥

Två nya marabou sensation




Igår när jag var inne på Ica såg jag att det kommit två nya smaker av Marabou sensation! Jag kommer dock inte exakt ihåg vad det var för smaker, men den ena hetter iallafall något med ''cookie...'' och lät jättegod! Den andra lät också väldigt god, men jag har glömt vad den hade för smak.

Något jag ska köpa snarast!


Har ni smakat på nån utav dom? Eller kanske båda två?


Torsdag

Hola!

Dagen har rullat på som vanligt.. Hade svenska som inte alls var jobbig, företagsekonomi som inte heller var så jobbig, sen lunch och sist spanska. Till lunch blev det en ost/skink- pastasallad. Mumsigt! Jag kom hem runt tre kanske... och nu sitter jag här :)





Kolla på en utav ögonfransarna längst ner... Det är inte bara mitt hår som är lockigt... Mina ögonfransar är också lockiga ibland! haha





PS: Röda äpplen är godare än gröna och kaffe är blä.

HÖRS! ♥


Wierd väder!

Halloj!

Idag blev det lunch på Taco Bar med Emelie! :) Gottvare. Sen, när vi var klara, så hade vi en stund kvar tills idrotten skulle börja, så då kollade vi runt i lite affärer. Då var det jättehärligt väder ute, solen sken som bara den. Sen bestämde vi oss för att dra till idrotten lite tidigare, för vi hade inget att göra.
Vi brukar ha idrott i två timmar... Men eftersom det började spöregna så fick vi sluta en timme tidigare. Jag lovar, det var som att duscha i världens största dusch! Blött men ändå lite kul.



haha!



Hörs
Puss / L ♥


RSS 2.0