söta


3.42 har ni oss



här är vi minst lika snygga vid 0.17


alla heter glenn i göteborg















På Gotland

Hej på er alla söta! 
I söndags så kom jag och Lena hit till gotland, wiiiii (resan behöver vi inte gå in i detalj på, den va inte kul :S)
Det har inte vart det perfektaste vädret här kan man säga... vi kanske har haft 2 timmar sol på 4 dar. Men vi har inte legat och deppat för det, vi har spelt tennis, badat (trots det var kallt), solat det två timmar som gick, kollat på film, vart på trubadur afton, vart i Hemse, fikat, fikat och fikat ^^
Idag så ska vi gå på Tornerspelen. Det är typ en medeltids grej med riddare på hästar som tävlar.

Bilder!




PUUUUUSS O KRAAAAM!


sry

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men i måndags (på min födelsedag tihihi) så åkte familjen till Götebooorg! En riktigt mysig liten tripp blev det. Bilder kommer i nästa inlägg, för jag hinner inte blogga mer nu!


ni får en gullig bild från sports camp sålänge

PUSS


stadium sports camp 2011


första kvällen!




everyday i'm shuffling


utanför aateee


my!


solstrålen floorfilleee




jontes val till discot med hattema


vilka kom med på filmen för vecka 3? - Jo kungen och drottningen







veckans kämpe, kompis, solstråle och artist. sötisarna!


tjockisledare





efter en vecka förtjänade vi att gå ut och äta!


hahaha julgranen behövde fixas lite


trött issa?


steppan


fest i hallen, fest hos mange


syns inte på bilden, men shit, har aldrig sett så mycket regn på en och samma gång


expedition sports camp


superzimon


gullungarna


sötaste amanda, josefine och moa


tjejerna innan discot


balla


HAHAHAHAHA tim lovade att en tjej skulle få fixa hans frilla om hon körde handvolt dubbel. ni kan ju lista ut själva om hon körde eller inte!


bästa ledarna ever! har tyvärr ingen bild på oss alla 19, men här är vi i grupp 62 iaf


Och där har alla som skulle kolla igenom bilderna somnat. Det finns fler, men dom dyker väl upp lite då och då!
Vi ska lätt söka dit som ledare nästa år också, saknar allt och alla redan ju.
Ska försöka sätta ihop massa filmklipp också, så ni bl.a. får se vår grymma dans! oh oh oh känner ni ruuseet? oh oh oh oh det är fest i hela huuseet!

PUSS


nu är vi hemma

.. efter två underbara veckor på stadium sports camp i norrköping. Det måste vara världens roligaste jobb. Inte direkt för att vi åkte dit som ledare för pengarnas skull, men ändå. Vi har haft det så sjukt kul! Det kändes konstigt att komma hem igen, man har liksom levt i ett litet område med alla våra barn och alla underbara ledare i 14 dagar... Sorgligt att det är över nu ju.
En sak som ska bli skönt är att sova i min egna säng! Gaah vårat rum var ju INTE fräscht där efter några dagar. Och sen var vi ju tvungna att ha på oss adidaskläder varenda dag, och vi fick bara några få plagg var. Skönt att slippa dom!
Aa men imorgon ska jag försöka lägga in maaassa bilder osv så ni förstår lite bättre!




sliiiten tjej!
Höööörs! PUSSPÅER ♥


gulligA

@AT

Fett med ös, medvetslöööös

Cha chaaa bloggen som är sååååå mycket bättre än superzimon.blogg.se!!!

Vi tänkte bara säga att vi lever, så att ni själva inte dör av orolighet. Vi har det sjukt kul, f1 med chill jobb asså. Sover och leker med våra söta små barn.

Ikväll är det disco, woop woop! Haha vi ledare på gymnastiken ska gå runt och hålla koll på ungarna så att det inte blir några händer under kläderna osv. Vi vill ju inte ha en massa sportscampbäbisar om nio månader som Markus sa haha. 

Fast imorn så kommer våra söta barn att åka hem... Då blir det sadfejs på alla, man har ju blivit lite kär i dom asså :( Men vi är ju här i två veckor så för oss är det här bara början. Fatta va rutti vi kommer va nästa vecka lixom FEST I HELA HUSET!! När vi ändå är inne på det kan vi ju säga att vi två har lärt alla 93 gymnasterna en dans till den låten :D gryyymma eller vad?!? Alla ba älskar oss. Men det var väl ingen nyhet? Vi har filmat den, så ni ska såklart få se den när vi är på hemmaplan igen. Och en maaaassa underbara bilder osv osv osv. Nä men nu ska vi nog på fest hos Mange. = hänga i AT med kidsen. Hare tråkigt där hemma nu och tänk på oss lite då och då! Puss och kram ooooch de e så jävla fett gott.. Med fiskshott ♥

Stadium Sports Camp

Imorrgon sätter sig vi två (era största idoler) på tåget mot Norrköping för att jobba på Stadium Sports Camp i två hela veckor!! kommer bli så sjukt roligt! :D
Vi kommer jobba som gruppledare inom gymnastiken, vi är inte helt säkra på vad det jobbt innebär men det får vi reda på imorrn.
Eftersom vi har varit på sports camp när vi va yngre så vet vi hur roligt man har det. Och tänk hur roligt deltagarna kommer få det med Terese Dahlgren och Linnéa Skatz som ledare asså... SJUUUUUUUUUUKT KUL!




på campen 2008

Vi ska försöka uppdatera bloggen så mycket som vi hinner ;) men bli inte besvikna om det inte blir så mycket... vi har ju faktist ett jobb att sköta!

SUMO PUSSAR OCH KRAMAR TILL ER!!!


Jag = Serie nööörd

xoxo Gossipgirl
denna mening har jag haft på hjärnan de senaste tre dagarna eftersom jag har börjat knarka gossip girl serien, det är så himla bra!!! solen skiner och jag har sommar lov, men ändå sitter jag här framför datan istället för att hitta på saker. Jag började kolla i lördags och nu ligger jag på tredje sesongen. nää nu blev det sorligt...  insåg att det bara finns fyra sesonger och då är det inte mycket kvar ju :'( 


Om ni kände vad ska jag nu kolla på när alla O.C avsnitten var sädda, så är det här en perfekt serie att fortsätta med ;)

Om ni inte sett nån av dessa serier har ni verkligen missat nåt och borde se dom nu!

 

You know you love me

XOXO


oooomg

Jag är riktigt stolt över mig själv. Imorse la jag mig först och solade på en madrass insmord i ett ton sololja. Haha där lät det som att det var madassen som var insmord men så var det inte. Jag testade att spraya saltvatten över hela mig också som Terese sa nån gång, och jag har faktiskt blivit lite brunare!
Aja iallafall. När jag hade legat där i måånga timmar så fick jag ett ryck och var tvungen att röra på mig. Jag gjorde först ca 100 flickisar (inte för att överdriva) och sen sprang jag fleeera varv runt huset, under 10 låtar. Så jag sprang i över 30 min eftersom en låt är typ 3 min lång. Tack jag vet jag är sjukt bra på matte. Efter det gjorde jag lite styrka också. Jag har nog aldrig i hela mitt liv tränat frivilligt på ett sommarlov, så ja jag är otroligt stolt över mig själv. Gäller bara att fortsätta under resten av sommaren nu då, men det ska jag!




Man måste skriva puss, för det känns tomt att inte göra det så PUSS


jag som inte skulle shoppa mer på ett tag...














va ju tvungen att köpa en jag med... fast en mycket billigare variant då


Sååå. Nu ska jag ut och sola i några timmar!
Puss ♥
Förresten det börjar bli lite tröttsamt att skriva puss efter varje inlägg, varför gör vi det egentligen?


hemma

Nuu är jag hemma ända tills på lördag. Länge, jag vet. Men då blir det jobb på sportscamp i norrköping! Yeeeiiii!

Dom få dagarna vi var i dalarna så hade vi det iallafall jättebra! Det var sjukt mysigt där, typ som på landet och dom bor liksom där hela tiden. Liiite annorlunda jämfört med hur det är här. A men jag kan visa lite bilder istället:









Mysigt va?!.. Och imorn kommer bilder på massa shopping från hemvägen idag! Alla ba weeehooo
PUSS PÅ ER ÄNDÅ ♥


TUT TUT här kommer jag!

Tro det eller ej men nu har till och med jag börjat övningsköra! och naturbegåvning som jag är i allt jag gör så var jag gryyyyym! körde till och med på en riktig väg första gången :D




PUUUUUUUUUSS


The Pose of the week in España

Här är bilderna av min och Elins signature pose som vi körde med i spanien. Alla i Staden vi var i kände till oss och vår pose efter den veckan!! :D 



Schteeeeek or whaat?!?

puss puss


trött tjej



Heeeeej nu är trollet herself hemma igen. Trött som ni kanske ser.

Dom här dagarna i småland har iaf varit jeetemysiga, det finns inte mycket att göra där men sånt är skönt. Och kvällarna asså, alla vet nog hur jag och sara blir när vi är övertrötta... Inga kommentarer.

Sen jag kom hem har jag packat upp, ätit och beställt lite kläder. Det stod att leveranstiden är 1-3 dagar, så det var ju snaaabbt. Kanske inte är hemma när kläderna kommer eftersom att imorn följer jag med familjen till pappas jobbarkompis som bor i dalarna. Bloggar mer om det senare!

Nu ska jag duscha, sen kolla på film!
Puss och kram skumbanan (det rimmar inte men ändå)


rest in peace



HAHAHA jag råkade mosa en stackars fluga när jag slog igen datan.
Ville bara säga det, GODNATT på riktigt nu


det regnar här i småland idaaaaaag

Tjatja bitches

Idaag har vi precis som igår shteeekt gaaal1 vid en strand, sovit lite (okej mycket) och eh aa det var det. Ätit och duschat har vi också, typdyphehehehekul. Ser nu att sara har två hål i röven. Muuums. Elin snarkar som en stucken gris och amanda halvsover. Dom är söta.

Nu ska vi ner och borsta tänderna, godnatt sov sött dröm om alla småkryp du mött ♥


fräsha b-rudar igår


RSS 2.0