Goood morning!

Har precis ätit frukost. Ganska tidigt, I know... Men frukosten bestod i alla fall av två mackor med mosade, egenodlade hallon och ett glas med mjölk. Gott gotti gott gott va? :)

Idag ska jag bara ha en slapp ta-hand-om-dig-själv-dag. Ska duscha, packa in håret (hårinpackning alltså), body scrub, måla naglarna... ja, typiska tjej-grejer helt enkelt :) Det behöver man ibland ;)

Just nu sitter jag och luktar på min body butter - hallon, ni vet dom som finns på The body shop? Oh my gash vad gott den luktar! Underbart!




Det här kommer jag använda sen





Ha det super! Puss / Linnéa ♥


Nytt

Kom hem från en liten shopping-runda för ett tag sen! :) Det här köpte jag:



Skyddskräm för håret när man plattar/fönar det     79,50 kr

Min förra var nästan tom när vi åkte från Tjöme. Dock så märkte jag att det lilla som fanns kvar hade sprutat ut i neccecären på väg hem! Så ja, då fick det bli att köpa sig en ny :)





IsaDora Mascara       29,50 (!) kr





Vanligt vitt baslinne      29,50 kr





Grå tröja med pärlor       199 kr





Puss / L ♥


Bilder från Tjöme







tigern apan & kaninen





















stackars Christoffer







pizza på min födelsedag :)







kusinerna ♥





Puss på nosen
/ Linnéa ♥


hemma från norway

Halloj!

Det var ett tag sen. Kan bero på att jag har varit i Norge i en och en halv vecka :D Kom hem för några timmar sen!

Jag hade det super, precis som varje år. Vädret kunde ha varit litte bättre, vi hade bara en hel-dag på stranden en gång. Men vi gjorde mycket annat kul dom andra dagarna! :) Har alltid kul med alla kusiner ♥

För er som inte visste det så är jag halvnorsk ;) Så varje sommar brukar familjen + norska kusinerna och så åka till vårt hus vi har på Tjöme som det då heter. Det är som Sveriges västkust, - Hav och kala fjäll. HÄRLIGT värre!




haha!
fler bilder kommer imorn




Hörs, Puss&Kram / Linnéa ♥


GRATTIS LINNÉA!!! ♥


HJÄLP!!!

bild tagen från SMHI, varje kryss på bilden är en blixt!! och alla dessa kryss kommer rakt mot oss :O HJÄLP!!



Detta är utanför oss nu :O AaAAaa!!

hoppas ni slipper detta // Terese♥


Jag saknar dig oxå Linnéa! ♥♥



Den dan glömmer jag aldrig ;D

Puss Puss// T


Ska vi plocka körsbär...


... smultron, jordgubbar, hallon, vinbär, krusbär och blåbär i min trädgård? Du och jag? tralalaa

Det har i alla fall jag och Amanda-panda gjort today!











lite kul att jordgubben är mindre än smultronet


Mmmums säger jag bara!




Puss / Linnéa ♥


Jag saknar dig Terese! ♥


duktiga gymnaster


four in one



Foto: Linnéaaa



Hej igen!

Idag har jag nästan inte gjort nånting. Jo, jag var och badade lite för det var ju så himla varmt! Det var jätteskönt i vattnet. It will maybe be a kvällsdopp senare :) haha ja jag är bäst på engelska.


Pusskorv / L ♥


Ormö

God morgon... (?)

Igår kom jag hem från Ormö där jag har spenderat två härliga dagar. I tisdags kom jag, Amanda, Julia och pappa dit och så åkte vi som sagt hem igår. Men inte Julia, för hon stannade kvar för det är Julias kompis som har landställe där. ( Det är även dom jag brukar sitta barnvakt hos ;D ) Det var verkligen fint där! :)

Lite bilder:










Härligt va?


ha det super! Puss / L ♥


Pix!

Här är bilderna ni alla väntat på! haha! ;D

Detta är vad vi gjorde under veckan johanna, mickis och moster var här :D


kollade på solnedgången


lekte får xD


besteg berg ;p


gått på circus :D


haft roligt i visby


gjort pärlplattor som man kan ha som halsband :D


och badat såklart ;D

Ha det bäst! puss o kram // Terese


On the beach

Hello!

Just nu ligger jag och solar på en härlig, långgrund strand här i Småland. Det är superskönt i vattnet! :) Så det blir ett dopp i det blå lite då och då. Haha. Och en mumsig glass har jag fått i mig idag med. Provade den där nya Ben & Jerry på pinne, ni vet? Den var jättegod tycker jag. Lite dyr bara, men ni borde ändå testa den ;)

 


Jag för en liten stund sen
(sry för dålig mobilbild)



Nu ska jag snart bada igen! Pusspåer ♥


sjukt varm dag

Goder kväller!

Idag har det verkligen varit vaaarmt! Har nog aldrig varit med om att det varit så varmt här i Småland förut. Det brukar regna ganska ofta... Men sånt här väder får ju alla tummar upp! Verkligen :)
Så, eftersom det var så finfint väder så blev det en strand-dag idag med :D

Nu sitter jag här på altanen eller vad man ska säga. Det är forfarande ganska varmt, vilket är hur härligt som helst. Älskar sena sommarkvällar! Fast vem gör inte det? :)



Nån bild jag hittade på datan :P



Puss & kram / Linnéa ♥


härligt värre

Halloj!

Idag har varit en häärlig dag. Började med en choklad-frukost. Haha, jag åt först Nesquik med mjölk och sen en macka med Nutella. Inte nyttigt, men mycket gottii!

Sen bar det av till stranden för att sola och bada. Närmare bestämt till Vättern!
Jag tyckte det var lite kallt i vattnet först, men jag hann inte tänka så mycket mer på det innan Amanda helt plötsligt kom bakifrån och kastade sjögräs på mig! Då sprang jag ner i vattnet för att komma undan och sen började jag samla ihop lite sjögräs i handen för att kunna ge igen. Haha jag och Amanda hade värsta kriget där på stranden. Och vet ni vad? Jag tror jag var den som fick till bästa träffen av oss (eller vad man ska säga) - Jag stoppade in en massa sjögräs innanför hennes bikiniunderdel! HAH! Rätt åt dig. Haha nej men det var faktiskt kul att ha sjögräs-krig...

Innan vi åkte tillbaka så blev det minigolf-spelande och köp av polkagrisar!

Efter middagen blev det ett mysigt kvällsdopp igen :)


Ni får ha det så bra! Puss från krulltotten själv.





en dag i småland

Hejsan!

Just nu är jag i Småland om ni inte visste det. Farmor och farfar har två stugor här. Jättemysigt! :)

Idag har jag kikat lite i affärer men jag köpte inget. Sen mumsade jag i mig en glasstrut med en choklad- och en nougat krokant-kula. Goootti! När vi kom tillbaka så satte jag mig och läste ''Klick!'' i solen innan det var dags för middag och efter det bad. Mysigt säger jag bara.

Nu sitter jag här och tittar lite på tv och viftar bort flugor som går på mig. Haha dom kittlas.


 






Ha det så bra i sommarvärmen!
Puss&kram Linnéa




Visby

Hejhopp!! jag vet att jag inte är lika bra som Linnéa på att uppdatera, men vi har så mycket att göra här på gotland så jag får ingen tid över till att blogga :/.

Men i alla fall idag åkte vi in till Visby!. När vi kom dit bestämde vi oss för att ta en liten luch på Max så att vi kunde ta en större lite finare middag sen. Men hur slutade det.... jo alla rullade ifårn Max sen orkade vi ingenting mer på hela dan typ xD. Men vi tog en liten middag i alla fall på O'learys och vem var inte då och repade för kvällens spelning brevid.... jo OLA!!! haha!. Man kunde inte se honom men man hörde ;).
Det jag köpte var en shortsdress. För er som inte visste det så gav pappa bort alla mina sommarkläder till nån välgörenhet när jag hade rensat gerderoben, jag delade upp det i ge bort kläder och sommar kläder och såklart så ger han bort alltihopp. Då gav han bla bort min shortsdress så nu har jag en ny ;).

Jag kan inte lägga upp bilderna nu heller, för nu har mickis kameran med alla bilderna och hon är kvar i Visby med Johanna.


Här är i alla fall en bild från min kamera
första doppet när dom kom :D

Härlig låt ;D

GODNATT// Terese ♥


Amanda här!

Halloj! Nu gästbloggar jag, Amanda, här då ;)

Idag har vi varit på ett ställe och fikat, mums! :D
Fråga Linnéa om hon gillar fika, svaret år såklaaaart nej. Haha skoja det är ofc ja! Hon är ett riktigt kakmonster.
Sen så kan jag ju säga att hon e en mjölkstuvademakaronerfjärt! Hahha. Nee då, ta bort fjärten ;) Hon e en mjölkstuvade makaroner älskare! ;) Och det blire till middag, namnam :D

Nej nu ska jag blogga lite på min och Elins blogg. Jag ska nämligen blogga på Elins blogg medans hon är i Spanien! Fast jag kan inte göra det båda veckorna hon är där... Menmen! Här kommer en vacker bild på min syster Linnéa.


Bild tagen nyss... Väldigt vacker om jag får säga vad jag tycker :)


Gröna lund

Hejsan! ♥

Idag var jag och Amanda på Grönan :D Julia skulle dit med en kompis, så då tänkte Amanda och jag ''men vi kan ju också åka dit?'', ja så då gjorde vi det! Vi träffade Julia och hennes kompis Wilma där och åkte Katapulten med dom.
Lägger in bilder istället för att berätta mer med ord. :)





haha ''aaaaaah! musen kommer!''















KOLLA VAD VI VANN!! :D
2 kg Geisha på första försöket! :D




En toppendag kan man verkligen säga!
Puss från Linnéa ♥


Gotland

Igår kom Moster och kusinerna Johanna och Mickis också hit. När dom kom så åt vi en jätte god köttfärspaj och sen åkte vi och tog ett kvällsdopp MYSIGT!, då var det 25°C i vattet. Det är grymt varmt för att vara här, det brukar ungefär vara 16°C.
Idag så har vi badat och solat, men efter lunch så gick solen i moln :(. Då åkte vi istället till hoburgsgubben och åt mjukglass.
Nu så ska vi äta middag sen ska vi gå på CIRKUS!!! haha. Det är tradition, jag och Marcus har gjort det sen vi var jätte små ^^. Sen efter cirkusen är det trubadurafton på ett ställe. Det är två unga killar som spelar och sjunger, en av dom är han som var med och spelade gitarr i latjolajban förrut om ni kommer ihåg xD.
Pågrund av allt detta kommer jag missa Eric Saade på allsång på skansen :O, Men jag får se reprisen ;D.

Ha det gött// Terese


Jag på hoburgsgubben :D

Jag lägger in flera bilder från gotland senare, hinner inte nu.


chips

hello you!

Har nyss varit och badat, och du sitter jag här på altanen och äter chips! Det är extra gott när det är så varmt ute ;) Självklart är det sourcream & onion som gäller!
Jag ska snart åka in till stan en snabbis. Så jag vet vägen till nya skolan. Haha undrar om jag kommer ihåg vägen sen... Jag har inte världens bästa minne. Inte lokalsinne heller för den delen :)



jag. är. nyttig.


Ha det braa! / Linnéa ♥


God morgon!

Idag var jag tvungen att gå upp tidigt för att Elin har konfirmation idag! :) Egentligen så behövde jag inte vakna förrän klockan 9, men jag vaknade av mig själv runt 08.15 av att en kråka satt utanför mitt fönster och skrek! Brukar vakna av det ibland -.- Men men. Det gjorde inte så mycket, för då har jag ju tid att blogga innan jag åker.

Igår var det ju sååå skönt väder! Men det som var lite synd var att jag inte kunde åka och bada eller nått, eftersom vi skulle åka och hämta Amanda och Julia från Sports Camp. Dom skulle dansa inför allihopa, och Julia + 4 till dansade på scenen. Så det ville jag självklart se! Dom var superduktiga!

Sen på kvällen så var vi på middag hos en granne. Där badade vi iof :)
Lägger in en bild på kvällens klädval.


  


Fick bara ta nånting lite snabbt.


Nu måste jag göra mig iordning!
See ya, puss / Linnéa ♥


Hemma men inte länge!

Hej! Terese här.
Igår kväll kom jag hem från skara men jag kommer inte vara hemma länge, för tidigt imorgonbitti åker jag till Gotland med min kusin Marcus. Vi har ett stort sommarhus i Burgsvik tillsammans med mormor och morfar. Så där kommer vi bo med dom i två dar, för sen på måndag kommer Moster, Johanna och Mickis (kusiner) dit. Sen kommer jag inte hem igen förns om FEM! veckor (Jag måste ta igen lite eftersom jag var jätte lite på gotland förra sommaren). Men det kommer bli super KUL!.
Så denna dag kommer bestå av packa, packa och packa :P. Hoppas jag har en sparad packlista i datorn, för jag måste ha en så jag inte glömmer något ;). 

Hoppas ni får en roligare dag en mig ;) // Terese


Jag och Malin på Gotlandhuset förra påsken :D ♥


.

Hej.

Man blir kissnödig av te.

Hej då!

Lista Terese

UTSÉENDE

vilken ögonfärg har du?: grön/blå
hur lång är du?: 168 tror jag :P
vilken hårfärg har du?: blond
långt eller kort hår?: ganska långt 
piercingar i anisktet?: ALDRIG!
vill du ha kort eller långt hår?: som jag har ;)


SENASTE DU...

åt: subway GOTT!! 
drack: vatten
du fick sms från och vad de stod: Moa - Oj! hörde inte mobilen ;) jag har jobbat :P ni då? <33
du skrev sms till och vad du skrev: Moa - Vad har du gjort i veckan då? <33
sa: var är min mobil!, jag behöver den till det här inlägget :P
kramade: kommer inte ihåg :P


KÄRLEK

är du singel: Japp
ditt förra förhållande va med: har aldrig haft något riktigt förhållanden :P
gillar du någon just nu: noope
hur många seriösa förhållanden har du haft: inga
vill du vara singel: nää
vill du gifta dig: klart jag vill, men inte nu ;)

VÄNSKAP

den som vet mest om dig: vet faktiskt inte
flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: flera BÄSTA!! ;)
någon du saknar att umgås med: Aa
någon kompis som bor långt ifrån dig: Elin ^^ det är fler oxå
den du har mest minnen med: OJ, har minnen med många! ♥
har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: kanske det :P


ÖVRIGT

musiksmak: gillar det som ingen annan verkar gilla xD nä men det är blandat
sport: Gymnastik men ska sluta
galen eller lugn: Det är olika, vet dom som känner mig ;) 
har du någon gång hört att du sjunger bra: vissa har sagt det, men tror dom inte! :O
dricker du alkohol: nej, jag och Linnéa vi är duktiga vi ;)
har du hört att du borde bli modell: haha nää! men visst borde linnéa bli det! ;)
något speciellt du alltid har på dig varje dag: hårspännen i luggen och underkläder ;)
vad tänker du på just nu: om jag ska kolla runt på internet eller gå och lägga mig :P
vem saknar du?: många!


puss på er!// Terese

Lista Linnéa

UTSÉENDE

vilken ögonfärg har du?: blå
hur lång är du?: hela 155! :O
vilken hårfärg har du?: brunt
långt eller kort hår?: mellanlångt 
piercingar i anisktet?: neej
vill du ha kort eller långt hår?: längre än vad jag har nu :P


SENASTE DU...

åt: kaka :D haha typiskt mig 
drack: Lingondricka
du fick sms från och vad de stod: Moa - Okki:-D<333
du skrev sms till och vad du skrev: Moa - Nä inte än :-P <33
sa: okej
kramade: kommer inte ihåg.. :P


KÄRLEK

är du singel: Ja
ditt förra förhållande va med: haha. . . .
gillar du någon just nu: nej
hur många seriösa förhållanden har du haft: inga
vill du vara singel: nejj
vill du gifta dig: jaa senare i livet ja!


VÄNSKAP

den som vet mest om dig: Jag vet inte riktigt :P
flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: fler bra!
någon du saknar att umgås med: Kanske
någon kompis som bor långt ifrån dig: nej tror inte det x)
den du har mest minnen med: Moa, Natalie och Terese <3
har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: mjo


ÖVRIGT

musiksmak: blandat
sport: dans! och gymnastik.. men jag ska snart sluta
galen eller lugn: beror ju på vad jag gör x) 
har du någon gång hört att du sjunger bra: ja. haha
dricker du alkohol: nope, duktig flicka
har du hört att du borde bli modell: haha ja :S Terese sa faktiskt det för inte såå längesen :$ gullunge :)<3
något speciellt du alltid har på dig varje dag: underkläder ?
vad tänker du på just nu: öhm.. vad jag ska skriva här ?
vem saknar du?: Flera..






Bara för att inlägget skulle bli lite roligare... OCH för att jag tycker jag är ganska grym ibland. Haha eller inte!



Puss ♥


på jobbet

Hej hopp gimmisnopp!

Nu är jag på jobbet. Jag håller på och byter ut några papper i vissa pärmar, men jag måste fråga pappa en sak och han pratar i telefon just nu... Så då passar jag på att blogga en snabbis :)

Imorse gick jag ner med ännu mer skräp. Har ni testat att åka hiss ner och upp, ner och upp... ner och upp typ 10 gånger i rad? Det har jag. Jag kan säga till er som inte har testat; Man blir ganska snurrig.



Idag har jag på mig min bajen tröja! Man måste ju stötta laget... dom har blivit lite dåliga på sistonde. Haha nej förlåt ni är jättebra :)
Jag tog på mig den mest för att igår så hade Terese på sig en AIK tröja! euuh! haha så nu visar jag vilket lag som gäller.



Puss&kram från mig! Dvs Linnéa. :)



Regnet förstörde!!

Idag hade jag, Elin och Elins kompis Oskar tänkt åka till Skara sommarland men regnet förstörde!. När jag vaknade i morse och kollade ut genom fönstret ville jag se solen skina men istället spöregnade det, då blev jag lite ledsen :( . Jag har varit i Skara väldigt många gånger men inte så mång gånger på Sommarland så jag ville verkligen dit.
Istället blev det en slapp innedag med filmer och datorn. fast vid 5 ungefär blev det lite finare väder så då cyklade vi in till stan och köpte glass GOTT!!.
När vi ändå var där hämtade Elin ut sina konfirmations bilder och vem ser man då i foto affären .... jo hon långhåriga i Timotej! :O Tror ni hon kände igen mig ifrån kungträdgården när vi va där och kollade? HAHA nä skoja xD. Elin brydde sig knappt, hon ba vadå de är väll inte så cool henne ser man ju hela tiden :P här verkar alla känna varandra ju :O

GODNATT// Terese♥


Den roligaste delan av sommarland
VATTENLAND!!
Där skulle jag ha lekt idag :( xD


RSS 2.0