HAJSTATISTIK

Kolla vad ball vår statistrik är just nu!! :O 1337 eliiiiiiiiiiiiit!



NYA LÄGENHETEN!!

Idag fick vi vår nya lägenhet i solgård!! Så efter skolan mötte jag Linnéa så åkte vi dit, eller aa vi fick gå från centrum eftersom bussen ALDRIG går SÄÄÄMST! :O när vi kom dit fikade vi lite på golvet eftersom det inte finns nånting där.. Sen fick vi bygga ihop mammas säng, mycket duktiga vi är ^^
PS. Micke är dissarN nr 1!!!!!!!!!!!!!


utsikten över solgård från balkongen



balla! eller vad!?



jaa.. mitt rum FINT VA!



och ta sats.....


åå FLYYYYYYYYYYYG! :D



linnéa i vårt stooora vardagsrum! ^^ tihi söt




HAHAHAHA



LOL!!!!!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ PUSS o KRAM SKUMBANAN ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


sjuk

Förlåt för dålig uppdatering, men igårkväll mådde jag inge bra... och imorse när jag klev upp ur sängen så typ snurrade allt och det gjorde aasont i huvudet. Sååå jag fick stanna hemma idag. Det var samma sak för Amanda, så det måste varit nån biverkning eller vad det nu heter av sprutan vi tog igår. Men nu är det bättre, hjälpte att ligga i soffan och sova och kolla på film! Haha, man kan inte göra så mycket mer för så fort man reser sig så typ sprängs huvudet.

Nä nu ska jag inte klaga mer,
PUSS ♥


vårat sommarjobb i sommar:



Vi fick mail om det idag, och... woohoo kommer bli gal1 kul! Bästa sommarjobbet ju! Två veckor som gruppledare på gymnastiken. Yeeeey längtar!

Linnéa hittade lite bilder från när vi två plus Moa var där år 2008:


hahaha kolla på oss!






Kommer bli bäst!
PUSSPUUSS från två glada tjejeer!


hata söndagar











Bilder från igår! Vi va på middag hos Bosse, Susanne, Hampe, Hanna och Isa. Treeevligt! Jag har så söta kusiner! Visst?


Idag är det redan söndag. Söndag = tpl dagen. Det brukar vara så iaf, bara massa plugg och inget kul. Förutom dansen på kvällen då! Även fast jag alltid är astrött... Meeen då är det tur att veckodagarna också går ganska fort. Nej juste, på tal om det!! Imorn ska vi ta sista livmoderhalscancersprutan! Neeeej jag gillar inte sprutor. Men det kommer säkert gå braa. Eller?

Nu blir det frukost,
PUSS ♥


gårdagen!

Igår efter skolan så åkte jag först till Terese skola, och det var ju jättemysigt där! Jag vill också ha ett mysrum i min skola :( Aja sen åkte jag, Terese och Sara in till stan och kollade i affärer med Bella en stund! :)
När vi var klara så hoppade jag, Terese och Sara på tåget mot centrum. Däär träffade vi Sara! Asså inte samma Sara haha den andra Sara gick av tidigare.
Jaaaja iaf, i centrum så träffade vi Micke, Martin och Johan! Vi åt pizza (mycket kul hahaha) och köpte lite godis innan vi åkte hem till miiig och kollade på film! Den sista var inte alls läskig eller äcklig, nejnej. Tur att Terese sov kvar här då (a) Meeen det var en roolig och mysig kväll :D

Har bara några bilder från Terese skola:










PUSSPUSS! ♥


ibland gillar jag mitt hår







Har börjat ha lockigt lite då och då! När jag gör på ett speciellt sätt så blir det faktiskt fint, annars hatar jag mina lockar... Precis efter att jag har duschat så blir det bara fluffigt ooooch usch.

Jaja, nu måste jag gå mot bussen!
PUSS


Fredag imorn!

Heeej just nu sitter jag på bussen på väg till centrum... För jag Terese och Micke ska kolla på när Amanda spelar tennis igen haha. Dagen har varit braa. Jag och Sara åt lunch på Subway efter skolan! Lite sen lunch, men myyycket godare än fettig kalopps. (Ja jag äälskar skolmaten!) Aja iaf, sen kvart över sju så är det dans! PUSS

NEVER SAY NEVER!!!!

OMG! OMG! OMG! måste vara den bästa filmen EVER!!
Ni skulle sett inne på bion, helt KRAZY!!! det va inte tyst en enda sekund tror jag, men det kanske var för att jag och simpa va där och skrek mäst x'D
Jag orkar inte berätta allt som hände.. hände så gal1 mycke! asså iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii de va så bra!!!! :D





Ellen, patti, simone, jocke och lilla jag!
vi fick hela publiken att sjunga baby innan filmen! tihihihi ^^,



snacka om att vi hade finaste tröjorna!!! :D



AAHHHHHH BIEBER!!!! 
så här ungefär såg alla ut under hela filmen x'D




When i say bieber you say fever... BIEBER! FEVER!... BIEBER! FEVER!!!!  AHHHHHHH!!!

Alla min pussar går till Justin idag! PUSS PUSS PUSS PUSS!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


åå kolla vad jag hittade:



Hittade medaljerna från gymnastiktiden! Inte direkt för att vi fick sådär supermånga, men ändå. Åh saknar gymnastiken sjukt mycket. Önskar man kunde spola tillbaka tiden ibland ♥


stora korvar

Tjatjaaa bloggeeeen!

Har inte så jätteintressanta saker att berätta, men har man en blogg så har man... Och vad gör man inte för sina miljontals läsare som vi brukar säga? Nä precis.

Aja, på caset så är vi just nu i grupper där vi ska lära oss en låt på gitarr och sen göra ett framträdande med sång och lite vad man vill haha. Jag, Sara, Hannah och Louise håller på och lär oss ackorden till Billionare... Aaaaa det gick ju sådäär idag då. Jag och Sara filmade oss själva, men eftersom att min mobil är kvar i skolan (på grund av en viss Sara och en viss Martin!...), så får ni inte se det nu ;) Meeen imorn kanske.

Juste, asså oh maj gaaaad, till lunch så fick vi nog världens största korvar! Och dom var inte speciellt goda. Jag och Sara gick ner och åt tidigare och då fanns det inga platser, så vi satte oss på golvet med våra gigantiska korvar. Men det var mysigt! Eller?

Meneeee det var nog allt om min intressanta dag!




PUSS ♥


nuu kanske det börjar bli vår?!

Idag har det ju varit asbra väder! Inte direkt för att jag har kunnat varit ute mer än på väg till och från skolan, men ändå. Tygskorna fick åka på för första gången i år. För nej jag har inte det hela vintern som många andra (a) Nu kanske våren kommer på riktigt! Wohoo äntligen.

Annars har dagen varit bra. Ganska trött bara... menmen. Skönt att börja tjugo i elva och sluta runt tre då!


söt_linnéa@skolan

Nä, nu ska jag ta en dusch,
hörs PUUUSSS ♥


min nya image till sommarn?

Jag är fett tagg på att köpa en longboard! åkte lite förra sommarn på brorsans och kusinernas och det är galet kul! ...och jag va inte helt värdelös på det, så det finns hopp ;)


Den här vill jag ha!




mina fina kusiner i sommras! <3

Puss på er!!! ♥


Lite nytt till sommargarderoben


vill ha sommer NU!!

i fredags innan bieberkvällen var jag inne i stan med Lena! då hittade vi jätte fina grejer inne på indiska ...inte ofta man handlar där lixom.

detta är vad jag köpte:


pilotbrillor, en stickad halvkort pösig t-shirt med knappar hela ryggen ner, en tunn "släng på tröja" super härlig att ha över t.ex bikinin i sommar.

På indiska såg jag även jätte fina gardiner, kuddar och annat fint som jag kanske ska köpa till mitt nya rum ^^

Puss Puss ♥


idaaag

Orkar inte skriva, lägger in bilder iställeeeeeeet:

























PUUUUUSS! ♥


igår

Igår så jobbade jag och Terese på en 40-årsfest, hjälpte till lite i köket, typ serverade och så! Det var j1ekuuuul! Orkar inte skriva så mycket, lägger in finfina bilder ist:





hjärta! coooooolt


man får ju ta det som finns






kolla vad duktiga vi va som städade lite bara för att vi ville va snälla!






hahaha





busigt!


å exakt däär har jag dygnat!

*Stolt!* Första gången!


lolpics.se är ganska kul

Jag är bäst (och Amanda lite rå), för jag (vi) dygnade innan Micke och Terese klarade det inte för hon somnade.. :D TYTYYY

PUSS OCH GODMORGON! ♥


Justin bieber kväll!! ♥

Kom precis hem efter min, Simones, Ellens och Pattis JB kväll!! :D
TAGGA gal1 till never say never premiären som är på onsdag!! ghaa! typ största händelsen på året ju :O
Självklart så lyssnade vi på bieber hela kvällen, åt spagetti och köttbullar (Justins favvorätt ♥) och sen gjorde vi jätte fina fantröjor som vi ska ha på oss på onsdag!! ^^ iiii längtar (A)

Men nej nej... vi är inte besatta..



Kolla vad fiiint ^^ men den är inte alls klar, den kommer bli awesome! :D



Det är så dålig stil att gå runt och säga att man inte gillar bieber.. för vi vet att alla ÄLSKA HONOM!!!
Puss Puss ♥


god jul då

Vad är det här?! Det snöar igen!! Och inte lite heller. Jag som trodde det skulle bli vår nu, det började ju bli ganska varmt, men sen ba neeeee nu ska det snöa 2 meter. Det blir aaaashalt också. Jag halkade på vägen hem :( Som tur va så såg ingen, men det gjorde lite ont :( Mmmm stackars mig, och sen när jag hade gått en bit så märkte jag att mina nycklar hade ramlat ur fickan! Jag hade kunnat tappat dom var som helst, men som tur va så låg dom där jag hade ramlat (a) A men annars har dagen varit bra!

Ikväll så kaaanske jag, Natalie och Moa ska ut och äta. Men det är inte helt säkert än :/ Om inte så ska jag väl ligga i soffan och prata i Skype som vanligt! Hå tre hå tre!



PUSS ♥


tyty

Nuuuu har vi nått att blogga om!

Joo, idag efter skolan så mötte vi två upp Micke (även kallad VetarN.. av sig själv h3h3), i centruuuum. Då åkte vi och kollade på när Amanda spelade tennis, för Micke vågade inte kolla själv, och det var kuul! Lilla Amanda var duktig. Eller? Haha neeeee, men iaf sen åkte vi tillbaka till centrum för att äta innan dansen. Vi var jättesugna på Subway men när vi kommer dit så var det självklart stängt! Så då blev det MackiDonken istället. Vi blev liite sena till dansen, men det gjorde inget...


mcdonaldssugrör ♥


PUSSPUSSSS! ♥


Vet inte vad jag ska blogga om.


måndag igen då

Och så fort gick den helgen. Men bra va den, i fredags var jag dårå med sara (älska vår film!!) och i lördags så var jag först på dans som vanligt. Sen på kvällen så vart det myskväll hemma hos terese med sara och lena också! Kulkuuul. Sen sov jag över där (a) Igår så blev det frukost vid tre, haha, sen lite plugg och seeen dans. Och idag har jag bara varit i skolan!



nej fyyy vad söta. I lördags för er som undrar


PUSSSS ♥


Lite sena inlägg..

Nu när jag har haft saker att blogga om så har jag självklart inte haft tid att blogga.. så typiskt.
Så jag skriver det nu istället ;)

TORSDAG:

I Torsdags hade vi profildag i skolan. Då gör man nån aktivitet tillsammans med alla som går samma inrikting som en. Alla vi som går i Turism och Äventyr började dagen med att åka långfärdsskridskor sen åkte vi vidare till Älvsjömässan för att gå på vildmarksmäsan. Där tästade vi på lite olika saker, lyssnade på föredrag, intervjuade folk och åt godis som alla bjöd på ^^








Jag, Simpa och Antonia med Peter Siepen



Nya bästisen ^^



Klättring



Vaska guld



Här skulle man klättra upp på denna pinne sen hoppa jätte högt och fånga en liten påsen. ...men ingen av oss klarade det :( alla tre va helt skakis efter xD



Simone som fick MVG i fiskning ;)



Sen hängde jag och Antonia på båtmässan. Men ingen av båtarna var i tillräckligt hög klass för oss ...amatör båtar asså! Den för 8.4 miljoner dög nästan, lite justeringar skulle behöva göras sen kanske den skulle duga ;D

DET VAR DEN DAGEN


 

FREDAG:

I Fredags kom Elin och Annika upp igen från Skara. Då gick vi på Koh Pangan med dom och med Malin, Ullis och Nikita. Koh Pangan är en thairesturang som as coool! det är precis som att vara i Thailand, palmer, ljusslingor tuk tukar mm. :D



Ullis, Annika, Malin, Mamma, Jag, Elin och Nikita i vår lilla mysiga hörna ^^



Söta Elin och Nikita ♥


Våran roliga servitör! HAHA så skön ;D



Allas goda maträtter!! :D


Kolla vad COOLT!!




PUSS O KRAM!!!


hahaha mobba oss inte


Så går det när man sjunger karaoke en hel fredagskväll!


miss me



Fredag!

Den här veckan gick ju jättefort! Sköönt. Eeh just nu sitter jag i skolan (igen) haha men det är typ inga här och när man har tråkigt kan man ju alltid blogga (a) Sitter och läser lite bloggar som vanligt, och lyssnar på musik... Sen efter skolan så ska jag fråga om sara kan följa med mig in till stan för jag måste köpa en lite sen present till tereeese! Sen ikväll får vi se vad vi hittar på.




PUSSSS ♥


hej

Imorse vaknade jag innan väckarklockan ringde! Sååå skönt. Första lektionen va matte, och det gick faktiskt bra för jag fattade allt! Typ första gången. (Ig på förra provet, hehe inte bra...)
Iaf, sen under lunchen så åkte jag, Sara och Martin in till stan för att köpa biljetter till derbyt den 4 april! Djurgården - aik. Viii ska va i dif-klacken eller vad det heter. A asså jag har alltid typ varit hammarbyare, eftersom pappa är det... Egentligen bryr jag mig inte alls om sport haha men jag och Sara vill följa med bara för att det är kul!
Seeen blev det Subway till lunch innan vi åkte tillbaka till skolan för att fortsätta lite på musikanalysen. Och seeen slutade vi! Skön dag, visst? ;)


nyss... och ja, det regnade när jag gick hem! ( håret -.- )


PUUSS ♥


sara... alla är avundsjuka, lovar!




i skolan

Tjatjaaaaa just nu sitter jag i skolan, har håltimme. Onsdagar är ganska sköna, få lektioner, och det är bra eftersom det är mitt i veckan... Tycker jag haha. Bara imorn (sovmorgon!) kvar och sen är det fredag och sen heeeeeelg! Tror det kommer gå väldigt fort till påsklovet också, speciellt nu när vi har musikcase. Idaag så gjorde vi t.ex. bara en liten musikanalys, = inte jobbigt alls!

Jaaaaapp, tänkte bara att alla våra miljontals läsare ville ha lite uppdatering, så varsågoda! Jag är så snäll visst?! :)





den häär gjorde jag och sara musikanalys på..


Hörs,
PUSS! ♥


onödig dag

Imorse så tog jag sovmorgon så att jag började 10.40... Trodde jag ja. När jag kommer till skolan så ba neeeee läraren är sjuk! Och den lektionen har vi både innan och efter lunch på tisdagar... Jag kunde ha börjat 14.40 istället!! Åååh då blev jag sur. För jo jag kan visst bli sur :D Aaa iaf, jag och Sara gick ner och åt lunch lite tidigare för sen gick hon hem. Och jag följde med några till stan för dom skulle äääta. Men det var kul. Så det gjorde inget (okej bara lite) att jag skulle kunnat börja 14.40.
Sen var det engelska, och jag höll på att somna. Idag måste jag lägga mig tidigt!
 



PUSS ♥


Sjuttis! :D

Vem är det som bara har ett år kvar tills hon är 18??... JO JAG!! :D

I Söndags blev det fira med släckten med pajer och tårta, gotti! och igår blev det bowling med Lena, Sara och Linnéa och sen middag som mamma och broder min fick va med på också ^^ Jag fick också en mycket fin ja må hon leva sång av klassen ;D Det blev en mycket bra, trevlig, mysig och rolig födelsedag! Tack alla! O:) ♥





Detta är vad jag fick!


BH och trosor - HM
Nyckel halsband - Snö
Plattång - OBH nordica (GRYYYMT BRA!!)
Blått linne - Vero Moda
brun/beige lång tröja - Gina
+ 1500 kr
och att min ring blev lagad :D

Tack så mycket!! ^^

PUSS PUSS! ♥


Måste hinna säga grattis här också ju!

GRATTIS PÅ 17-ÅRSDAGEN UNDERBARA UNGE! Haha puss på dig <33333

lollo

Heeeejsan

Snart ska jag bara äta lite, innan jag ska jag till Lolloo! Hon undrade om jag ville komma dit och jaaa det vill jag juuuu! Hihihi :$ Ganska sällan vi ses nu för tiden, förutom på dansen... Men det ska det bli ändring på tycker jag!
Men nu måste jag äta,


haha naaw

PUSS! ♥


golv och tapeter






Mitt rum

God morgoooon! Idag ska jag åka och kolla på gardiner och sånt till mitt rum. Pappa är redan klar med tapeterna, och det är aaasfiint! Det var någon anonym som undrade om jag kan lägga upp bilder när rummet var klart, och det är klart jag kan! :) Senare idag kan jag visa hur det ser ut än så länge. Eh aa det blir bara på tapeterna då rå. Såå det är vad jag ska göra idag! Nu blir det frukost! PUSS

juste!!



Hahaha, ibland är vi bara fööööör bra


centrum







Nu har jag och Julia kommit hem efter en promenad till och från centrum! Tycker vi va jätteduktiga. När vi kom dit så köpte vi lite nödvändiga grejer (inklusive naturgodis, för jaaa det är nödvändigt) och sen gick vi till 7-eleven för att få en drööömsemla som den dårå heter, helt gratis! Jag kan avslöja hur om ni vill, det var genom deras iPhone-aappp. Hihihi aasbraaaa! Drömsemlan var godare än vad jag trodde. Aaa sen gick vi hem igen! Och åå, vad man bara mååååste älska solen ♥

PUSS


vår?


gulligt 


Asså guud vad skönt det är med lov! Man kan sova hur länge man vill varenda dag! Vänta, eeeller? Nej eftersom jag sover i Amandas rum nu medans vi (paaappa) gör om mitt eget, så blir jag väckt när hon går upp. Men aja, bra att inte sova bort hela dagen!
Och idaaag känner jag att jag måste ut. Det ser nästan ut som att det börjar bli vår?! Fast det kommer säkert bli 239384 minusgrader igen nästa vecka bara för det. Oooch det kommer säker komma ännu mer snö. Ooch och... ha det så kult på restaurangen, heeeeej dååå


elin och amanda är söta
















där fick jag va med också! :$ hihihi


Fina va?
A BRA PUSS HEEEEJ


just nu:



Jag, Elin och Amanda äger feeeeeeettttt

RODEL!!!

Idag har det varit en awesome dag!! gogglebrännan börjar komma ;D
Nu på kvällen var det rodel som gällde. För er som inte vet vad det är så är det en kälke. Det gäller att ta sig ner för en slingrig backe som är ca 7 km. Det var gaaaalet kul!! och ja, klart jag vann!! Eller?... nee, men ganska grym var jag i alla fall ;)





Juste!! jag vågade tästa backflip idag! :D Stort FAIL men får försöka imorrn igen ;D

 PUSS PUSS!!!


godmorgon

Skriver man god morgon eller godmorgon?... Jaja, idaaaaag ska jag vara hemma, Elin kommer hit! Hon och Amanda vill att jag ska fota dom, och jaaa varför inte? Kanske visar några bilder sen. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, meeeeen vi får se. Ikväll iaf så sover Elin över här!



PUSSSS ♥


RSS 2.0