har inget att skriva om ju!

Jag vet att det egentligen är sämsta ursäkten till att inte blogga, men det händer ju inget kul jag kan skriva om!
Inte så kul för er att läsa att jag vart i skolan och sen åkt hem lixom... Jag kan ju säga att idag efter skolan åkte jag, simpa och bella in till stan och fikade på espresso house, mycket mysigt!! ...det var väll det roliga som hände idag ;)



bild från bästaste jennys blogg
söta vi är va!?!

PÖSS!


sista augusti

Jahapp då var det redan första september imorgon då... Inget att jubla över, men ärligt talat så tycker jag det ska bli mysigt med höst. Bortsett från allt regn då.

Idag har jag, som alla andra varit i skolan. Började med en föreläsning som jag självklart förstod precis allt av. Noooooot. Vid lunch så drog jag, sara och martin till östermalstorg eftersom martin skulle köpa en typ jacka på nån djurgårdsaffär. Sen gick vi till stureplan.. status, jag vet! Haha blev än en gång lunch på älskade subway. Chicken teriyaki och sen några kakor på det, deee är grejer de. När vi var tillbaka i skolan så var vi tvungna att läsa i ett underbart häfte vi fått, så sjukt intressant är det. Nä nu driver jag igen.

Nu ska jag ta en dusch innan jag måste plugga. Blä mår ju dåligt av att bara höra ordet p l u g g a . Dö.


helgen

Heeeej nu är det en lite gladare Linnéa här jämfört med imorse. För jag har nämligen hittat exakt den vinterjackan jag velat ha! Kanske lite tidigt att tänka på det redan, men nu när jag hittade den så var jag ju tvungen att slå till. Den är inge speciell, bara vanlig svart vinterjacka med luva... men den satt ovanligt bra med tanke på att jag är så sjukt stor och biffig you know... Det brukar vara svårt att hitta tillräckligt stora kläder till mig... Haha okej jag måste sluta driva i typ varenda inlägg jag skriver!

Juste, helgen var det jag skulle skriva om ja. I lördags var planerna att jag, terese, sara och martin skulle åka tillsammans till årstafältet tror jag det var, där patrik, micke m.fl. också skulle va... Patriks brorsa bor där. Det skulle vara fett med ös medvetslös typ osv, men seeen så blev det tydligen inget. Vi som var ovanligt taggade med värsta planerna och allt... Sen sket sig allt. Åh inget går bra nu för tiden. Menmen, det slutade med att bara jag och terese hade myskväll hos mig med smoothie och film. Sen sov tönten här också.

Igår så åkte vi in till stan en sväng och köpte lite nödvändiga grejer. På vägen hem köpte vi ben&jerry, som vi smällde i oss lagom till dansen... Men lätt att vi tränade bort det efter en och en halv timme!




Trots misslyckade planer så tycker jag att helgen blev rätt bra ändå. Mysig iaf!
Höööööörrsss tjarå


smart tjej

Jag säger det här typ varje dag, och jag säger det igen. Jag hatar min hjärna. Smart som jag är så tänkte jag inte på att kolla schemat i fredags, så jag trodde jag började 08.30 som vanligt idag. Jag hade liksom väckarklockan på 05.00 (!!!) imorse för att jag skulle vakna ordentligt. Jag snoozade om och om igen, och till slut fick jag damp på väckarklockan så jag sa håll käften till den och klev upp. Och sen när jag släpat mig mot skolan så kollar jag schemat och ser jag att jag börjar 10.40. FML. Då är det onödigt att åka hem igen eftersom det tar en timme och då hinner jag bara komma hem och sen vända igen. Åååå varför är det här så typiskt mig?!

Så nu får jag sitta här i skolan och vänta... Aja, får väl vara lite duktig och skriva klart min IUP. Bloggar om helgen ikväll.

Puss puuusss osv


favorit i repris


Jag är sämst jag vet...

Förlåt för dålig uppdatering från min sida, har inte haft lust att blogga helt enkelt.

hmm... nu har jag inget att blogga om bara för att linnéa var snabbare på att skriva om dansen *suck* och Lena har bilderna från i tordagskväll, men dom kommer komma ;)

Jag ska försöka bättra mig med bloggandet LOVAR!




Cool tjej jag vet! ni behöver inte alltid påpeka det...

Puss alla fans!!


daaaannnnss




Tjooo allihopa! Har nyss ätit och fått tillbaka lite energi, för vet ni vad? Idag började dansen igen! För både mig och terese, den här terminen kommer båda gå i b och c gruppen (y) Har saknat dansen under sommarlovet, så är gaaaleet taggad inför den här terminen! Untzuntz!

Nu ska jag duscha osv osv. Den som säger att dans inte är bra träning kan ju gå och ta sig! Iaf, lite senare kommer terese och kanske sara hit... Berättar mer om kvällen antagligen imorgon! Vet att ni blev sjukt nyfikna nu, det var det som var meningen.

PUSS ALLA FANS ♥

dagen

Idag skulle alla tvåor till rålis för att spela brännboll.. va inte så taggad på det kan jag ju säga. Såå dåå var det ju tur att man inte behövde va med! Vi va några som körde kubb istället, haha inte direkt för att jag är mycket bättre på det, meeen ändå. När vi spelat klart så gick jag och sara och köpte hårfärg till henne och när vi kom tillbaka hade alla gått. Onödig dag!

Efter att vi två ätit lunch så åkte vi hem till mig för att färga både hennes och mitt hår! Eller rättare sagt, sara färgade och jag tonade. Sara ville färga sitt hår lite ljusare och jag ville få bort utväxten och det orange/röda i mitt och även få det lite mörkare.
 







Typ världens sämsta för- och efterbilder på mig, men det får ni leva med. Jag tycker iaf att resultatet blev ungefär som båda ville! Eller vad tycker ni? Har en känsla av att inte en enda utav våra 1337 läsare kommer kommentera, men man kan ju alltid låtsas.


Nu ska jag snart lägga mig faktiskt. Ska bli skönt att äntligen få den sömn man behöver...
Hörs, PUSS


right next to you



... läskigt många meningar i den här låten stämmer så bra överens med verkligheten just nu.

Jag vill att du ska veta, att varenda ord jag sagt till dig kommit från hjärtat. Vad som än händer så kommer jag alltid finnas vid din sida. Det hoppas jag att du förstått. Jag önskar jag kunde göra så att allt blir bra. Så att allt blir precis som förut. Men det går inte. Jag har ingen aning om hur detta kommer sluta och det får ta den tid det tar, men jag kommer inte ge upp. För jag bryr mig om dig.

Det här kommer bli det svåraste jag gjort i hela mitt liv.


vad har man inte vänner till?

Idag när vi slutat så åkte jag och sara och mötte terese vid hennes skola. Vi åkte till Vapiano för en tidig middag, eftersom vi var rätt hungriga. Gaalet god pasta med pesto hade dom! Iallafall. Vi satt där och pratade i flera timmar kändes det som. Det har hänt så mycket på senaste tiden, för alla tre... allt kommer på en och samma gång. Och när det hänt något, då känns det så skönt att sätta sig med sina närmsta vänner och bara prata ut... Jag säger det alldeles för sällan, men ni ska veta att ni är guld värda. ♥

Klockan halv sju var det dags för möte, egentligen bara för mig och sara, men terese följde med. Jag och sara ska nämligen bli tränare i hammarbygymnasterna! Vi träffade de flesta andra ledarna och fick lite info. Jag, sara och en tjej som heter klara ska träna två olika grupper. 03-or och 06-or. Fatta vad söta dom kommer va! Sen blir jag och sara troligtvis tränare för yttligare en eller två grupper, fast dom träningarna behöver vi bara komma på när vi kan... Men det känns bra, tror det blir ett riktigt roligt jobb!

Har tyvärr inga bilder från idag, men hittade en gammal på världens bästa:





Sov gott allihopa, puss


din mamma


första skoldagen






Tjaaaa söta b-rudar hääär!

Imorse hade jag väckarklockan på 07.00... Hör ni hur tidigt det är eller?! Helt seriöst, jag tror jag gick i sömnen hela morgonen ända tills jag mötte sara. Då var det dags för skola igen, jipiiii! Bästa dagen i mitt liv. NOT. Asså vi fick liksom värsta uppgiften som vi skulle göra klart på en timme?! Så sjuukt jobbig dag. Haha driver. Vi va där i en halvtimme. Det enda vi gjorde var att få busskort, aa förutom sara då för hon är mobbad. Resten av veckan verkar inte heller bli jobbig, tuuummmeen upp på den! Det bästa är att vi börjar "på riktigt" om TRE veckor! Yeeey!

Efter skolan åt vi två på subway (vet att ni är chockade) och kollade lite i affärer innan vi åkte hit! JAAAAA vi har kakorna kvar, dom måste vi ta nu! Och vi som skulle bli nyttiga...

Nä fuck you nu ska vi bli tjocka!


sista dagen på sommarlovet

Godmorgon. Eller aa vaknade för ett par timmar sen men ändå!

Inatt drömde jag t.o.m om att skolan börjar... Fast imorn tror jag inte att det kommer bli på riktigt samma sätt. Haha i drömmen så var skolan helt annorlunda, asså utseendemässigt. Och när jag kom in så var det bara människor jag känner/vet vilka det är där... och alla stod i grupper och lärde sig danser?! HAHA det var typ cheerleading? Man ba wtf?! Så jag hoppade in i en grupp och körde på! Tänk om skolan hade varit så.

Idag ska jag njuta utav sista dagen av sommarlovet 2011... låter riktigt sorgligt när man säger sådär. Det ska jag göra genom att städa rummet, åka in till centrum en sväng och... bara göra ingenting. Måste ju ladda upp inför skolan! Woopwoop! Untzuntz! osv. Fast nä. Nuuu ska jag ta och göra mackor med jordgubbar, standardfrukosten... Men hjälp! Klockan är över tre och jag har inte ätit frukost?! Ofta jag inte dött än.


å saknar er! ♥

PUSS


hej jag heter linnéa


och jag älskar att jag aldrig kan vara seriös på mina bilder.

Tjaa alla fans där ute

Händeråååå? Själv sitter jag här i en sjuuukt snygg rosa outfit (kände för att bli som terese) och kollar runt lite på kläder på olika hemsidor. Sen kom jag å tänka på er fans, och då var jag ju tvungen att slänga ihop ett inlägg till er! Idaaag var jag först hos terese. Vi gjorde inget speciellt, kollade på tv, testade att använda pasta som sugrör (haha inga kommentarer) och sjöng så att fönstrena gick sönder. Sen gick jag till Micke en stund... Och jag säger bara en sak. MONGO.. ♥ Aa och nu sitter jag här! Det känns bra att veta att många ska till skolan imorn, men inte jaaaag! Fast på tisdag börjar plågandet för min del också. MEN jag har bestämt mig för att skärpa mig när det gäller skolan. Hehe får se hur det går!

Nä nu ska jag få min skönhetssömn, ni vet det är hårt att vara kändis!
PUSSSSSSS ♥


I can tell by the look in your eyes


Så underbar

Jag började på riktigt gråta första gången jag såg videon....


Finaste låten på länge

 


barnvakt

Heeej igen. Måste säga att jag tycker vi har uppdaterat bra idag faktiskt! Visst? Värt en applåd.

Just nu sitter jag här i min ensamhet och filosoferar om livet. Nej men typ... Har varit barnvakt åt klara och tyra ikväll, dom somnade för en stund sen. Nu måste jag bara vänta tills föräldrarna kommer hem, så kommer sitta här ett par timmar. Men deeelugnt!

Egentligen hade jag velat följa med in till stan för att kolla på the voice, men eftersom jag är en så ssnnääälll människa så ställde jag upp som barnvakt idag. Plus i kanten till mig! (sen så får jag ju pengar också hihi).. Innan jag kom hit så hann jag få en soffa till mitt rum beställd. Äntligen, måste verkligen få ordning på rummet snart. När jag ändå var i farten så passade jag på att köpa en mysig tröja också. För er som bryr sig. Herregud, det är ju redan höst. Känns iaf så när man vet att skolan börjar snart. Jättesnart. Usch skjut mig. Näääej nu tycker jag det här inlägget blev för negativt. Som alltid då nu för tiden. Men jag menar, tänk på att du är svensk.






Puss på er alla våra 1337 läsare ♥


The voice!

Måste bara säga att ikväll blir det in till stan för att kolla på the voice  i kungsan! Väldigt många är tråkiga och skyller på vädret för att inte åka in.... det är ju bara lite vatten, hallåå?!?

Jag åker i alla fall in med Sara, Jocke, Wendela och några till tror jag. Men man kommer säkert träffa massa där oxå så det blir kuuul! :D

Och bara så att alla vet är JOCKE vår största stalker på bloggen! :D :D

bilder kommer efter ikväll




min och saras otur är inte att leka med

Tjo alla stekare där ute i solen! Vädret är ju helt oootroligt, man får typ värmeslag så fort man går ut!

NOT. Iaf, jag har kommit fram till att jag och sara ofta har otur. Eeeeller så är det så att vi är rätt blonda, men jag tror mer på det första alternativet. Kolla:

I torsdags så skulle vi ju gymma. Det var tydligen billigast i hammarbyhöjden. Vi stressade som två galningar hem till mig för att hämta grejer eftersom det stod på hemsidan att dom stängde 19.00. Vi kom dit halv. Aa så står vi i kö för att betala och så ser sara på en lapp att man måste vara 18 för att få gymma där! KUL?! Nej. Men på vägen dit träffade vi sötaste steffiii och pratade lite, så det var inte heelt i onödan! Iaf. Så vi åkte till sats i globen istället och frågade om åldersgräns där. Hon sa att man behövde va 16 så vi ba jaaaa men sen ba man måste ha föräldrarnas underskrift. JAHA?! Men pappa var vår räddare i nöden, han snackade med hon i kassan så vi fick ju gymma till slut.

Seeen så var det det här med vår melon igår också. Aaaahahaha det var längesen jag skrattade så mycket. Vi hade köpt en melon som vi hade i en påse. Plastpåse. Den håller inte för en 40 ton tung melon märkte vi. När vi gick upp för sista backen hem till mig så går påsen sönder och melonen ba rullar ner för backen och jag kutar efter men jag var inte tillräckligt snabb så den rullade in i en buske. Vi trodde att den hade rullat in på en tomt så vi plingade på och ba hej får vi leta efter en melon på er tomt? Hon ba eeeh aa visst? Aahaha då gör vi det, men sen säger hon att det är ett staket där så den kunde inte ha rullat in på tomten. Då fick vi gå in i buskarna ändå. Det var värsta dramatiskt men jag hittade den till slut! WOHOOO. Och nej vi kunde verkligen inte överge den där i mörkret.

JAAA så nu kanske ni förstår vad jag menar!


här låg vår melon

Oj vad långt inlägg, men aja jag var tvungen att dela med mig av detta.
Bloggar mer ikväll! PUSS ♥


New look

Godmorron alla fans!! (lika bra att sova när man kan)

Tänkte bara visa er min nya look som jag börjat ha ganska offta. Det är att locka håret och inte med trippeltången utan med plattång. Det är inte så svårt som många tror, det är jätte lätt bara man får in tekniken. Det finns jätte många filmer på youtube om ni vill veta hur man gör ;)



Så här brukar resultatet se ut , Vad tycks?

PUUUUUUUUUUUUUUUUS!


First day @ school

Skolan började idag!!! WOHOOOO BÄSTA DAN I MITT LIIIV, LÄNGTAT SÅ HIMLA LÄNGE ASSÅ!!! eller? fast ne... så hemskt var det inte i alla fall, det var roligt att träffa alla igen efter så lång tid <3

Efter skolan så åkte vi in till stan och käkade lunch på donken alla tjejerna (de 5 som vi är kvar)
När vi skulle hem sen träffade vi på mina rosa kompisar på plattan (jag menar vem vill inte ha en hel uotfit i rosa när dom såg bilden på mig lixom?!) Fast dom var inte lika coola som mig, dom var jätte läskiga och sprang omkring och pussade och klängde på allt o alla... uuueew scaaary





rädda tjejer xD



PÖSS PÖSS


Nu drar vi från gymmet i Globen, vi har va...

img_9603 (MMS)

Nu drar vi från gymmet i Globen, vi har varit sjuuukt duktiga. Tog ett tag att komma dit haha vi är rätt så dumma ibland. Meen kan skriva mer om det senare! PUSS


just nu:

sitter jag, stjärnan hereself och sara the maaan och kollar på resor till grekland i september! Iiiiiih vi kanske, kanske, kanske ska åka dit! UNTZ UNTZ. Ja, nu är det meningen att ni ska bli lite avundsjuka.

Dagen har sett ut uuungefääär såhär: Vi åkte in till stan med terese the barbie som hon kallas numera. Vi kollade in ung08, och asså shiiit vilket drag! Så jävla stört kul var det. Träffade några fjortiwzzboyz som vi bytte nummer med osv. Dom va galet heta! Sen gick vi runt där och stekte... Okej DRIVER. Det kändes inte bra att va där. Så vi gick och kollade i affärer istället. Vi hittade världens snyggaste outfit till terese. Efter det var hon tvungen att åka hem. Jag och sara köpte lite nödvändiga grejer. Omg vi va i en och samma affär i säkert tre timmar. Inte för att överdriva men aa. Sen åt vi middag. Seeen köpte vi lite nyttigheter (tomater är iaf nyttigt) innan det var dags för biiiooo! Vi såg "Bad teacher", lite störd film, vi satt och garvade åt ingenting hela tiden. Inte ovanligt. Juste haha helt normalt, vi stannade där inne efteråt och gick på händer osv, och provade aallaaa platser i hela biosalongen. Sen åkte vi till sara och här sitter vi nuuu!

Varsågoda, här får ni bilder!:












Nu blir det skäckfilm! Om jag känner oss själva rätt så kommer vi iiinte kunna somna sen. Men önska oss lycka till!
PUSS ALLA FANS ♥



Mitt liv på en vägg

Tjenare!!
Snacka om att jag har haft en röööj dag idag asså! ni ska bara veta, sprungit från och till ställen hela dan! knappt hunnit andas ju! snacka om bissy women jag är!
fast nee... Idag har jag inte gjort nånting. Eller jo jag har letat ihop bilder på olika roliga minnen jag har i mitt liv som jag ska rama in i massa ramar och fylla min vägg med, kommer bli jätte fiiint! och varje gång jag kollar på den kommer det göra mig så glad, tack vare alla mina fina vänner där ute <3


Här är bara några få av bilderna som kommer fylla min vägg, så bli inte ledsen nu om du inteär med på nån av dom här för alla mina vänner har en plats på min vägg <3


 


Love you all <3


godmorgon då

FML. Vaknade nu. Hur faaaaasiken ska jag kunna vända tillbaka dygnet på en vecka?!

Det är ingen annan hemma heller... Visste att alla utom bullen jobbar, så jag undrade vart hon hade tagit vägen eftersom det var helt knäpptyst när jag vaknade. Så ser jag en liten lapp på golvet utanför mitt rum där det står "Jag är hos Josefin om du undrar. //Julia". Deeet var riktigt naw alltså. Hon är ju bara för gullig ♥

Nu måste jag äta frukost, håller på att dö. Sen får vi se om jag hinner med en sväng till centrum, måste köpa lite smågrejer... Meeen det hinner jag troligtvis inte för klockan fem ska jag vara barnvakt igen! Då kaanske tyra kan göra mig på bättre humör. Hoppas det.


lite så känner jag just nu...

Puss alla fa... Vänta har vi ens några fans? Svar: NEJ


jhKJJ#()¤!/

Aaaahahaha nyheterna va på på tv:n här hemma... Dom snackar om att nån affär hade för lättklädda tjejer med i sin reklam. Så får man se lite av reklamfilmerna i slutet och sen filmar dom gubben som håller i nyheterna AAHAHAHA så sitter han och verkligen stirrar på skärmen som han också ser reklamfilmerna på... Han stirrar i några sekunder innan han fortsätter prata. HAHAHA kvällens roligaste.

Ursäkta min övertrötta humor. Egentligen är jag sur och arg och ledsen och blöslkdfsd. Men kan berätta lite om dagen ändå. Eller det finns inte så mycket att berätta... Har varit barnvakt åt söta lilla tyra. Över 200 kr rikare bara sådär, inte helt fel! (Ja, 200 är mycket för mig). Och eeee aa det var väl dagens största händelse... Orkar inte blogga mer. Ska bli skönt att sova. Som om jag och terese inte har sovit tillräckligt den här helgen haha! Aja, hejdå.



Hittade den på ansiktsboken nyss. Klockren.


slapp helg

Nu när Terese har varit barnvakt åt lillen så har det blivit en riktigt slapp helg. Haha vi har sovit till två och sen segat vid tv:n ett tag. Okej ett låångt tag. För helt plötsligt är det kväll och vi har inte gjort ett skit på hela dagen...

Nej riiktigt så tjocka har vi inte varit. Faktiskt. I fredags åt vi middag i centrum med Moa, grymt gott och trevligt alltså. Igår träffade vi först sara för att fixa en grej och sen åkte vi in till Söder och spanade in alla oranga grejer med två ben som sprang... vi fatta inte riktigt varför, vem vill springa en mil frivilligt lixom?!? :O Sjuka människor. Det var inte det roligaste att kolla på så vi dansade oss ur massan med folk (våra fans) och gick och åt thaimat istället. MUMSIGT! Vi höll på riktigt på att spy efteråt så vi rullade oss hemåt för att kolla på rosa - the movie innan vi somnade. Vi har båda blivit lite förälskade i ville, gaaaaaah! Vilka töntar vi är egentligen. Men jag menar hallå, alla älskar oss ändå eller hur?!

I say wohoo it´s fest in here. It must be liinteer in the atmosphere.


någon som har nummer till dom här heta tjejerna?



Saknat er alla!!

Idag träffade jag Simone, Jenny, Ellen, Korre, Bella och kalle! asså jag har inte träffat nån av dom på hela sommaren helt galet ju! :O Det var i alla fall riktigt roligt att se alla igen!
Först mötte jag upp simpa på tåget och sen jenny på centralen. Sen när vi är påväg till kungsan ser jag Ellen och Korre gå där på gatan! sen när jag och simpa är påväg hem kommer Bella och Kalle upp från ingen stans, trodde båda var utomland lixom.. KNAAAAAAAAAAAAS!

Nu ska jag hem till Linnéa och vara barnvakt till henne! hennes föräldrar har överlåtit ansvaret till mig nu tills söndag för dom åkte till småland. Hoppas jag klarar av den där jobbiga ungen så länge... önska mig lycka till! ;D



Sötnosar <3
(checka Jennys gipsbränna ;D)

Puss Puss


godmorgon alla fans

Sov ganska länge idag för att vara mig, vad hände liksom? Jaja skönt vare iaf. Har nyss ätit frukost och kollat lite på tv. Å så var jag tvungen att mäta mig, vet inte var jag fick den idén ifrån, men gissa hur lång jag är?!.......

Fel. Kan säga att jag inte har växt en endaste millimeter sen sist jag mätte mig. Kuuuuul. Jag står kvar vid mina älskade 155,5 cm... Julia som är fem år yngre än mig är tydligen bara 1,5 cm kortare än mig?! Aaaah får panik.

Menmen, that's life, nog om det. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Först måste jag städa mitt rum, jippiiii! Senare ska nog ringa min b-ror Terese. Hon ska ta hand om mig från idag till söndag, woopwoop då kan ALLT hända! Untzuntz! Driver.

Nä tjarrå allihopa!



aaahahahah vilken ful unge jag var :')


FORE!!!!!!!!!!

Tiger Woods ta dig i rumpan, Terese och Linnéa är på plan! Grymma som vi är på allt vi gör så är det väll klart vi ägde sönder på golf oxå! Ni kan ju checka tv:n imorrn så lär ni se oss där ;D



Vår regnbåge!




Puss Alla Fans!!!


Grattis kusinen!

Idag fyller min kusin Mikaela 22 år, fatta gammal asså! :O Så vi va och firade henne och åt god tårta. Vi hade bästa presenten till en HET tjej som henne... en chilifrukts planta hihi klockrent ju!


Här har vi födelsedahsbarnet



Vi är så glade idag för du har födelsedag,
 för du har födelsedag,
 precis i dag Hurra! Hurraaaaaaaa!!

Grattis Picco!! :D


High School Musical maraton

Just nu sitter jag här med Lena och kollar på High School Musikal! Vi har precis sätt klart ettan och har nu bara tvåan och trean kvar! :D Asså dom är ju bara för bra! jag kan inte sluta gilla dom, och snyggaste skådespelaren är ju med oxå! jag menar lixom hallååå kan det bli bättre?!


Love you fina vän! <3

Puss alla fans!!


en vecka på gotland























hemma igen

Kom hem för en stund sen, eftersom moa skulle på träning och natalie typ ut med båten... Men iaf, det vart en myyycket trevlig lunch med hur mycket snack som helst. Det blir lätt så när man inte träffats på länge! Vi satt där i 3 timmar, haha. Typisk tjejgrej att sitta på ett café och babbla i några timmar, visst?

Vad ska jag göra nu ikväll då?... Vet inte. Tänkte ju va med micke, men han och martin dom mupparna hade tydligen något vääldigt viktigt för sig. FU. Jag tror jag ska övningsköra lite! Haha, det var ett tag sen! Sen får jag se.

Såhär söt är jag just nu:


kul liv jag har


Juste! Senare ikväll kommer bilder från gotland upp här. So stay tuned, som alla våra bloggkändisar till vänner säger!
TJARRÅ

ångest

Åååh vad jag har ångest över att skolan börjar snart. När jag skulle sova inatt så blev jag lite tpl för att jag kom på det... Usch. Men aja, vad ska man göra?

Imorse vaknade jag av att det lät som att det var 20 elefanter i huset... Typ. Men det var bara någon här som skulle byta värmepumpen. Så jag gick ner och kollade lite på rosa (igeeeen) för julia satt och kollade på det. Sen ringde moa och frågade om jag ville ta en lunch/fika med henne och natalie och det är klart jag vill! Det var alldeles för längesen vi tre sågs!





OOOOOOJ nu måste jag gå mot bussen!
Puss alla fans ♥


skämta bara...

... designen blev klar idag! WOOHOOOO vad snygg de eee!

ny design på g

Hej alla fans, har ni saknat oss? Svar: klart vi har åå vi har nästan inte klarat oss utan er i några dagar!

Visste väl det. Just nu sitter vi i Linnéas rum och försöker fixa en ny design! Den blir inte klar nu, men den kommer! Vi tog några riktigt proffsiga bilder idag, vi är ju som ni alla vet födda till modeller, som vi ska ha med i headern. Nej det var ingen ironi i det där alls, lovar. Vad har vi gjort mer då? Vi har lyssnat på musik och snackat om allt och inget oooch kollat på rosa. Ni vet serien livet enligt rosa som gick på fredagar på gamla goda tiden? Det är SÅ bra! Iiiiih i slutet fick man tillochmed tårar i ögonen. Barnfilmer 4-ever alltså!

Nä nu borde vi fortsätta! Här är vårt bröllopsfoto btw, ja vi gifte oss förra veckan om ni inte fått med er det:


sött va?

Hejdå alla fans!
PS Micke och Martin kan gå och ta sig


Schtekig sommar

Idag har det vart en rolig dag med linnéa och hennes familj och hennes kusiner med familj från norge! dom kom hit till gotland i lördags och idag kom dom ner hit för att kolla på den otroligt balla hoburgsgubben som man verkligen inte kan missa när man är på gotland nej det är bara en mycket överskattad sten Och då när dom skulle hit ner så kunde dom ju träffa oss :D

först så kom dom till vårt pippihus och fikade sen åkte vi till stranden och chillade sen till hoburgsgubben. Ni ska få se alla super balla, sctekiga, fräna bilder sen men dom har linnéa. Vem vet... det kanske blir en ny header!!! :D


jag förra sommaren

Puss på er alla söta läsare!

Ps: josefine nu kan du vara glad för att nån av oss bloggar lite ^^


tjarrå

tar en liten bloggpaus, puss alla fans!


RSS 2.0