krilleeeeeeeeee!!!!!

Hey i just met you and this is craazyy but here's my number, so call me maybe? JAMEN SJÄLVKLART SWEETHEART.
Inatt sov lille julia hos mig. Myspys. När vi vaknade och hade ätit frulle osv så åkte vi till centrum för att köpa hårfärg. Jag ville få mitt hår ljusare tills jag och sara åker till spanieeeennn!!! (idag är det exakt tre veckor kvar taaggaaaa) Så ja jag skulle kolla på ljusare färg. Men sen insåg jag att jag redan har fått ljust hår? Ba BAM helt plötsligt liksom trololol brain. Då slapp jag slösa pengar jag inte ens har också. Men julia köpte iaf. Sen tog vi en promenad hem igen för det var galet fint väder ju! 10+ och det är fortfarande februari?! Vad är det som händer med världen?

Kolla va fin hårfärg jag hade efter sommarn.. Den va typ bajsbrun/kissgul/orange men jag gillade den ändå.



Vad liten jag va?! Aja nog om mitt hår hoppas ni har det bra pussenussegullipluttisar VI HÖRS

that awkward moment when you run to hug someone truly cute, sexy and awesome person.. and you hit the mirror

Heeeejsan allahopa. Allt bra? Jo jag undrar bara om det finns någon ensam själ där ute som vill leka med mig???????.. LURING jag vill inte leka med nån, jag gillar att va ensam. Så jag rullar.
Haaapppp idag fyller julia hela 13 år, så vi har firat henne hela dagen! Det känns fortfarande som att hon är åtta. För mig kommer hon alltid va min lilla skitunge. Aw. Men iaf. Hela familjen drog till heron och åt och gick på bio. Vi såg "en gång i phuket", den som terese hade varit iväg och sett. Värd film (y) Sen så va släkten här på fika för en stund sen.. så min mage värker som bara den. Jupp, jag är gravid you know. Härliga tider. Imorn ska jag in till stan och leta efter en blus och en skjorta jag sett. Jag är stenrik så de e lungan. HAH nemen juste lilla jag är ju fattigare än en jävla råtta asså de e riktig standard.




Jag tror på det här.. (Eller så är det för att jag vill att det ska va sant) Men det har faktiskt stämt ett antal gånger. Drömmar och sånt är skitläskigt ju

Jaja jag har inte så mycket att skriva, kände bara att bloggen dog lite för stunden så nu kommer linnea the kiiiiiiiing och räddar våra fans. Kommer nog några fler inlägg lite då och då under lovet. Så stay tuned hela dan varje dag bitches puss love ya


tjarrå snö... och hej mer snö!!

Idag åker viiiii!!!
Igår var jag uppe till 3 och packade och är redan uppe nu kl 6.30, har typ inte kunnat sova nånting för jag är helt speedad och taggad och nervös för att jag inte packat klart. I år har jag ingen koll på packningen för att jag inte haft min packlista jag alltid haft alla andra år.. så nu har jag noll koll, men de ska nog gå bra hoppas jag!

Kanske borde säga vart jag ska åka för er som inte känner mig och vet mina traditioner.... vi ska till Österike!! de kommer bli så härligt att ligga på stranden med paraprydrinken under parasollet ..driver!! Skidbackarna har väntat på oss ett helt år nu och vi är taggade till 1000!
Har sagt till vissa nu att jag ska åka i bikini för att va king i backen... så får se hur de blir med de... men jag är king ändå ju, jag menar lixom hallå kolla på mig! ;)

tror vi har internet där vi bor och datorn är med... så va beredda hörrni!

image description
jaaa min hobby hela bussresan typ.. kommer inte bli rastlös i alla fall!
virkar skidmössor, fett geeky i know..


We are sexy and we know it!



Pöööööööss alla babes!!!


Sportlooooov

Haa haaa ni är i skolan och jag har redan lov! Vi fick det igår. Score, king jag e. Plus att det är vår ute idag, åh man blir på så bra humör så man vill ju bara hoppa runt och dansa typ. Men hursomhelst så är jag på väg mot stan just nu. Jag och sara ska leta present till lollo, köpa lite andra småsaker och sen är det gymma som står på schemat. Vi börjar bli riktiga biffar nu, och de e bra fööör om mindre än en månad åker vi till spanien!!! Aaaaaah längtar såhäär mycket!

Aaaa men nu kommer sara snart så seeee yaaa overandout puss


before i die






- ångra aldrig något som en gång fått dig att le.



Tjaaaaaa älsklingsbebisar hoppas allt är lugnt med er.. men det borde det ju eftersom det snart är sportloooov! Då blir det fullt ös för min del!!! Ska FÖRSÖKA hinna fixa en varsin date med alla människor som har bett om att få träffa mig (det vill dom troligtvis eftersom jag är så jääävla underbar) asså jag vill ju inte svika mina fans men ibland pallar man ej trycket. LÅT MIG ANDAS NÅN GÅNG. Men en del utav er lär jag nog hinna träffa. Eeeehhhheee luuriiing in your dreams linnea. Jag ska sova hela dagarna. Älskar mitt liv :)

Juste, har inte berättat om helgen än.. Hände iof inte så mycket. Va i stan lite, dansade och va barnvakt med sara. Säger bara stackars små barn.. Haha nerå. Det var faktiskt jättemysigt. Nästa helg, eller iallafall fredag, blir däremot roligare. Tagga till lollos 18-års fest!!! Det kommer väl va det enda kul det här lovet. Menmen sluta klaga nu lilla flicka. Håll ba käften och va nöjd med aaallt som livet ger och allting som du kring dig ser lalalalalalalalala (shit ni skulle hört mig sjunga det där, lät precis lika ljuvligt som rinnande smör i öronen). Nä nu ska jag hoppa in i duschen, xoxoxoxo

Isn’t it ironic that the only person who can make you really happy, is the same person who makes you sad and lonely?



När är det meningen att man ska förstå något här i livet? Orkar inte. Godnatt.

Vi älskar er ändå killar!




btw en "must see"!

jag kan ju berätta om ikväll också, måste komma ikapp i bloggandet nuju!

Ikväll var vi och såg "en gång i phuket" haha asså jag dog lite genom hela filmen, sjukt kul! Typ först svenska filmen som va bra dom brukar suga k*k. Ni borde verkligen se dom om ni inte redan har gjort det, jag vill typ springa tillbaka och se den igen haha




Nu ska jag lägga mig i min extremt hårda osköna säng och kolla på O.C tjarrå!


jag har mer hår kvar än vad pappa har i alla fall!

Sorry babes för dålig uppdatering från min sida.. Men de är skolan som kan ta sig!

Igår i alla fall så gick mitt hår fet bort! De var så sjukt slitet, inte klippt de på jätte länge och efter Thailand va de kaos. Men nu är de borta! ...aa okej lite kanske jag har kvar då haha
De va min fina kusin Johanna som klippte mig som alltid, och nu när vi är grannar också så kunde jag snabbt springa över dirrekt efter hårtvättning med handuken kvar i håret, ...lite fail bara när dom hade portkod och jag stog där utanför med turban och blev dumförklarad av ett killgäng som kom gående... dom ba retaaaard!!

Den blev typ en och en halv dm BAAM borta... snyft..
image description
neerå jag är nöjd, nu är de fresh i alla fall!

Puss på er!


asså jag dör, min lilla hampe!



Min kusin för några år sen SÅ JÄVLA GULLIG hahaha galen han är

do you mind if i walk you home? my mother always told me to follow my dreams



Hej söt. Allt bra eller? Joomen det är prima ballerina. Idag var man alltså iväg och badade, kanske inte så jättekult men helt ok ändå. Vi va bara åtta från tvåan där, haha vi satt mest i bubbelpoolen.. Fast jag, sara och jonas lekte lite i äventyrsbadet också, fett med paartyyy! Haha aa sen så åt jag och sara på gamla hederliga subway. Ooooch ja, de va den dagen.

JUUSTEE HAR GLÖMT ATT SÄGA DET men vet ni?!?! Min fina kusin elin såg one direction in real life när dom va i sverige härom dan! Hur coolt är inte det?!?! Asså tänkte att vi ville veta det. Aja nu ska jag försöka plugga. Tro det eller ej, men jag har faktiskt skärpt mig när det gäller skolan. Hehehehhehe eller jag försöker. JAAAAAJAAA heido fulingar

alla hjärtans dag



Undrar om man någonsin kommer få en helt perfekt alla hjärtans dag?.. Nån gång borde det väl hända? Nästa år kanske?.. HAHA LOOOL det kommer man aldrig få uppleva. Man ser alla söta förälskade par överallt och så står man själv där och ba "tja läget då?.. Det ser ut att gå rätt bra för er i era liv iaf.." NEJMEN hela grejen är ganska överskattad.. Alla borde visa lika mycket kärlek till varandra varje dag. Btw tänker ni aldrig typ: "Undrar vad personen jag ska gifta mig med gör just nu?" Haha cp jag är, men visst är det lite läskigt att tänka så?!

Aja min dag har varit helt ok ändå. Kom till skolan vid tio, lallade runt tills den enda riktiga lektionen började vid halv tre och sen åkte man hem igen. Lille pappa gjorde extra god mat idag, eh nått slags kött haha, klyftpotatis och bea. De e äkta kärlek det.
Imorn har vi friluftsdag och då vill man ju åka skidor eller hur? Ja men då är alla förutom jag och sara så tråkiga och ba nee orka. Så nu blev det bad i eriksdalsbadet istället. Sååå bäst att ringa hit john blund nu då så man kan somna nån gång. Måste ladda inför imorn! Aaah tagggaaaa!!!! GODNATT BABES ♥


You're everywhere to me and when i close my eyes it's you i see



Haha så sant.

vad händer

Vaaad händer världen???? Fullt ös eller???? NEJ INTE HÄR IAF. Alla är så tråkiga, inklusive mig. Egentligen skulle jag haft typ utegångsförbud ikväll, men sen ändrade sig min mor och far.. Mm då blev man ju rätt taggad på fest, men tror ni det finns något då eller? Nääääeejjj helt dött. Får stanna hemma och ruttna ikväll ändå rå, precis som det var tänkt från början. Love life.

Jaja. Igår var jag ju hos farmor och farfar. Jättemysigt, god mat och sköna småkusiner haha. Så sjukt gulliga. Vi åkte därifrån runt elva och jag la mig direkt när vi kom hem för att få min skönhetssömn. Jokezzzzzzz. Men iaf. Precis när jag håller på å somna så ringer micke? Verkligen wtf?.. Men jag offrade min skönhetssömn och pratade med honom i tre kvart.. Säger bara pajas han e.

Imorn ska jag va duktig. Ska plugga, städa rummet och rensa garderoben. (Aa jo tjena som om allt det kommer hända).. Aja sen på kvällen är det dans. Vi har börjat på fångad av en stormvind, hahaha galen koreografi.
Meeeennnn hörni dudes ni får ha en underbar kväll nu då och ha lite extra kul åt lilla mig. Puuuuuuwssss


jag och världens gosigaste isa igår ♥


true shit











wazzaaaappppp

.. wazzappar INTEEEE? Jag sitter iaf här och försöker skriva klart en uppsats samtidigt som jag trycker i mig en semla. Känns bra, kom nyss hem från gymmet liksom.. Och innan jag och sara drog dit så åt vi på donken. Fyller på med kalorier innan gymmet, bränner bort lite där, fyller på med nya efteråt. King jag e.
Igår sov jag hos sara dårååå. Vi tjockade oss med det ena och det andra, samtidigt som vi kollade på gossip girl såklart. Det sviker en aldrig <33333 Och bara för de så känns det som att det är tisdag imorn, men sen ba FREDAG FTW!!! Weeehååå paartyyy. Hos farmor och farfar! Haha men det ska bli mysigt, ska fira min lilla farfar eftersom han fyller 73 idag!

Nemen hörni nu måste jag fortsätta skriva. Over and out, sweet dreams
(de här e jag:)

image description

Fuck sverige

Assåååå kan inte gud chilla lite med värmen nån gång, det är ju nästan så man får värmeslag så fort man går ut?!?! LOL JK man fryser förfasiken arslet av sig. Menmen. Just nu är jag på väg till sara älsk. Ska sova där inatt eftersom lillen skulle va helt själv annars. Aw. Mmmm och idag var jag alltså modell åt jennifer under hennes sminkprov. Kult som alltid! Provet va "total makeover" tror jag det hette.. så hon fixade ihop en hel look, kände knappt igen mig själv haha, men det blev skiitbraa! Sen när hon va klar så åt vi lunch innan vi kollade i affärer. Jennifer hjälpte mig att äntligen hitta en alldeles försenad julklapp till terese heeehhhe flåt baby.

Här är en bild på sminkningen. Fint va?!


Tagga Romme!!

jahapp inte ens när man ska upp mega tidigt hamnar man i säng i tid... men aja klarar mig nog hoppas jag!

bara att resa på arslet om fyra timmar igen då TAGG!


Innan romme 2011


sara, kim och gustav är gay

Heeeej bebisar hoppas allt är bra med er. Jag tänkte bara berätta lite om de senaste dagarna som passerat. 'cuz i'm fucking awesome. Det blir väl najs.

I fredags efter skolan så blev det tågluffning för min och saras del. Vi skulle egentligen åkt till emelie med massa gott eftersom hon va sjuk, men vi fick inte. Så vi åkte vidare med tunnelbanan till slutstation. En gubbe som snackade med sig själv höll oss sällskap där en stund, och han tyckte vi såg ut att va 20-21 år gamla! Åhhhåhåh SCORE. Jaja, sen så bestämde vi oss för att dra till heron och gå på bio med martin, jesper och niki. Trevligttrevligt. Vi såg mission impossible, rätt så bra! Och i lördags hjälpte ju jag, terese, lena och sara till på pers (och pers) 50-årsfest. Det var faktiskt riktigt kult, ni kan ju kolla videon själva för jag orkar ej berätta allt.

Igår innan skolan så åkte jag och sara hem till emelie. Vi gjorde hennes dag. Sjöng justin bieber och massa, säger bara stackars hennes grannar. Men de va mys. Idag då? Juste hahah så kuuul, imorse så låtsades jag och sara att vi va sura på varandra. Fråga oss inte varför. Men vi spelade fett bra, alla ba vad är det som har hänt?!?!?! berätta, du ser så ledsen ut osvosvosv. De va lite gulligt. Men sen ba haahaa LAURING. Alla tar för givet att vi alltid är typ ihopklistrade så de va kul. Sen efter skolan idag så åkte jag, sara och emelie den muppen in till stan. Jag säger bara en sak - jag hatar gina tricot av hela mitt hjärta. Mina älskade svarta jeans sprack för nån vecka sen och nu när jag ska köpa nya så har dom ändrat modellen?! Antingen är dom aaasssmå eller aaassstora. Aa men jag hittade iaf ett par andra jeans, värmeskyddsspray och två bikiniöverdelar. Niz bror.

OoOooKej hoppas ni orkade läsa igenom denna djupa novell. Nu ska jag måla naglarna, jennifer ville det. Haha jag ska nämligen vara typ modell imorgon igen, tror hon ska göra ett sminkprov eller vad man säger. Berättar nog mer om det imorgon. Godnatt dröm sött sweethearts, peace out


Måndagen blev precis så mycket bättre!!!

Bilder från facebook!




De va menat att jag missade första lektionen idag!


LYCKA!


Så va de måndag igen...




Varför finns måndagar?? man är ändå alltid helt död, försover sig, orkar inte plugga, ser inte fram emot nåt eftersom hela skolveckan står framför en...
Om vi bara tar bort måndagar skulle vi alltid ha en dag närmare till helgen ju... så onödig dag!



De enda bra med måndagar är att man kan tänka tillbaka på helgen och få tillbaka leendet på läpparna

Puss på er!


Bilder från 50 års fekken igår!


Grattis igen Pappa!

Grymma på att fixa fillm eller vad?!


jag är så jääääääla grymm!


hahah döör...

Puss alla 1337tusen fans där ute!


I wonder what goes through your mind when someone mentions my name




Idag efter skolan mötte jag upp Jennifer eftersom hon skulle klippa mig! Såhär blev det alltså. Som sagt så skulle jag egentligen behöva raka av hela skiten (skulle passa i de), men jag kände att det skulle bli lite kallt nu på vintern. Och det här blev minst lika bra! Nöjd tjej (y)

Vad har mer hänt idag då? Ööööh juste va hos sara innan jag åkte till jennifer. Vi tjockade oss med kakor med ost på (asgott, alla borde testa) framför lite gossip girl. Standard. Sen har jag försökt plugga, men precis när jag skulle börja så får jag reda på att Emelie troligtvis ska flytta till Lund innan vi tar studenten! Min lilla Emelie du fåår inte helt seriöst då hamnar du 73929 mil ifrån oss och nej jag vill inte!!! Åååh nu ska jag krypa ner under täcket och gråta lite. Puss på er alla fans

little reasons to smile


RSS 2.0