Kurs...

Idag gjorde jag sista grejen inför att börja övningsköra, jag gick nämligen på en handledarkurs. Den var över 3 timmar lång, men den kändes kortare :)
Så snart ska jag övningsköra för första gången då! Jag tror jag typ kommer... dö. Fast nej det hoppas jag inte! Haha, det kommer nog bli ganska kul. Om jag bara kan se vägen så går det nog suveränt :D Man måste vara positiv.



Puss / L ♥


O.C Kväll!

Jag och Lena hade planerat att vi skulle ha O.C kväll/natt nu. Både jag och Lena hade sagt till Sagge att vi skulle ha det ikväll, men nu hade hon tydligen planerat nåt annat. Så nu kommer vi få sitta här i soffan och vänta för hon kemmer inte komma hit förens typ 10 :O
Förra gången vi hade O.C kväll satt vi upoe tillk 5.30, så om vi gör det nu med hinner vi nog se en hel del i alla fall ;)
Vi har bara sista säsongen kvar nu, och sen är det slut :'( Vi har alltid kollat på O.C när vi har varit i Österike men i år blir det One Tree Hill som gäller i stället, hoppas det är lika bra ;)


LÖÖÖÖÖVE!!!



Så snygg o söt o alldeles alldeles underbar! ^^


Ha en bra söndagkväll!! PUSS// Terese och Lena ♥


Tävlingen- varning för långt inlägg

Haha! vi två och sara skulle till enskedehallen för att kolla på när Jennifer, Kajsa och Cornelia skulle tävla i matta.
Först gick vi och åt middag på ett ställe så vi va typ proppmätta, men sen gick vi ändå till ica och köpte varsin bakelse, en marabou, en fanta wildberry (fett goood!) och en daimtårta. När vi är inne på 7eleven för att sno lite skedar till tårtan ringer jennifer
- Ni måste vara med och tävla!!
- Va!?!?
- Ja, annars måste vi stryka vårt lag!
- Va!?!?
- Skynda er hit, ni har förträning snart!
- VA?!?
PANIK!!!
Vi slutade ju liksom på gympa för ett halvår sen och nu skulle vi helt plötsligt tävla på en massa vi inte kört sen dess! Vi som hade tänkt sitta där och kolla, tjocka oss och ha det lugnt och skönt... Men nejnej, första gången man ska sitta i publiken en hel tävling, så får man tydligen inte det?! Haha nejdå det var faktiskt ganska kul ändå :D Förutom all stress... Direkt när vi kom till hallen så förtränade vi (i panik eftersom vi trodde att vi typ skulle dö). Sen pratade vi ihop oss om vem som skulle köra vad. Och helt plötsligt så skulle vi ut på golvet och tävla! Vi tre hade ju inga dräkter eller nånting! Men vi fixade det på nått sätt, meeen jag (Linnéa) fick springa ut medans jag satte på mig dräkten haha för alla andra hade ställt upp och jag fick ännu mer panik än vad vi hade haft innan.

När vi väl var ute på golvet blev det ganska kaos xD. först startade inte musiken, sen visste vi inte vilken ordning vi skulle stå i, och sen på sista varvet när det var tre personer kvar som skulle köra såg vi att det bara var 7 som hade ställt upp. Så vi som stog på sidan fick panik igen... och ingen av oss kunde varvet. Tillslut knuffade dom upp mig (terese) så jag skulle köra... och jag har inte kunnat köra framåtvarv eftersom jag bara har vridigt mitt i :( Men jag sprang-körde- OCH STOG!! helt galet!
Alla körde och stog på alla varv och vi fick poängen 7.75 ^^ bra med tanke på allt ;)
Efter vi hade kört fick vi i alla fall äta det vi köpte!! hihi


middag


tumblinggolvet :P


haha Terese och Sara!


Linnéa och Jennifer


Kajsa


När vi skulle hem så tappade vi det som var kvar av daimtårtan! :(




Vi kanske ska vara med nästa tävling också (fristående), eftersom dom behöver hjälp från dom bästa! ;)
Puss / Linnéa & Terese ♥


Ghaaaaaa!!!!

Vad var det som hände?!?! Tror vi nyss tävlade i gymnastik fast vi slutade på det för ett halvår sen!! kan fortfarande inte fatta :o Skriver mer när vi har fått tillbaka medvetandet ;) Puss// Två chockade tjejer

VET NI!?!?!

MIN MOPPE ÄR TILLBAKA!!
Min moppe blev stulen tre dar efter jag fick "ärva" det av min brorsa. Det var för nästan två år sen nu... och idag ringer polisen och säger att dom hittat den i ett dike nånstans xD så den är hämtad hos polisen nu!

Men....


....

... Den är inte lika fin som innen :(

Den är helt förstörd, så vi får väll sälja delarna på blocket eller nått ;)

PUSS// Tess ♥


Nya jackan



Påminner lite om en skinnjacka tycker jag. Avtagbar luva och sitter jättebra! :)


Puss / L ♥


Ny jacka

Just nu sitter jag i bilen på väg hem. Var en snabbis och letade efter en mellanvarm jacka nu till vintern, som är lite "finare" än den jag har nu också. Jag hittade inte riktigt någon jag ville ha, och dessutom inte i min storlek... Men sen gick vi in på Lindex bara för att kolla. Och där hittade jag den perfekta! Jag brukar aldrig hitta nått på Lindex, men nu gjorde jag det! På barnavdelningen till och med ;) haha men den är jättefin! Ni får se bild imorn för jag orkar inte fixa det nu (a) Puss / Linnéa

Dancing makes me happy

















Bilder från dansen förra lördagen


Nu åker jag till dansen för att shake some ass! Haha typ iaf

Puss / L ♥


IGÅR

Hej!!
Igår hade vi det super trevligt hemma hos lena :D det var jag, Lena, Malin, Sara, Sofie, Kim och Moa som var där. Vi åt jätte goda kycklingspätt badade och hade det allmänt mysigt ^^
Tack för kvällen tjejer!!


Sen dog kameran så det blev inga fler bilder :(

Nu ska jag plugga samhällskunskap... -.- hur roligt är det att tillbringa sin lördag till det?!?!

Puss// Tess


choklad






All denna choklad är mitt, bara mitt! Märkte att jag har väldigt mycket kan man ju säga. Det är nog bäst att allt (eller okej en del iallafall) blir uppätet idag, eller vad säger ni? ;) Jag tycker det låter super! Mmm.

Hoppas ni har en bra lördag
Puss / L ♥


En toppen fredag

Idag kom jag till skolan halv ett, hade matte läxförhör, skrev en grej lite snabbt, och slutade 20 i två! :D Vi hade ingen samhällskunskap, så det var ju hur skönt som helst eftersom vi egentligen skulle sluta 5.
Så när jag hade slutat så bestämde jag och Sara att vi skulle ses. Hon hade inte några lektioner alls idag, så det passade ju bra! Vi åkte in till stan och hade det superkul och mysigt. Ni kan ju se själva:


Vi gick först in på ica och köpte det här som vi sen satt och tjockade oss med. Mmmm



När vi va proppmätta så gick vi in på H&M. Vi skapade världens finaste oufits (?)



HAHA  v i  h a r  s n y g g a  r u m p o r .



Såå söt! MIMMI!



hahaha
censur


 
testade hur jag skulle se ut i lugg (a)



Sen gick vi till Lindex och provade lite söta mössor.







Vi är ändå rätt så söta tycker jag.

Du gjorde min fredag till en toppen dag ♥


Puss / L ♥


FREDAG!!

Nu är jag, Sara, Lena och Malin (som kom  precis) hemma hos Lena för att förbereda lite inför kvällen. 
Det kommer bli super kul och trevligt ^^
Men nu måste jag tydligen duka... xD


NEJ pappa jag ska inte dricka vin...

hoppas ni kommer få en lika mysig kväll som  mig!

Puss// Tess

fler bilder från hela kvällen kommer upp senare ;)


Godmorgon!

Gissa vem som bokstavligt talat stog och gapade när hon rullade upp rullgardinen imorse och såg detta?! :






Svar: JAAAAG! Linnéa alltså.


kickboxningen idag...


Lisa, Sophia och jag i omklädningsrummet


Hallå där!

Idag hade vi dårå kickboxning direkt på morgonen... och det var jättekul! Väldigt jobbigt, men kul. Jag och Sophia körde tillsammans, och gissa vad?! Han ''proffset'' vi hade som tränare, sa i slutet att vi två var bäst bland tjejerna! Yeeey :D Innan, under passet, så frågade han om vi går eller har gått på någon sån sport. Men nej det har vi ju inte, vi var bara bäst ändå! Haha :)

Sen när vi hade duschat (vilket var väääldigt skönt kan jag ju säga dig) så blev det kinabuffé. Friterat kykling med ris och sötsur sås mmmmmmums

Nu måste jag plugga spanska. Blä!
Puss / L


Asså det här är ju helt galet!!

Hur kan man vara så här duktig när man är så liten?!?
Dom är så söta!! ^^


hittade den på Simones blogg
ENJOY ;)

Puss puss // Tess


kickboxning

Imorgon, klockan 9.00, måste ni önska mig lycka till. Varför? Jo, för då kommer jag köra kickboxning! Klassen ska ha det på idrottslektionen, förstår ni. Jag har hört att det är sjukt jobbigt... Men det låter kul ändå! Hoppas man inte bryter något bara haha!


bild från google...


Puss / L ♥


Promenad

Nu har jag precis kommit hem från promenaden, haha vi var ute och gick i två och en halv timme :O Vi hade mycket skvaller att ta igen ;) det var ganska länge sen vi sågs alla tre nu.

tack för en mysig kväll tjejer!! ♥




loke rymde in i en buske xD

puss o godnatt // Tess ♥


Linnéa hissar & dissar

 
Vissa nya tidningar
De flesta nya tidningar luktar så himla gott. Egentligen så luktar det konstigt... Men underbart gott!

Helg!
Ja, vem hissar inte helg liksom?

Omtänksamma och allmänt gulliga människor
De gör en på bra humör. Gullig och snäll mot ska man helt enkelt vara!

Digestivekex med smör och ost
Sjukt gott! Tycker jag iaf (a)

Att komma in i en varm buss
Man har stått och väntat hur länge som helt känns det som, och därför nästan börjat frysa fast i marken... Sen kommer äntligen bussen och det är ju så skönt när man går på den och känner att den är hääärligt varm.



Busschaufförer som stänger dörrarna mitt framför näsan på en och kör
Det har hänt mig några gånger... Man undrar ju, varför kan chauffören inte bara släppa in en för?! Oooj det tar 5 sek. Det är ju såå lång tid, du blir såå försenad till nästa busshållsplats. Eller inte

När det bara finns stora storlekar kvar
Nackdelen med att ha XS/S i kläder är att många andra också har det. Ofta när man ser något fint klädesplagg så letar man igenom hela raden/högen. Och upptäcker att det var fler i sin egen storlek som tydligen också gillade just det plagget.

Regn
Visst, det kan vara mysigt med regn ibland. Iallafall om man är inomhus! Om man är ute så fryser man oftast och... håret blir förstört!!

Att inte kunna sova
Man är jättetrött. Men ändå går det inte att sova. Det tar hur lång tid som helst utan att veta varför. Jobbigt!

Att man ofta blir förkyld på hösten
Man hostar, är snorig och känner sig trött hela tiden. Inte speciellt kul. Men det är tur att det brukar gå över snabbt iallafall.

Mmmm.. Marabou!!

Nu har jag testat den nya Marabou Sensation Cookiescream! Jag måste säga att det är den godaste marabou sorten jag nånsin smakat :O den är helt galet gooood!! ni måste bara testa den! :D


haha! fail att bilden blev spegelvänd xD

nu ska jag gå på promenad med Lena, Malin, Wille och Loke ;D

ha det gött!!
Puss // Tess


Igårkväll

Godmorgon!

Vi har ju lovat att berätta om igårkväll, både med bilder och text... Så bara för att vi är så snälla så gör vi väl det då! ;D

Efter att Linnéa var klar (hon har ju dans på lördagar) så skulle vi åka till centrum... Vi bestämde oss för att ta samma buss, att Terese skulle hoppa på samma buss som linnéa satt på, fast sin station. Men när hennes station kom så stog hon inte där! Jag (Linnéa) sms:ade och frågade vart hon var, och hon ba ''jag är snart vid busshållsplatsen'' och jag ba ''men vi har redan åkt förbi!'' Hahah, hon hade kollat på klockan på sin iPod och den gick ju heelt feeel! Haha det var ju lite kul. Men Terese fick skjuts till centrum ist :)
När vi sen träffades i centrum så tog vi pendeln in till stan. Där träffade vi Jesper och vi gick och åt lunch/middag (ja, klockan var typ kvart över 5..) på Subway! Gooooott! När vi satt där så sa Jesper helt plötsligt ''Jag vet, sen kan vi väl gå till Lidl och köpa cola, det kostar bara 5 kr för en burk!'' Så vi gick dit och köpte det och jag ( terese) köpte även en hyfsat stor chokladkaka för bara 5 kronor den oxå :O och den smakade som chokladen gör i chokladkalendrarna på jul jätte gott! :D Lidl får tummen upp!
Det kändes som att Jesper kände typ alla i stan för han mötte kompisar hela tiden :P


På tåget hem skulle Jesper övertyga oss om att hans musiksmak var bättre än vår :P










haha!!




flygande snopp :O






Gangsters!!




haha!! vi fick plats båda två i min onepiece ^^

Ha en super dag!
Puss/ Linnéa & Terese ♥


Fler bilder kommer imorgon!!




Just nu är vi för trötta för att blogg om vår roliga dag! Men det och fler bilder kommer imorgon :D
håll er uppdaterade!! ^^

Puss o godnatt // Linnéa & Terese ♥


Bilder från igårkväll


det blev hallon/blåbärs muffins...


... och saras kokoskorvar (eller nått sånt!) vi bestämde oss för att baka till slut
















man kan ha vääldigt kul med en webbkamera märkte vi! Haha mycket skratt blev det!


Puss / L ♥


hej vi vill bara säga att muffinssmet är gott!


Väntar på sara...

... Hon slutar snart tror jag, och då ska vi hem till mig och baka nått gott :D vet inte vad än, men det kan bli vad som helst för vi är som vi är. Haha!

Konversation.. Haha

Nämen tjaa hörru! Görs? Aha, jag sitter i skolan med Emelie och Victoria och väntar på att spanskan ska börja. Vi har nyss ätit sallader från Ica :) jag tog en bulgur/kykling/grekisk. Den va asgood! Och en Vitamin Well till det också ;) japp! Efter spanskan ska jag hem och fixa lite med novellen... Ja det är det enda jag måste plugga idag! Hur skönt är inte det?! Sen, ikväll, äre dans. Men jag kommer nog bara vara med på koreografin eftersom jag är förkyld och jag vill i n t e bli värre! Aha, ska du gå? Okej ha det bra, pusspuss <3

Onsdag

Hallå där

Idag gick jag upp 5 eftersom jag var tvungen att platta håret (a) Duschade igår och det betyder att jag blir ett troll, haha :)
Lektionerna rullade på som vanligt. Höll dock på att somna ett antal gånger... Men sen när vi gick och åt lunch så piggnade jag till som tur va, för efter det så bar det av mot gymmet! Där ska vi ha många idrottslektioner framöver :) Det var första gången idag, och det var jättekul och fräscht där! Tummen upp


Dagens lilla klädval.
Provade att ha mittbena idag. Känns lite ovant men söta Sophia tyckte iallafall att jag passade i det! (a)


Nu: Plugga företagsekonomi. Kul.

Ha det super,
Puss / L ♥


Äntligen!!

Kolla vad jag hämtade ut idag :D

  

Efter att jag hämtat ut denna skönhet gick jag hem till Lena och åt middag, köpte glass och kollade på Paradise hotel och Desperate housewives :D MYS!! ^^

Puss o Godnatt // Tess


Hej jag heter Linnéa.

Jag är förkyld, måste plugga som 17 och vill en massa. Speciellt att det ska bli helg. Tänkte att ni ville veta. Hej då!

Vet ni, vet ni, vet ni, vet ni!!!!!

Jag träffade min idol i helgen!!!!! :D


Jag vet att ni är avundsjuka!! ^^

Puss // Tess


Ett litet tips!

Börja inte dansa till låten som kommer på radion när du lockar håret....


... jag brände mig på kinden :(

puss// Tess


Å vad jag älskar måndagar

Hola! Sitter just nu på bussen. När jag kommer hem så måste jag skriva klart min novell och äta upp min sallad... Kommer ta ett tag kan jag ju säga er! Alltså att skriva novellen. Men det blir säkert jäääättekul! *host* Nej men sen kanske jag kollar på tv eller... F i k a r ! :D jaa vad gott! Haha, aja, hoppas ni haft en bra måndag <3

Puss / Linnéa

Shopping

Igår var jag inne i stan och shoppade med mamma. Jag vet inte varför men jag shoppar alltid mycket mer när jag är med henne jämfört med när jag är och shoppar med kompisar ^^

Det här är vad jag köpte :D





Skjorta Gina Tricot 199 kr
Svarta jeans Gina Tricot 199 kr
(oj man ser inte så mycket av dom xD )

Jag är riktigt nöjd med mina köp :D

Puss o Kram // Terese


Hej, vi é bäst!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Barnvakter

Igår var vi (alltså både Terese och Linnéa) barnvakter till tre små söta barn, Emy, Klara och Tyra. 
Det var jättekul! Först fick vi laga mat till dom och då gjorde vi tacos, sen busade vi lite, sen kollade vi på en film och sen var det godnatt!!
Haha vi var som en liten familj med mamma, mamma, barn ^^ xD
Sen när alla barn väl sov så städade vi hela huset så det blev skinande rent! Haha, näej, inte riktigt... Men Terese gjorde iallafall stekpannan vi hade använt skinande ren. När vi var klara med det så tänkte vi hålla på med datan, för Linnéa hade med sig sin. MEN eftersom hon är så smart så glömde hon att ta med dongeln (fult ord btw haha) och vi kan inte lösenordet till deras egna internet. Vad hittade vi på då ra? Jo, vi låg på golvet i köket och garvade åt ingenting tills föräldrarna kom hem. Hoppas bara att vi inte väckte Emy, Klara och Tyra :S
Sen cyklade vi hem till Linnéa. Vi somnade runt 3. Om ni ville veta!







- Ja vi är jättepopulära, asså alla vill ju vara vän med oss.
- Ja och snart är det jul!

Hahaha omg vad vi garvade!



Det var en rolig kväll!
Ha det super
Puss / Linnéa & Terese ♥


Bowling!

Tack för en super trevlig och rolig Bowlingkväll med er!! Lena, Sofie, Moa, Malin och Marcus!


Ha en super dag! puss// Tess


äter kakor framför datan och tv:n

Just nu sitter jag här hemma i vår skööna soffa och bara tar det lungt! :) Tv:n är på, dvs idol.
Sitter och äter kakor också. Har inte berättat det, men igår efter skolan så mötte jag upp Lollo i centrum. Det var verkligen jättelängesen vi hittade på nått bara vi två, så det var myysigt ♥ Vi åt på Subway (goooott!) och gick runt på Vivo, haha, (innan vi gick till dansen) Å då köpte jag kakor som jag inte åt upp, sååå därför sitter jag och mumsar i mig dom nu!


kakor ♥








max skrev på min arm idag... att han är kung... aaa fast näej, JAG är kung! haha



haha ja, jag har tråkigt.


Puss / L


skolfoto

Idag har jag skolfoto, och då har jag nyss plattat håret i typ en timme kändes det som, och då ska det sjäälvklart vara så där fuktigt i luften ute! Ååh typiskt... Men jag kom på att jag kan ha luva på mig, så att inget hår syns! Fast mitt hår blir sådär halvlockigt så fort det kommer en enda vattendroppe på det, så jag vet inte om det kommer hålla sig platt ändå tills vi ska fota oss :( Menmen. Vilket problem jag har...


får väl gå ut så här idag då..

 

Aja, nu måste jag äta något!
Ha det super,
Puss / L ♥

Lite bilder från dagen i skolan


all the girls :D utom mig...


Dagens streching xD





ska försöka ta lite fler roliga bilder nån annan dag ;D

Ha det super!!

puss // Tess


Dagens tips

Tips: Om du fryser, sträck ut tungan! Det funkar!

Asså jag är bara fööör bra!!

Idag var det jag som fick laga maten i familjen och jag va grym!!
Jag gjorde värsta avancerade rätten ju ;D






Visst é jag duktig!!

Ha det bäst!! // Tess


Lång onsdag

Tjaaaa!

Idag började jag 08.00 med idrott ute i härliga kylan. NOOT. Fast första timmen hade vi bara teori inne i ett omklädningsrum, och sen fick man göra lite vad man ville. Då körde killarna fotboll och vi tjejer körde klockan, faaaaaast det gick inge bra, för jag har verkligen ingen bollkontroll :) Jag sprang ett halvt varv runt fotbollsplanen också (a) Känner mig duktig.
Sen fick vi sluta idrotten lite tidigare så det var skönt! Då gick jag och Emelie mot Latte House. Dit kom även Max och Malcom så vi åt lunch där med dom! :) Vi har nästan tre timmar mellan idrotten och nästa lektion på onsdagar, så då gick vi och kollade i lite affärer efter att vi hade ätit klart.

Sen hade vi tre lektioner innan vi slutade klockan fem. På samhällskunskapen kollade vi klart på nån film som ibland hade jätteäckliga scener, uuuusch säger jag bara! Hatar sånt :(

Nej nu ska jag kolla lite på tv
Ha det bra,
Puss / L ♥



Dags att slå sig ner i soffan

För nu börjar Desperate Housewives!!!


Fast juste jag måste plugga ju :(
det får spelas in istället...

Puss// Tess


är det bara tisdag?!

Snart ska jag börja gå mot bussen för att åka och äta lunch med Amanda och Emelie (och kanske Anna) :)
Slutar fem, precis som varje dag under jämna veckor... Men sååå farligt är det faktiskt inte! Man måste ju vara positiv


nej, jag är inte seriös :)

Hoppas ni får en bra dag
Puss / L ♥

Kanelbullensdag!

Jag hoppas alla har ätit många bullar idag för det har jag! :D


Puss// Tess


Helgen i bilder

Fredags:

Åkte in till stan med Sara. Vi letade efter en subway i några timmar typ, åt subway när vi väl hittade det, blev intervjuvade (där var vi till stoor hjälp), letade efter en butik där de har iphone skal i några timmar till haha, jag köpte ett, sara förvandlade sin mobil till en iphone, letade efter skyddsplast till saras ipod (gick inge bra) och hade lite kul på ica! haha låter underbart va? :D













Vi två mötte upp Moa och Terese, vi åkte hem till sara för att hämta grejer, åkte hem till Terese för att hämta grejer, åkte till mig för att lämna grejerna, åkte in till stan och gick runt på Åhlens...






... Sen kom nästan alla

FRÅN OCH MED HÄR BÖRJAR TERESE SKRIVA ;D

Då gick vi till en resturang som heter Mandarin och hade det super mysigt!!
Ni skulle sett hur det såg ut när vi skulle där ifrån sen :O KAOS!! xD


Elias, Cornelia, Emma, Sakina och kajsa ^^


Joel, Jesper, Elias ;)


Jennifer, Linnéa, Jag, Moa och Cornelia :D
















När vi gick från resturangen var vi tvungna att göra vår tradition. Stå på händer utanför xD men det var för liten plats, så vi gick till plattan och gjorde det ^^ (den bilden kanske kommer senare)





Sen var vi tvungna att vänta på tåget en halvtimme för att vi inte orkade springa upp för trapporna fast vi viste att vi skulle hunnit med tåget om vi gjorde det xD






Kolla vad sött det blev ett hjärta över oss ♥


Jag och sara tycker i alla fall att det ser ut som att Linnéa är jätte liten på den här bilden med jätte korta ben och armar ^^






Lördag:
Jag och sara sov hos Linnéa efter vi hade vart inne i stan. Dan efter skulle Linnéa på dans så då följde jag och Sara med och kollade på den :D vi ska också börja på dans snart :D


vi fick jätte ont i rumpan :O



Sen på kvällen skulle vi fira Moa, fasta hon fyllde år för jätte läng sen ^^ Vi åt jätte mycket så jag typ låg helt död på golvet efteråt xD





söt Natalie :)

Sen sov jag kvar hos Moa ;P

Ha det super!
Puss o Kram // Linnéa och Terese


jag är ju helt borta

Idag börjar jag klockan ett... Men jag gick ändå upp 7 för att plugga till naturprovet som är idag. Jag gjorde mig iordning på nån timme och sen satte jag mig å pluggade. Jag tänkte hela tiden bara på att jag måste komma ihåg att bussen går 26 över. Men jag tänkte inte på om det var 10.26 eller 11.26! Så jag åt lunch halv 10 och gick till busshållsplatsen kvart över. MEN SEN KOM JAG PÅ ATT DET SÅKLART VAR 11.26 JAG SKULLE GÅ! Hahah så då gick jag hem igen (a) Kände mig faktiskt lite borta när jag fattade att jag hade gått en timme för tidigt...

Ja, så snart ska jag gå igen!
Hoppas ni får en bra dag,
Puss / L ♥




BIO!

Idag blev det stan och sen bio med Lena och Malin. I rymden finns inga känslor blev det. Den var jätte kul och jag tycker den är värd att se för alla som vill få ett gott skratt ;)
Tack för dagen!!

Puss// Tess

 


hade ingen kamera så blev inga bilder :(


Kall morgon...

 
Vill bara säga, så här på morgonkvisten, att hoppas ni får en bra fredag! :)

RSS 2.0