Tjo bre

Kom nyss hem från intagningen till b! Som Terese sa, det var lääätt för två proffsdansare som oss! Haha nejmen det kändes bra. Vi tog en promenad i kvällssolen hem sen, det var asskönt! Gick barfota hihi busigt, men jag har skavsår, så det kändes extra somrigt! Åååååå nu är det verkligen nära till sommarlovet!

Idag då. Började tjugo i elva och det enda vi hade var case. Under lunchen gick jag, sara, martin och killian till lidl och köpte cola och kakor. Haha de va kul för när vi gick förbi en fotbollsplan så flög bollen över stängslet och martin skulle skjuta tillbaka den... Den träffade stolpen och ba flööög ut på vägen och på alla bilarna. Aa de va kul.

Sen efter så skulle vi va i grupper och rita grottliknelsen (?) Jag och sara va dårå tillsammans, och vi va konstigt nog väldigt sega så vi hann inte klart. Därför va vi feeeett duktiga som stannade typ tre timmar efter att lektionen slutat och gjorde klart. Vi gjorde lite annat också rå (som att stå på händer), men vi ritade och förklarade faktiskt jättenoga och om vi inte får minst vg på den där så är det bekräftat att vi suger :) Haha men ni kan få se teckningen:


Inte för att man fattar nått men... erkänn, det är ett konstverk visst?!


HAHA vi är ju som vi är


Jaaa nu blir det jordgubbar!
PUUSSS! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0