Bästa valborg evaaaaa!!

Vi minns ingenting... Eller jo vi kommer ihåg att vi hittade värsta festen där det var proppat med folk, och att den aaaldrig tog slut! Allt va awesome ända tills polisen kom... Sen minns vi inge mer. Men kvällen och natten va iaf helt galen!!.......... NOT.

Nä, kvällen va ganska fail. Vi började med att åka till Vitan med 14 pers fast där va det ganska lame, några killar vi inte ville va med följde efter oss med till Tanto. När vi kom dit var det inte EN ENDA människa där :O bara typ 5 polisbilar... *suck* Då gav vi upp och åkte till Café 60 och myste istället ^^ Efter det åkte vi hem till huddinge igen. Vi två gick bak i centrum för att se vad som hände där men där var det kanske bara en liten uteliggare som satt på en bänk xD Vi gick till en annan bänk och låg och kollade på stjärnorna och alla trodde vi va jättepackade. Så va vi inte det, pepepepepepepepe osv. Men det var lite kallt att ligga där så vi gick till bänkarna vid tågen istället. Där träffade vi Jennifer och Hanna och en massa fulla typer. Allt detta gjorde vi i en timme, baaara för att träffa Micke. Men vi är ju så snälla så vi väntade. När han väl kom så gick han tydligen bara förbi oss?! BEATCH! Men sen träffade vi honom i alla fall och va sen med honom i centrum i typ 3 timmar xD
Sen hämtade Terese JÄTTESNÄLLA bror oss så vi fick åka hem.


I vitabergsparken :D



Gangstaa micke!



naaaw söta <3





Hur många sånna här bilder finns på linnéas mobil?!? xD


PUSS PUSS och godmorgon förresten...


Kommentarer
Postat av: VETARN!

SLUTA SMYG FOTA MEJ TERESE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-05-01 @ 22:13:49
Postat av: CAJMPJD

haha hej de var vi som sa att ni liknade 96or. Förlåt. Men de var nån som var jätteliteeeen(dock tight) haha men wendela var snyggast där, helt klart. puss på er /erics vänner. Ps. emmas kille är huligan.

2012-04-10 @ 16:28:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0