AAAAAAALIIALIAPAaAaDAMP!!!

Gooooodermorgooon älsklingar allt bra? Inga hjärtattacker på senaste???? Nähä inte det. Kan bero på att gårdagens alla hjärtattacker här i världen (nej mer dampattacker) delades ut till mig och sara. Jo det var såhär förstår ni små barn:

Sara gick med på att åka och gymma. Vi packar ihop våra saker och skuttar glatt mot gymmet. Vi kommer dit och ska öppna dörren.. SÅ ÄR DET STÄNGT?!?!? Haha typiskt oss att inte kolla om dom har öppet innan vi åker. Men vi åkte till skrapan istället och hann gymma i kanske 45 min.
Sen frågade vi alla våra kära vänner om någon ville leka med oss.. Tror ni någon ville det eller??? NEJ VI ÄR SÅ JÄVLA MOBBADE hahaha åh ni skulle sett vårt damputbrott vi hade här hos mig. Förstår inte var vi fick all energi ifrån. Haha aa men sen fick vi nog och fixade iordning oss för att åka till centrum. Till slut hamnade vi hos en som heter victor med lite trevliga människor. De va ganska random, men kvällen blev inte helt sämst ändå så de va ju bra!


Detta är från vår dampvideo. Ja vi filmade oss själva för vi tänkte att "klart det här ska upp på youtube".. men sen ba nej skulle inte tro det va, för då skulle vi orsaka ett antal hörselskador och hjärtinfarkter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0