lifenjuters

Omgomgomgomg hur kommer det sig att allt bra i mitt och saras lilla liv tillsammans kommer nu på en och samma gång?! Tror dock vi överdriver en del, men man måste ju vara äkta livsnjutare för att må bra. Det har vi lärt oss. Den här helgen har ju gud pissat på oss tjugofyrasju, och alla ba "Öööö döööö nu kan vi ju inte gå ut" Menförihelvete va inte så tråkiga, lite regn har aldrig skadat nån?!?!

Helgen har btw känts aslång! I torsdags var vi ju på grönan och såg timbuktu. I fredags blev det två studentmottagningar, linus och erics broders. Trevligt och kuligt som få. I lördags blev det pannkakor till frukost vid fyra för mig och sara innan vi fick middagsgäster. Bosse och Susanne med familj. Mysigt! Senare drog jag och sara på bio med Jasper. Vi såg "What to expect". Ingen av oss fatta handlingen, alla ba blev gravida men åh haha vi hade så jävla kul ändå. Alla i biosalongen hatade oss. Klassiker.

Och igår va sara och jag på big brother finalen!!! Vi åkte dit även fast vi inte stod med på listan. Vi hittade faktiskt en plats på baksidan där man såg pyttelite. Då kom plötsligt en som jobbade där och ba "Aaaaah detta händer ju bara inte, det är linnea och saraaaa! Ni två bara måste komma in, inget drag utan er!!!" Vi, coola som katten, ba "Okej om ni tvingar oss så. Vad ska man göra liksom?" Japp nästan så gick det till: En som jobbade där tyckte synd om oss där i regnet, så vi plus fyra andra vi stod med fick komma in i publiken och se allt. Shit asså vi är så galet maddafakking bra. Det var sjukt bra drag, helt rätt att hanna vann och framför allt: marcelo va så isjdkcfrgfggrs snygg även irl.
Och nu så kommer adam och säger att han känner marcelos lillebror!!! Fixade så att han hälsade till marcelo från mig och sara idag OCH HAN SKREV NYSS ATT MARCELO HÄLSAR TILLBAKA!!! Iiiih faaasiken va galet. Haha han må varit ett svin mot annica, men skit samma han är dösnygg ändå. - EDIT: Hahaha vafan marcelo har ju ingen brorsa.. Vi blev lurade :((((((


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0